Специјален поздрав до...

Discussion in 'Кафе-муабети' started by Pennyroyal, Dec 30, 2009.

1. Kukla994

Kukla994 Форумски идол

Fala fala. Sledniot pat I ti ides ama najdisi partner ;)

srcence1607 and Згодната like this.
  2. Згодната

Згодната Истакнат член

хаха ее така , тука те чекав :P:D

Valerin and Kukla994 like this.
  3. Someonespecial

Someonespecial Free-minded aesthete

Прво еден голем поздрав назад до @Dreamer-V и @purple..m, убав впечаток ми оставивте девојки, убаво освежување сте тука :f: истото важи и за @vitamina, обожавам да те читам мила :hug::hug::hug:
    @tessie затоа што едноставно ми е идол и се восхитувам на секое нејзино мислење откако ја приметив првпат тука. И навистина ми предизвикува насмевка на лицето секој убав збор упатен до мене од таква прекрасна личност :angel:
    @AnaKarenina, @Mishela, @Waka-waka, @Giovanna оти ми се онака мили, нежни и ептен пријатни за читање, на некој начин ми се слични а сепак секоја на посебен начин прекрасна :f:
    @calliope, страшно интелигентно суштество ми е, секогаш реална и право во центар со мислењата, и секогаш со уникатна доза на хумор :bow:
    @JollyGirl, во последно време обожавам да ја читам и се смеам со нејзините сликовито опишани случки и гифови :lol:
    @Rama, оти е срце едноставно, премногу мила и љубезна девојка која обожавам да ја читам :sun:
    @Yowannty, ми фали твојата позитива и креативност почесто во СДК :hug:
    До модните инспирации на форумов @crimson и @mirandaa, креативците @Abrakadabra, @Lady Phoenix, @RockNroLLGirL ^_^

И до најмилите луѓенца од чет :sun: прво до @Anabelle.Amorette, @LittleChili, @MysteryMan23 и @srcence1607, со среќа нека ни е на уписите (highfive) :hug: ;
    @Valerin @Kukla994 @Lella @Ketchup @QweenSM @Marossa @Adina @Elissa @IronLady @LittlePinky @Adi888 @Reachel @Згодната @ivona48... :hug::hug::hug:

Last edited: Aug 12, 2015
    Lella, Adina, Adi888 and 24 others like this.
  4. Umbrella22

Umbrella22 Форумски идол

5. sofijanoka

sofijanoka Популарен член

6. srcence1607

srcence1607 Популарен член

Фала дечки на поздравите :D

СП до најмилата @Kukla994 и @PogbaPol за преубавиот ручек. Милиов малце ни ги загоре пиперкиве ама многу трачари што да му правам :worried: како за прв пат одлични му се, а за моето какао и сама да си се пофалам одлично беше.

СП и до @Ketchup @Valerin @ivona48 @Daleron @Cka @Madam-A @crimson и @Rose96 за модните инспирации

@Someonespecial @Згодната @Anabelle.Amorette @MysteryMan23 @LittleChili @nonamefanatic @daks @tamche995 Дечки нека ни е со среќа утре како што кажа Спецка, сите да си се запишеме кај што сакаме и да се радуваме на резултатите.

Да се освежиме пред утрешните горештини и едно неделното исчекување на резултати. Ајмо до 20ти јако!!! :D :D :D tumblr_inline_n0201uux641sv2kto.jpg tumblr_mn69i3J3s21r3wcv4o3_1280.jpg

7. Anabelle.Amorette

Anabelle.Amorette Форумски идол

Возвратен поздрав до сите погоре кои ме поздравија,ви благодарам! :hug: :* :l:
    Како за прв пат,да ги поздравам @fallenangel и @calliope . Ми се допаѓаат вашите постови во СДК,девојки,ми оставивте позитивен впечаток. :hug: :hug: :* :*
    И уште еден поздрав до @SwanMay (те нема на форумов ич,ми фалат твоите постови :hug: ), @Madam-A и @Yowannty .

SwanMay, Madam-A, Yowannty and 3 others like this.
  8. fallenangel

fallenangel Популарен член

@Anabelle.Amorette благодарам за поздравот и за освежувањето со коктелот:)ти возвраќам за поздравот и ти испракЌам една силна пријателска прегратка. :hug:
    За првпат и јас би сакала да ги поздравам феминки кои редовно си ги читкам @vitamina, @Someonespecial, @Dreamer-V, @Elisaab, @Winter Lady , @Salome, @referentka , @LUCERKA и до сите останати форумџии .
    Повелете освежете се и заблажете се како вели онаа народната благичко да јадеме да ни биде сладок и муабетот. Поздравче и имајте убава вечер.:)
    i-love-ice-cream.jpg

9. vitamina

vitamina Форумски идол

Поздрав бек до @Umbrella22 @Someonespecial и @fallenangel многу ви благодарам што се сетивте на мене имајте си убава ноќ и уште поубав ден..
    images.jpeg
    images-2.jpeg
    Голем и специјален поздрав и до останатата дружина секоја посебна на свој начин имајте унава ноќ и уште поубав ден
    @chocolade @joy1 @eliesaab @duffi @butterfly* @t-sweet @rainbowec @Mekuska @Sky-butterfly @presiosaP @fighter @Аliсe @rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr @Edie.S @irenna @zalosna @Kimora @Esmeralda-MD @Jordanovska-K @Salome @the.vampire.girl @Mishela @MilaP @Doozy @exoticgirl @littleflower @Luna91 @Kukla994 @Bozica1980 @Oscar Lady @kristina.k @koritsaki
    images-1.jpeg

10. Kukla994

Kukla994 Форумски идол

@vitamina Fala na pozdravot cencka:hug:
    Pozz back ♥

vitamina likes this.
  11. Yowannty

Yowannty Форумски идол

Поздрав назад до две многу мили цурици @Someonespecial :hug: @Anabelle.Amorette :hug:
    Две сонца што секојдневно ја топлат фемина со љубов, убавина во сите аспекти, младост и позитива.
    :sun::sun:
    Повелете цоколадно млекце за убав сон:)
    3bottles.jpg

12. Ivy89

Ivy89 Популарен член

Вие мили драги човечулиња , да ве поздравам многу (а да не заборавам некој ) :* :* :* :* многу :hug:
    @anichka94 @Anabelle.Amorette @Someonespecial @Ketchup @omg92 @Sanjichka007 @IronLady @Viktorijaaa5
    @Rama @eliesaab @Elissa @Adina @vitamina @cresa-jagoda @marama @Yowannty @referentka @tessie @poenta @AnaKarenina @Lella @QweenSM @ozbilnazena @SV1911 @Abrakadabra иии @Daleron ( некако ми ја снема или грешам :? ) иии до @Скопјетесакам иии и ... пак ќе заборавам некој знам :(

:D:D:D

Adina, cresa-jagoda, omg92 and 14 others like this.
  13. Madam-A

Madam-A Популарен член

14. mirandaa

mirandaa Форумски идол

Ti blagodaram. :hug:
    Golem pozdrav i do tebe! :*
    Poveli. favorite-pancakes2.jpg

Someonespecial likes this.
  15. Скопјетесакам

Скопјетесакам Истакнат член

Поздрав до сите луѓенца на форумов,и еве за сите по едно коктелче да се освежиме :D phoca_thumb_l_kokteli_4.jpg

16. BELUGA1986

BELUGA1986 Активен член

Специјален поздрав до моите две најубави принцези кои се толку далеку, далеку од мене :( ох милички мои колку би сакала мама да може да ве гушне и погали, ни стотинка од денот не ми поминува а да непомислам на вас, многу ми недостигате, секогаш ќе сте во срцето на мама :l: Ве сакам Тијана и Тамара.

17. srcence1607

srcence1607 Популарен член

Fala ti @Madam-A si mi ja pogodila I mene pesnata za An kompletno :D

Madam-A likes this.
  18. Sanjichka007

Sanjichka007 Популарен член

19. Dreamer-V

Dreamer-V Истакнат член

fallenangel and Sanjichka007 like this.
  20. fallenangel

fallenangel Популарен член

@Dreamer-V благодарам за убавиот поздрав, повели :f:за тебе.
    Баш убаво би ми дошло едно вакво уживање е ова е вистински рај за душата.(poolparty) :d:8)

Arthur and Dreamer-V like this.