Благодарам @Winter Lady, поздрав и до тебе! <3 Исто така сакам да ги поздравам и @koritsaki, @rainbowec, @stefi556, @Elissa, @Natali.3 и @joy1
@Sanjichka007 @Cka @IronLady @Rama @vitamina @anichka94 @crazylady @Umbrella22 @ozbilnazena @Elissa @Daleron @Anabelle.Amorette @Someonespecial @Ketchup @julie77 @vitamina @Lady Phoenix @Abrakadabra @joy1 @Reachel @Ivy89 @kjukli @Kukla994 Поздрав мили луѓенца
Од мене поздрав до @crimson Многу често го среќавам твојот ник низ книгите и секогаш ми текнува на тебе Па кога синоќа прочитав crimson dress, си реков овојпат морам да те поздравам. Јас сум настината, па сладоледот и ладното кафе го заменив со топло чоколадо Повели
Поздрав назад до @AnaKarenina, ми го разубави денот. Повели топло чоколадо назад, затоа што потполно разбирам како е да настинеш во сред лето
Специјлен поздрав до @Ketchup @Kukla994 @Anabelle.Amorette @Lella @Valerin @Згодната @Someonespecial моите чет другарчиња ве сакам
Специјален поздрав до @Rama. Бидејки и ти како мене си активна на форумот до доцните саати и бидејки и ти како мене си ѓи сакаш внучињата најмногу на свет
Специјален поздрав до специјалните... @Cka зашто секогаш знае кога треба да збори, а кога да ќути. @Madam-A која секогаш ми се шета покрај ограда и не заборава да ѕирне како сум или да довикне по некој збор за поздрав. @XstrongerX за да и го подобрам секогаш променливото, но никогаш досадно расположение. @julie77 што без исклучок има добар збор и мислење за мене. @Valerin која се труди да биде мистериозна, а ја читам како вовед во право. @Elissa златната која у моментов поцрнува некаде на некоја плажа. @Adina златната што секогаш има инспиративни реченици и позитивни мисли. @Sanjichka007 пошто е мала, мила и меланхолична од некој дечко што ако не ја поштуе ќе го удавам у аквариум. @Bender Rodriguez зашто ми е нов омилен лик. @sia.bella што ја снема без да се пријави дека ја снемува на подолг период. @Doozy откачената велешанка што ја осваја Америка. @Daleron рибарот, што најде пасија јача од форум. @Marossa - на здравје пивото, пицата и пливањето. @1209 зашто нема покул девојче на форумов (тетоважите си го прават своето). @Serafima заради топлината која ја зрачи @lunicka заради младоста која ја лачи, која блика од неа. @Anabelle.Amorette @Someonespecial @crimson @AnaKarenina @calliope @JollyGirl @Ginger^ заради својата младост и писменост во комбинација и што со задоволство ги читам. И секако поздрав до сите кои ненамерно ги заборавив, имајте убав ден и не дозволувајте шефовите и родителите да ве нервираат. Ако го прават тоа, само насмевнете се, поклонете се како сè да е во ред и продолжете со остварување на сопствените соништа.
@Captain-Omni Fala na pozdrav kapetane.. Paa da nazdravime Aaa uspat da ne zaboravam Zivotot e ubav,ne zaboravaj!
Оооооодамна ме нема во темава. Сакам да ги поздравам сите што ме поздравиле и случајно ме заборавиле. Поздрав и до оние откачени женчиња во најзабавната тема, а има и по неке мажуле. @Captain-Omni и да знаеш дека рибарењето е подобро од седење на ком. Имајте убав ден Феминковци
@Captain-Omni ... @Viktorijaaa5 , @Someonespecial , @Rama , @Anabelle.Amorette , @vitamina , @crazylady ... @tessie