Sp do momentalnite na chet @MarioCasas @Ketchup @Someonespecial @Astra30 @Valerin @Viktorijaaa5 I @Згодната Opustetese malku deco
@Ivy89 @Umbrella22 @kjukli @joy1 поздрави назад и гушки до вас мили @fallenangel, да знаеш и јас те читкам женска СП и до @theowndemon & @eliesaab
Поздрав до @srcence1607, периодов те измачивме со прашања околу уписите, благодарам што ни помогна. Те прочитав и во СДК, мислам дека навистина си ја сакаш идната професија и ти посакувам многу среќа и успех во иднина, што побрзо да честиш за десетки. Поздрав и до @Someonespecial, @LittleChili и сите други бруцоши, ви посакувам среќа и што повеќе десетки.
@Anabelle.Amorette фала ти многу миличка, за другото уживај, уште многу ќе не мачат тие работи дур влеземе во колосек, но тука сме да си помогнеме. Нека поминат само деновиве да ги видиме резултатите и да ми падне камен од срце Поздрав до сите идни бруцоши
@Val-Dim ,@SWagger274 ,@zalosna ,@kjukli ,@BoaVista ,@cresa-jagoda ,@Anabelle.Amorette ,@Abrakadabra ,@fallenangel ,@joy1 ,@Luna91 ,@mims-89 ,@okcenzi ,@Rama ,@Reachel ,@sesilija ,@Someonespecial ,@vitamina ,@referentka ,@Daleron ,@Lilit
Специјален поздрав до @Nikolovska94 дека по цел ден се допишуваме ( ) до @Kukla994, прва ми рече добредојде во темата што сакате да му кажете на членот над вас и до @Unfaithful18 ја читам од секогаш и ги обожавам нејзините мислења
@L-enna Добредојде назад мила, фалеше, пишувај почесто сега Морам да ги поздравам и девојките кои ги читам со задоволство @Rama, @referentka, @anichka94, @Viktorijaaa5, @joy1, @Someonespecial, @Lady Phoenix, @vitamina, @Minnie 1, @Kukla994, @Doozy...
@littleflower @Abrakadabra @Rama @<3 pleza4e <3 @Minnie 1 @fallenangel @vitamina Поздрав назад мили мои ве гушкам најсилно имајте имав ден И до @Daleron минатиот пат сум стиснала некоја дале наместо тебе женска хахаха и до @Arthur Поздрав и до сите позитивни личности на форумот кои ги читкам. Освежете се