Прво еден голем поздрав назад до @Dreamer-V и @purple..m, убав впечаток ми оставивте девојки, убаво освежување сте тука истото важи и за @vitamina, обожавам да те читам мила @tessie затоа што едноставно ми е идол и се восхитувам на секое нејзино мислење откако ја приметив првпат тука. И навистина ми предизвикува насмевка на лицето секој убав збор упатен до мене од таква прекрасна личност @AnaKarenina, @Mishela, @Waka-waka, @Giovanna оти ми се онака мили, нежни и ептен пријатни за читање, на некој начин ми се слични а сепак секоја на посебен начин прекрасна @calliope, страшно интелигентно суштество ми е, секогаш реална и право во центар со мислењата, и секогаш со уникатна доза на хумор @JollyGirl, во последно време обожавам да ја читам и се смеам со нејзините сликовито опишани случки и гифови @Rama, оти е срце едноставно, премногу мила и љубезна девојка која обожавам да ја читам @Yowannty, ми фали твојата позитива и креативност почесто во СДК До модните инспирации на форумов @crimson и @mirandaa, креативците @Abrakadabra, @Lady Phoenix, @RockNroLLGirL И до најмилите луѓенца од чет прво до @Anabelle.Amorette, @LittleChili, @MysteryMan23 и @srcence1607, со среќа нека ни е на уписите ; @Valerin @Kukla994 @Lella @Ketchup @QweenSM @Marossa @Adina @Elissa @IronLady @LittlePinky @Adi888 @Reachel @Згодната @ivona48...
@referentka, @Rama, @Lady Phoenix, @Abrakadabra, @Serafima, @Viktorijaaa5, @anichka94, @JollyGirl, @Someonespecial, @Ketchup, @Sanjichka007, @vitamina, @QweenSM
Фала дечки на поздравите СП до најмилата @Kukla994 и @PogbaPol за преубавиот ручек. Милиов малце ни ги загоре пиперкиве ама многу трачари што да му правам како за прв пат одлични му се, а за моето какао и сама да си се пофалам одлично беше. СП и до @Ketchup @Valerin @ivona48 @Daleron @Cka @Madam-A @crimson и @Rose96 за модните инспирации @Someonespecial @Згодната @Anabelle.Amorette @MysteryMan23 @LittleChili @nonamefanatic @daks @tamche995 Дечки нека ни е со среќа утре како што кажа Спецка, сите да си се запишеме кај што сакаме и да се радуваме на резултатите. Да се освежиме пред утрешните горештини и едно неделното исчекување на резултати. Ајмо до 20ти јако!!!
Возвратен поздрав до сите погоре кои ме поздравија,ви благодарам! Како за прв пат,да ги поздравам @fallenangel и @calliope . Ми се допаѓаат вашите постови во СДК,девојки,ми оставивте позитивен впечаток. И уште еден поздрав до @SwanMay (те нема на форумов ич,ми фалат твоите постови ), @Madam-A и @Yowannty .
@Anabelle.Amorette благодарам за поздравот и за освежувањето со коктелотти возвраќам за поздравот и ти испракЌам една силна пријателска прегратка. За првпат и јас би сакала да ги поздравам феминки кои редовно си ги читкам @vitamina, @Someonespecial, @Dreamer-V, @Elisaab, @Winter Lady , @Salome, @referentka , @LUCERKA и до сите останати форумџии . Повелете освежете се и заблажете се како вели онаа народната благичко да јадеме да ни биде сладок и муабетот. Поздравче и имајте убава вечер.
Поздрав бек до @Umbrella22 @Someonespecial и @fallenangel многу ви благодарам што се сетивте на мене имајте си убава ноќ и уште поубав ден.. Голем и специјален поздрав и до останатата дружина секоја посебна на свој начин имајте унава ноќ и уште поубав ден @chocolade @joy1 @eliesaab @duffi @butterfly* @t-sweet @rainbowec @Mekuska @Sky-butterfly @presiosaP @fighter @Аliсe @rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr @Edie.S @irenna @zalosna @Kimora @Esmeralda-MD @Jordanovska-K @Salome @the.vampire.girl @Mishela @MilaP @Doozy @exoticgirl @littleflower @Luna91 @Kukla994 @Bozica1980 @Oscar Lady @kristina.k @koritsaki
Поздрав назад до две многу мили цурици @Someonespecial @Anabelle.Amorette Две сонца што секојдневно ја топлат фемина со љубов, убавина во сите аспекти, младост и позитива. Повелете цоколадно млекце за убав сон
Вие мили драги човечулиња , да ве поздравам многу (а да не заборавам некој ) многу @anichka94 @Anabelle.Amorette @Someonespecial @Ketchup @omg92 @Sanjichka007 @IronLady @Viktorijaaa5 @Rama @eliesaab @Elissa @Adina @vitamina @cresa-jagoda @marama @Yowannty @referentka @tessie @poenta @AnaKarenina @Lella @QweenSM @ozbilnazena @SV1911 @Abrakadabra иии @Daleron ( некако ми ја снема или грешам :? ) иии до @Скопјетесакам иии и ... пак ќе заборавам некој знам
Специјален поздрав до моите две најубави принцези кои се толку далеку, далеку од мене ох милички мои колку би сакала мама да може да ве гушне и погали, ни стотинка од денот не ми поминува а да непомислам на вас, многу ми недостигате, секогаш ќе сте во срцето на мама Ве сакам Тијана и Тамара.
@Dreamer-V благодарам за убавиот поздрав, повели за тебе. Баш убаво би ми дошло едно вакво уживање е ова е вистински рај за душата.