@Sanjichka007 @Someonespecial @Umbrella22 @Ivy89 Поздрав назад девојчици мои @Anabelle.Amorette @BurstBerry @eliesaab @joy1 @QweenSM @Ketchup @Viktorijaaa5 @tessie @kukla21 @Kukla994 @Dreamer-V @purple..m @vitamina @Lella @Mahidevranfan @Adina @Elissa @Adi888 @IronLady @Arthur @cresa-jagoda @Sunshine.Sunshine @Скопјетесакам @Marossa @Yowannty @anina Драги луѓенца поздрав и до вас Знам дека некој заборавив,ама простено нека ми е @mims-89 Еден екстра поздрав и гушка до тебе,почнуваш да ми стануваш една од омилените форумџики,директна си со мислењата ама со стил пуцаш,само напред
Ајде и јас да ве поздравам ....секоја пофалба за секој пост и збор умешно напишан и доловен, многу ми се допаѓа умешноста и справувањето со зборовите на секоја од вас посебна и специјална сама со себе.... Дами во секоја смисла на зборот. @cresa-jagoda @Dreamer-V @Someonespecial @fallenangel @mims-89 @Anabelle.Amorette @Adi888 @IronLady @Adina @Elissa @Arthur @Sunshine.Sunshine @Yowannty @Скопјетесакам @anina @Marossa @Lella @purple..m @Sanjichka007 @Rama @QweenSM @Ivy89 @Ketchup @Valerin @Waka-waka @Mishela @Giovanna @Lady Phoenix @Madam-A @poenta @calliope @tessie @anel @joy1 @YoungandBeautiful @Nausicaa @Moonstone.17 @Ginger^ @julie77 @Lilit @tirkenbal @mynameislove @hermosa Имајте убав и исполнет ден...нека малите нешта ве насмејат, и направат по среќни!
@GirlRose @GirlLove @presiosaP @hermosa Знаев дека вас ве заборавив на долгата листа со поздрави,ненамерно беше
Наминав овде девојки за да ве поздравам сите до една, да ви посакам убава петочна вечер и уште поубав викенд. Вашата пурпурка ќе ве дружи послабо наредните недели поради испитната сесија што следува, но ќе ви наминува од време на време, нема да ве заборави. Штом ми заврши последниот испит, веднаш сум тука! Прегратки од мене до сите вас
Гуд ивнинг ма лејдис Дупли поздрав назад... ма тродупли мили девојчици!! @Ivy89 @Rama @vitamina Ајде на сладолед и скопско
@Someonespecial @vitamina @Rama Поздрав назад девојки. Фала ви што секогаш сум дел од вашите поздрави.
Списокот е долг @Rama гушки до тебе и внукот @Someonespecial ,@Umbrella22 , @Mishela До @Annath , @referentka i @danichap Do @JuLleE , @>3pleza4e>3 Do @vitamina , @Скопјетесакам и @ninja35 Do @cresa-jagoda ,@srcence1607 i @Nausicaa Сигурно испуштив некој Имајте пријатен викенд сите
@joy1 Не е мал стресот што си го доживеала мила, ете некој ќе каже внимавај, но не е така секогаш за жал, некогаш колку и да се внимава едноставно некои работи се случуваат натприродно и со брзина на светлината, во тој момент се исклучуваш. Господ е голем, ве спасил од многу полошо и вас и малата, стресот не се заборава за жал, и тука ќе остане, а за оние несовесните луѓе што се прават фраери а притоа не се свесни дека можат да уништат нечиј живот и да упропастат се господ нека им суди. Поздрав до тебе и до малата, чувајте се
Wow, мојот прв „личен и персонален“ специјален поздрав. Голем поздрав и до тебе @theowndemon, еве нешто за освежување во овие тропски денови, Имај убав ден!
@Rama, Mila ti blagodaram mnogu guski i do tebe Ima mnogu feminki koi bi sakala da gi pozdravam, i da vi posakam ubav ostatok od letoto @Miranda, @Minnie 1, @Viktorijaaa5, @mims-89, @tessie, @referentka, @Mishela, @crimson, @Abrakadabra, @Lady Phoenix, @cresa-jagoda, @Someonespecial, @Kukla994, @purple..m, @Annath, i do site ostanati <3 @joy1, mila, ste imale golema srekja, nikogas povtorno da ne dozivees takov stres
Благодарам @kjukli. И јас те поздравувам Ова што се гризнати, морав јас да ги проверам, зошто не се гледа од што се точно !