@crimson Се пронајдов целосно во твојот последен пост во СДК,те поздравувам и јавно ти давам комплимент дека си ми многу нежна,убава и природна ( не ти требааат никакви шминки на лице) @eloves @cresa-jagoda @QweenSM @Ketchup @Someonespecial Поздрав назад душички Поздрав и до сите останати драги личности,ве има многу
Би сакала да ги поздравам и да им кажам благодарам @LUCERKA , @cresa-jagoda ,@Winter Lady, @Hajdi22. Секако ги поздравувам и останатите членови од форумов кои редовно си ги читкам. Имајте убав викенд.
Возвратен поздрав до @crimson Храна не делиш со никој, ама сигурна сум дека со задоволство би прифатила добар избор на модно парче за подарок Повели
@Скопјетесакам Еден специјален поздрав за да се расположиш,не сум навикната да гледам вакви од тебе.. насмевни се Битола те сака @crazylady Поздрав дека ми си мила и учтива во секој твој пост @CrazyOne Една од новите омилени форумџики ми стануваш полека со твоите постови во СДК
Поздрав до @crimson и @mirandaa .Двете сте ми brains and beauty. Поздрав и до тета @Rama , ме примаш во клубот на тетките? Hugs for you girls!
@Anabelle.Amorette Ејјјјјјјјј,абе дали и ти стана тета? да е здраво и живо малечкото,и да бидеш најдобрата ТЕТКА на цел свет ( не се сомневам во тоа,ама не е на одмет да те опоменам)
@fallenangel Јас тебе ти должам благодарам. Не сторив ништо за да ми се заблогодариш, тоа што го направив би го направил секој. Ти благодарам за прекрасните зборови, голем поздрав до тебе. И еден голем поздрав до @tessie .
Еден голем специјален поздрав до: Dream-Girl crimson Lella Natali.3 Ketchup simonna.a Marossa joy1 nevermet18 eliesaab Luna91 Jenniffer Rama Nausicaa mirandaa presiosaP HoneyAxl marijaaxl Madam-A mims-89 Kukla994 Mahidevranfan fallenangel cresa-jagoda Valerin tessie Lady Phoenix Abrakadabra Serafima QweenSM Srckata28 (која е меѓу малкуте со коишто можам да дискутирам за teen wolf).Овде морам да ги спомнам и Someonespecial и Anabelle.Amorette девојки, со среќа на факултет.Можно е некој да сум заборавила и извинте за тоа .Сите обожавам да ве читам,и многупати со вашите постови сте ми го направиле денот подобар
@Anabelle.Amorette ова е еден од најдобрите комплименти што сум ги добила. Фала многу И @Rama ти го возвраќам поздравот и те гушкам, се надевам дека ако си се пронашла во мојот пост си силна и ќе поминеш преку сите пречки во животот.
@Someonespecial , @Elissa , @Lady Phoenix , @Snow-Star , @ozbilnazena , @vitamina , @crimson ,@Dream-Girl ,@mareane ,@referentka ,@Annath ,@Ariel ,@toogood ,@Bozica1980 ,@AngelOfArh ,@marama ,@Gea ,@WORRIED.BT ,@ALISA0000 ,@kukla21 ,@Daleron ,@Cuci81 ,@mareane ,@Val-Dim ,@bittersweet ,@anel ,@danichap ,@Mrs.Bass ,@tessie ,@galapce ,...
Специјален поздрав назад до @crimson една од феминските бисери со многу квалитети. Наздравувам за животот вечерва. Со мојот омилен коктел White Russian, пошо не знам кој ти е на тебе. Еве.. ти бираш нареден пат. Имај убав остаток од вечерва.
Специјален поздрав до @vitamina -симбол за женската челичност и континуираниот стремеж за скротување на емотивните бранови во моменти кога плисокот е неиздржлив; @Abrakadabra - за ненаметливоста и несебичното споделување на кулинарските вештини; @Lady Phoenix - за општата наобразба и уметничките предизвици уловени низ моќниот спектар на фотоапаратот; Знам дека на сите ви е потребна
@neongirl07 Еден специјален поздрав до тебе,ми текна на тебе ..пред некој ден прочитав дека рече никој те немал поздравено до сега,ете јас Поздрав до сите феминковци,ви посакувам убава и среќна работна недела