Како да ти кажам... малку како потресена. (не знам вчера што ми стана, така ми дојде, од еднаш) СП и до тебе Би ју.
срце мое мало...конечно се начекавме уклучени и двете...те бакнувам и те гушкам силно силно силно силно........
Сп до сите што ме поздравиле, читам и ставам лајкови. Сп до сите со песната: Ниси крива шта си равна ко статива, никако никако. A посебен сп до БоаВиста.
Сп до самата мене ... да многу сум си глупава и морам да си се поздравам .... кога си заљубен а плус и добар автоматски си и глуп .... е затоа си се поздравувам МНОГу сум глупава . еве и ке си се бацам.
ДОНТ ЛАЈК!!!!!! ...епа не е фер мајтап да се игра вака добро бе добро фала на поздравов се пронајдов и сега што хм поздрав од мене до сите со мали гради ама големо срце и додека го пишував ова ете стигна од марама поздрав и да вратам со голема гушка
до мамаа.. со песната <object width="480" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/rraFXYkmF2Q?fs=1&hl=en_US"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/rraFXYkmF2Q?fs=1&hl=en_US" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="480" height="385"></embed></object> I'm smiling because I'm you're Daughter, I'm laughing because you can't do anything about it
СП и до тебе ај мис ју ту...од поручек сме на школо па послаба сум со време СП и до мацуш, блонд, тенкаи, хајди ди валт, марама, вајлд грл, вајлд чајлд, ангелче, дејзи..... абе до ситеееееееееее аа и ќе заборавев најСП до сите кои се блиску до центарот на универзумот(знаете за што ви зборувам, за она "светот се врти околку мене" )
Поздрав до сите на кои сега не им се легнува, а утре нема да им се станува за на работа Поздрав до: боависта сесилија лилит трендафилка оззи иако не ме чита сега тедибеар алис пирамида викторија бројче лолипоп23 вајлд чајлд ангелче лукс хипица гоу грл анфејтфул озбилна жена (одамна ја немам поздравено ) Маљото Дејзи кате21 џули квин.С или миссС кумановката багуфче двете ани лудото19 Еве ви и песничка http://www.youtube.com/watch?v=fuhN43sT63A
НАААААААААААјјјспецијален поздрав до сите .... ама буквално до сите убав е денов ... Еве ви еден позз од срце да видам колку од вас ке си се пронајдат во песничкава http://www.youtube.com/watch?v=oZVKT8_n ... re=related ВЕ гушкам најсилно и ви посакувам убав ден исполнет со многу насмевки
Ама не ми беше тоа финтата, до песната е. И плус, на некој друг мислев, немој да се навредиш. Сп до тебе, и тоа најголем, како извинување, ако ми се лутиш. Оффи, многу се зафати со работа деновивие. Сп до тебе, со љ.
Денес сакам да поздравам некого Прво СП до катакомба, нешто се губи од време на време ама ја гледам вклучена сега СП до старфиш, ми се допаѓаат твоите мислења, покрај мастиката што ја џвакаш СП до Трендафилка, кажано е се трендафилке, прекрасна личност со која го делам истото мислење во 99% од постовите. СП до Би Ју сега гледам дека ме поздравила, која ми е многу мила СП до тедибеар нашето меченце, многу си ја засакав СП до пирамидка која несебично ми подарува песни од Хртс СП до Гоу-грл и бројче зашто се позитивци и знаат да се забавуваат СП до мацуш која секогаш ме поздравува и исто ми е мила СП и до ненушка, волф4е, вајлд грл и нормално до поморската дружина Ете така, сакав да ве поздравам,а и одамна немав пуштено поздрав, односно еден пост ме инспирираше ама ми се спие сега,поздрав и до останатите, ветувам дека ќе ве именувам кога ќе бидам во подобра состојба
Ве поздравувам женички Пирамитка, Лилит, Џули, Гоу грл, Сесилија, Росонерка, Трендафилка, Анатх, Офспринг, Чирибирибела, Блонд, Бројче, Боависта, Екстронгер, Багуфче, Бијорселф, ОзиЕјнџл, Кате21, Хипи, К.И.М Старфиш, Тедибеар... И до сите други
СП до Ким Знам дека се губам.. ова школово само проблеми ми е... Ај барем елај ми на мсн да си помуабетиме малку дур сум тука. СП до сите кои ме поздравиле и кои мислат на мене. И СП до сите оние кои ме сакаат и ги сакам...
СП до офспринг багуфче марама трендафилка лолипоп лилит вајлд нина хипица ким ... кои даваат навистина екстра совети!! :up: :wink:
СП и многу за моите посебно драги жени на форумов Пирамид Трендафилка Бокичка Анннни Хипи Нина24 Квин С Мацуш Сесилија Озбилна жена Кате21 Оффи Ова не значи дека другите не сте ми драги,напротив..останатите ве