Ви благодарам девојки на поздравот @Anabelle.Amorette @QweenSM ,зафатено лето,не можеме да се начекаме асално на Чет. Патем честитки на уписите на факс,Анабелке и @Someonespecial ,10ки да ми редите,да не ве мислам И огромен поздрав до другите особи што ми фалат: @Lella @Valerin @IronLady @Madam-A @Summerlover @Captain-Omni @Lady Phoenix @Dream-Girl @Elissa ..
Честитки дo идните академски граѓани @Someonespecial , @Anabelle.Amorette , @kala21 и сите останати кои го започнале остварувањето на нивните соништа Одмор девојки и собирајте сила, зашто ќе ви треба. Само успеси да ве следат
Фала на поздравот Бендер Најспецијален поздрав и до тебе, знаеш дека сакам да те читам ама пусто долги постови пишуваш а ја и не ги читам баш долгите постови (ти го кажав ова памтиш?) а инаку знам дека ти се на место, имам доверба, убаво е што се појави меѓу нас @Bender Rodriguez Исто така поздрав back и до @QweenSM I @Dream-Girl Imajte prijatna vecer lugenca! ♥♥♥
Сп до: @Anabelle.Amorette @IronLady @Sanjichka007 @Viktorijaaa5 @Someonespecial @Ivy89 @anichka94 @omg92 @Kukla994 @Згодната @Arthur @PogbaPol @Reachel @LittleChili @QweenSM @MysteryMan23 @srcence1607 @Valerin @Lella @Скопјетесакам @SV1911 @poenta @vitamina @GirlRose @Lady Phoenix @Abrakadabra @Аliсe @Umbrella22 @littlevampire @the.vampire.girl @honey.11 @angelche16 @maca cvet @ivona48 @Dream-Girl @Rama
Ви благодарам на сите што сте ме поздравиле и не сте ме заборавиле никогаш на вашиот список.. Да ги поздравам прво и да ви честитам на идните бруцошки милите @Anabelle.Amorette @Someonespecial @srcence1607 @Згодната и само 10 ки да редите Поздрав и до останатите бруцоши на форумот. Поздрав и до: @Valerin @Ketchup @QweenSM @Sanjichka007 @Lady Phoenix @Kukla994 @hermosa @Reachel @Arthur @Lella @simonna.a @IronLady Имајте убав викенд!
Блaгoдaрнoсти дaми и дaмички! @Someonespecial ( честитo уписи и тебе и нa @Anabelle.Amorette . Дa рaстурете нa фaкс ) @vitamina , дрaгo ми е штo ти се виделе мили мoите текстoви . @QweenSM , чувaј ме вo пoсебнoтo местo @Dream-Girl, велкм бек. @Marossa , тукa сме бејби. Ај дa не се прaaм мнoгу пoштенa сo слaткишиве... Кaфaнa чaсти! Имa и зa вaс цурици: @Valerin , @Cka , @XstrongerX , @Daleron , @tessie , @crimson , @Lella , @Elissa , @julie77 , @Elena69221 , @jovana03 , @gingerchild .... и секaкo уште еднaш пoздрaвче зa Мaчoрoт ( @Captain-Omni ). зaсегa тoлку, ќе ми јa испиете целa кaфaнa. Немa смислa, требa дa изгурaм летoвo некaкo и јaс . , вaшa М,
Ве поздравувам сите на форумов,и ви пожелувам да имате убав и среќен викден,исполнет со насмевка и позитива .Не заборавајте скопје секогаш ВЕ САКА
@Madam-A @julie77 @Ivy89 @Rama @vitamina @joy1 @kjukli @LUCERKA @Someonespecial @QweenSM @Anabelle.Amorette @Dream-Girl
Никогаш не сум направила групен поздрав, а има некои што обожавам да ве читам. Еве почнувам: @Bender Rodriguez @Bridget @Valerin @tessie @danichap @Sanjichka007 @Mishela @Lady Phoenix @AnaKarenina @Abrakadabra @joy1 @Captain-Omni @Cka @Lilit @vitamina @Someonespecial @Hipster @1209 @mirandaa @marama @sanja.burgundy @MandyLane @poenta @Kukla994 @Ketchup @Anabelle.Amorette @Sunshine.Sunshine @referentka @RainBow @rainbowec @GirlRose @Reachel @IronLady @Adi888 @Adina @Madam-A @lunicka @Viktorijaaa5 @Umbrella22 @Dream-Girl @Elissa @Jordanovska-K @jovanovska94 @srcence1607 @QweenSM @XstrongerX @Lella @julie77 @Minnie 1 @Yowannty @cresa-jagoda @eliesaab @galapce @Anna-Banana @s1a1n1d1r1a1 @Annath @mims-89 @mime87 @Winter Lady @Marossa @Snow-Star @daylight @Ivy89 @LittleChili @kjukli @Doozy @calliope @sia.bella @senza.parole @Dreamer-V @theowndemon @BoaVista @Sesil @sesilija Се изнамачив. Сите сте многу кул и уживање за читање. Еве ви животно мото наместо цвеќиња и храна (храна не делам со никој)
@Madam-A , кул, своја и провокативна @cresa-jagoda , мила, смирена и мудра @crimson , убавица во секој поглед @fallenangel , емотивна, кревка и верувам ќе доживее искрена и вистинска љубов што поскоро Имајте убавa вечер
Специјален поздрав до @Едно Чупе те читам и ти посакувам се се нај нај @fallenangel don't worry,be happy
@Bender Rodriguez thanke за поздравот еден поздрав назад и за тебе Иначе дијалектот, прво пишам литературно и после кога пречитвам се нервирам дека не звучи како шо треба и се навраќам да „испрам“ работите како шо треба