Специјален поздрав до...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Pennyroyal, 30 декември 2009.

1. Lady Phoenix

Lady Phoenix Форумски идол

Се зачлени на:
    10 мај 2015
    Пораки:
    2.033
    Допаѓања:
    58.313
    @poenta, мила, попотребна ми е детелинкава него било кога. Ти благодарам и поздрав назад, а кога ќе седнам асално, ќе си изредам поздрави со ред како што доликува до сите мои мили друшки тука.

Сега само еден традиоционален специјален поздрав до @Serafima, за овонеделната победа во Фото-натпревар, секоја чест! :clap:

На anel, Serafima и poenta им се допаѓа ова.
  2. simonna.a

simonna.a Форумски идол

Се зачлени на:
    23 февруари 2013
    Пораки:
    4.476
    Допаѓања:
    34.100
    Поздрав до битолчанките на форумот:smirk::bow:(heidy)

На theowndemon, Arthur и Rama им се допаѓа ова.
  3. Dreamer-V

Dreamer-V Истакнат член

Се зачлени на:
    6 јули 2015
    Пораки:
    64
    Допаѓања:
    460
    На Someonespecial, Rama, Dream-Girl и 2 други им се допаѓа ова.
  4. vitamina

vitamina Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јули 2015
    Пораки:
    9.154
    Допаѓања:
    221.756
    @Dreamer-V
    Мила само храбро и чекори што понатаму и понатаму :hug::makeup:
    Пиши ми во лп доколку имаш желба!
    Знам дека си силна и ќе се избориш со чуствата :!: не заборавај дека не си сама. 2015-08-24-22-45-09--1047479061.jpeg

Поздрав и до @Rama си знаеш зошто(hollest):smirk:
    images.jpeg

@lunicka најголем поздрав бек до фината и мила дама.
    images-1.jpeg

Поздрав до @Serafima бидејки се ежам од нејзините фотографии и нејзината вешта кративност, секоја ти чест!
    images-2.jpeg

И голем поздрав до сите други што ме поздравиле или не ме поздравиле, сакам да ве читам и сваќам дека има луѓе кои што навистина вредат!
    2015-08-24-22-56-20--1154205529.jpeg

Последна измена: 24 август 2015
    На cresa-jagoda, galapce, Adina и 6 други им се допаѓа ова.
  5. Rama

Rama Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2011
    Пораки:
    5.533
    Допаѓања:
    55.277
    @Dreamer-V Секогаш сакам колку што можам да помогнам на некој ,макар и со пишан збор,ти ја посакувам цела среќа на свет, те гушкам и сакам само убавини да читам од тебе:hug:

@vitamina Се надевам дека и јас еден ден ќе ги спаковам моите соништа во куфер и ќе си го следам срцето,ти благодарам за поддршката и несебичните зборови,а дотогаш уживај ти место мене покрај морето и брановите:hug:

@Someonespecial @Anabelle.Amorette @Lella @Mahidevranfan @BurstBerry @Ivy89 @tessie @kjukli @QweenSM @Ketchup @Arthur @anina @joy1 @kukla21 @GirlLove @GirlRose @Kukla994 @Sunshine.Sunshine @Adina @Elissa @presiosaP @Umbrella22 @Mama25 @eloves @cresa-jagoda @Скопјетесакам @SV1911 @crazylady @CrazyOne @Doozy @eliesaab @LUCERKA @Marossa @Sanjichka007 @Viktorijaaa5 @Winter Lady @Yowannty @mims-89 @crimson @Minnie 1 @purple..m
    Знам дека списокот е долг,може нема сите да си го видите своето име,ама сакам да знаете дека ве читам со задоволство и дека ве сакам :hug::hug::hug::l::)

@samovila.red. Еден специјален поздрав до тебе,сакам да видам пост од тебе, цело време мистериозно само си лајкнуваш:?: а не се сомневам дека си квалитетна личност:hug:

На 2212, Mahidevranfan, Ivy89 и 28 други им се допаѓа ова.
  6. Kukla994

Kukla994 Форумски идол

Се зачлени на:
    19 ноември 2014
    Пораки:
    4.682
    Допаѓања:
    46.946
    @GirlRose @Rama Fala na pozdravot :hug:
    Pozz do vas [​IMG]
    I pozdrav do site clenovi na forumov :hug:
    #kuklavesaka:l:

На LUCERKA, Adina, GirlRose и 3 други им се допаѓа ова.
  7. makgirl

makgirl Истакнат член

Се зачлени на:
    18 август 2015
    Пораки:
    542
    Допаѓања:
    2.107
    Поздравв до @Arthur и ситее остали на форумов <3

На J.Statham, Kukla994 и Arthur им се допаѓа ова.
  8. Kukla994

Kukla994 Форумски идол

Се зачлени на:
    19 ноември 2014
    Пораки:
    4.682
    Допаѓања:
    46.946
    @srcence1607 Dobro e sto postois..osobeno za vecerva!!! :D
    :* :* :*

На Arthur и srcence1607 им се допаѓа ова.
  9. makgirl

makgirl Истакнат член

Се зачлени на:
    18 август 2015
    Пораки:
    542
    Допаѓања:
    2.107
  10. srcence1607

srcence1607 Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2012
    Пораки:
    2.368
    Допаѓања:
    2.475

ЛЕЛЕЕЕЕ НЕЖНА КАКО И СЕКОГАШ, ТЕ ОБОЖАВАМ, ПОСЕБНО ЛИЧНИОР АРТ, МОРАМ ДА ПРИЗНААМ СКЛОПОТ НА БОИТЕ ТИ Е ЕПТЕН ВОЛШЕБЕН, КАКО ЗА ЖАБЕЦ...:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::l::l::l::l::l::f::f::f::f::sun::sun::hug::hug::hug::hug::hug:

Е ИЗВИНУВАМ НА КАПС ЛОК, МЕ МРЗИ ДА ГО СМЕНАМ, НЕ МЕ СЛУША СТОЈНЕ ИНАЧЕ, не и работи апаратчето за уХо шшшшт... ЛАВ ЈУУ НАЈ :l:

На Lady Phoenix и Kukla994 им се допаѓа ова.
  11. ♡BuBaLe♡

♡BuBaLe♡ Форумски идол

Се зачлени на:
    2 мај 2015
    Пораки:
    5.207
    Допаѓања:
    106.319
    До @pharmacy 539155_485264888168345_1897000845_n.jpg

Честитки мила, да е жива и здрава ќеркичката и со лесно да ти биде опоравувањето!!!

На pharmacy му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Lella

Lella Форумски идол

Се зачлени на:
    2 јануари 2013
    Пораки:
    5.335
    Допаѓања:
    29.194
    Мислам дека е време да напишам еден исцпрен поздрав до сите и да објаснам посебно колку многу ве сакам, бидејќи чувствувам дека не сум го покажала тоа досега. :$
    @Someonespecial бидејќи е најмилата личност што некогаш сум ја запознала, бидејќи обожавам сè што е поврзано со неа и бидејќи нејзе ја знам најдоло од другите на форумов. Уште во 2012 во форумските игри, како еден друг живот да беше. :wasntme: Те сакам најнајнајмногу мила. Најголема инспирација си ми. :* :hug:
    @Valerin Вамприката во која се заљубив уште со првите разменети зборови на чет. Благодарам што ме смееш секој ден и ти благодарам на времето одвоено на чет како кога се објаснувавме со часови како да ми ја пратиш сликата од мачето или кога зборевме за сендвичи и поради тебе се сопнав од кабелот во кујната. :lol: И бидејќи си толку adorably weird со сите приказни за ентитети, вампирки и епокалипси :wasntme:
    @Ketchup бидејќи е секогаш на чет и полн со енергија, а и во секое време можеш да си направиш муабет со него и затоа ми е омилен машки член. :hug: :f:
    @simonna.a и (heidy) бидејќи нив им пишувам кога не можам да заспијам навечер и што се чувствувам слободна да им пеам преку телефон и што се најспонтаните и весели личности што ги знам и ги сакам премногу. И да, не ни е гајле што сме барем 30 сантима пониски отколку што треба да бидеме. :devil:
    @Anabelle.Amorette бидејќи е кревка, мила и повлечена личност однадвор, а одвнатре прекрасна личност со огромно срце секогаш спремна да помогне, знам дека не ѝ било лесно досега, ама треба да знаеш мила дека секогаш сум тука за тебе, и не се сомневам дека ќе имаш прекрасна иднина. :hug: :sun:
    @Rama бидејќи е секогаш позитивна и отворена спрема животот, и за тоа и завидувам, затоа сакам еден ден да станам како неа, и секако бидејќи е најдобрата тетка на светот :wasntme: :inlove:
    @Lady Phoenix бидејќи е уметничката душа на фемина и со растура со фотографирањето и сликањето. :hug:
    @Abrakadabra затоа што е екстермно креативна личност и на светот добро би му дошле многу повеќе Абракадабри :D :hug:
    @AnaKarenina затоа што е совршена, мултиталентирана, креативна, прекрасна, што и да кажам ќе биде малку, фемина би била празна ако не е таа да ѝ ја дава таа магија со лежерен и смирувачки начин на пишување. :nod: :hug:
    @crimson бидејќи е цврста во ставови и знае што сака, а настрана тоа што ми е инспирација не само мене, туку на цела фемина. :hug:
    @Umbrella22 бидејќи е храбар борец и личност секогаш спремна да направи сè за тие што ги сака. Сè почесто гледам меланхонија во нејзините постови :(. Запамети мила, ние сме секогаш тука за тебе. :hug:
    @Marossa бидејќи е Мар, ете. Не знам како да ја опишам, мојата Мар која секогаш е толку прекрасна мила и зрачи со позитивни вибрации и која секогаш ќе ја паметам бидејќи е толку посебна и многу интелигентна личност. :hug:
    @poenta бидејќи зрачи со мудрост и обожавам да ги читам нејзините постови, морам да речам, честопати сум си запишувала нејзини цитати, you blow my mind. :bow:А и секако, бидејќи е љубител на македонскиот јазик. Мој човек. :hug:
    @Mahidevranfan полна со живот и ентузијазам за најобични работи. Ѝ завидувам на позитивната енергија што зрачи од неа, а и на таа насмевка што секаде ја носи со себе. :hug:
    @vitamina бидејќи е една прекрасна жена која е полна со искуство и од која има многу да се научи. :hug:
    @bittersweet бидејќи обожавам да ја читам и секогаш ми измамува насмевка на лицето. #goals што би рекле некои. :lol: :hug:
    @Скопјетесакам бидејќи ме воодушевува со прекрасните мисли и позитивната енергија :hug:
    @Madam-A Бидејќи е права дама во вистинската смисла на зборот. :makeup: :hug:
    @Elissa самото име ме асоцира на тропски плажи, сонце и коктели. Верувам дека таму припаѓа таа, а и ѝ се восхитувам на начинот на кој си ужива во животот. ^_^ :hug:
    @Serafima нејзиниот ник ме потсетува на мир, лежерност. :hug: :*
    Мислам дека е доста толку, се извинувам ако заборавив некој, ќе има следна тура. 8-|
    За крај на летото, за сите по еден коктел :d::

На Mahidevranfan, bittersweet, Marossa и 11 други им се допаѓа ова.
  13. Anabelle.Amorette

Anabelle.Amorette Форумски идол

Се зачлени на:
    14 декември 2013
    Пораки:
    3.086
    Допаѓања:
    44.360
    @Lella
    Ти благодарам од срце на убавите зборови Лелич.:$

Ти си едно многу паметно и добро воспитано девојче, за тие години човек толку зрело да размислува е реткост во денешно време. Твоите се сигурно горди на тебе! ^_^

Остани таква каква што си, секогаш позитивна и мила. ^_^
    За тебе само пофалби имам, многу си те сакам да си знаеш. :* :l: :hug:

На cresa-jagoda, Rama, Lella и 3 други им се допаѓа ова.
  14. Someonespecial

Someonespecial Free-minded aesthete

Се зачлени на:
    17 ноември 2012
    Пораки:
    13.119
    Допаѓања:
    163.768
    @Lella :f:
    Ти благодарам Леличке за прекрасниот поздрав :sun:
    Не можам со зборови да ти опишам колку те сакам и колку си ми мила од првиот ден кога се сретнавме тука, а со секој пост сè повеќе ти се восхитувам, бидејќи ниту во реалноста не познавам толку зрела за своите години и паметна тинејџерка како тебе. :bow: Си знаеш дека секогаш ќе ми бидеш меѓу најдрагите личности на форумов, те осеќам како помала сестра што ја немам и ми иде да те изгушкам секогаш кога те читам, посебно кога ги читам поздравиве со посвета полни со убави зборови. :angel:
    Само за тебе миличка! :hug::hug::hug:

[​IMG] [​IMG]

На cresa-jagoda, Rama, Lella и 2 други им се допаѓа ова.
  15. vitamina

vitamina Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јули 2015
    Пораки:
    9.154
    Допаѓања:
    221.756
    @Lella
    Миличка моја ти благодарам за секогаш дадениот убав и скромен збор, се согласувам со дружбата дека си навистина паметно и нескротливо девојче, тек сега дознавам дека си била мала а волку паметна девојка, секоја ти чест за секој збор и за твојата култура и карактер.
    images-2.jpeg

Поздрав бек и до @poenta мила ти благодарам за нескромните и прекрасните зборови, ми го просветли денот и ја разбуди надежта за крајниот исход на борбата.
    2015-08-25-18-48-04--1154205529.jpeg

Сакам да ги поздравам и двете дами кои ми оставаат голем впечаток и ми даваат сила во животов, прекрасни сте.
    @Cka @JollyGirl
    images-3.jpeg

Би сакала да ги поздравам и сите девојки и жени, прекрасни дами од сдк кои обожавам и уживам да ги читам, воедно секогаш успешно оставате траг и нескротилива надеж, позитивност и насмевка, совет и несебична подршка за борбата и тешкотиите во животот.
    Не верував дека толку ќе се приврзам за форумот и за вас, ми го усветлувате секој ден.
    @Rama @Someonespecial @Anabelle.Amorette @rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr @Lady Phoenix @Sanjichka007 @Annath @Lilit @kjukli @marama @AnaKarenina @mims-89 @Salome @Madam-A @1slavjanka @Viktorijaaa5 @CrazyOne @Oscar Lady @GirlLove @fff3 @Jenniffer @Luna91 @s1a1n1d1r1a1 @Adi888 @Adina @xxAngelxx @kvkviki @eliesaab @IronLady @Mariia05 @Tove Lo @buba4e89 @cresa-jagoda @anichka94 @LivingGlam @Valerin @Glossy-girl @Скопјетесакам @Аliсe @jovanovska94 @Jordanovska-K @Umbrella22 @XstrongerX @WarriorAngel @x.Daisy.x
    @Waka-waka
    2015-08-25-18-41-57--1047479061.jpeg

И до идините мамички
    @♡BuBaLe♡ @mama89 @<3 pleza4e <3 @Mariangel @Eli23 .
    images.jpeg

Еден поздрав за @samovila.red. :*

Последна измена: 25 август 2015
    На cresa-jagoda, Adi888, Salome и 15 други им се допаѓа ова.
  16. Rama

Rama Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2011
    Пораки:
    5.533
    Допаѓања:
    55.277
    @Lella Леличка мила,не знаеш колку се израдував кога прочитав дека кога ќе пораснеш сакаш да си како мене :l: и најдобра тетка сум да,дефинитивно:D те гушкам и те сакам:hug::hug::hug:

На 2212 и Lella им се допаѓа ова.
  17. srcence1607

srcence1607 Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2012
    Пораки:
    2.368
    Допаѓања:
    2.475
    Последна измена: 26 август 2015
    На Ketchup, tamche995, Marossa и 14 други им се допаѓа ова.
  18. Rama

Rama Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2011
    Пораки:
    5.533
    Допаѓања:
    55.277
    @srcence1607 Ти благодарам што за првпат се најдов на твојата листа со поздрави,мило ми е,фаќај назад поздрави и гушки:hug::hug::hug:

На 2212 и srcence1607 им се допаѓа ова.
  19. CrazyOne

CrazyOne Модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    1 ноември 2010
    Пораки:
    2.100
    Допаѓања:
    19.974
    @Rama @vitamina да Ве поздравам и jас. Имаjте убав ден

На Rama и vitamina им се допаѓа ова.
  20. poenta

poenta Форумски идол

Се зачлени на:
    29 ноември 2013
    Пораки:
    5.028
    Допаѓања:
    36.094
    Возвратен поздрав до @Lella и @srcence1607
    Низ светлината на летото почувствувајте го мирисот на цвеќето и вкусот на пишаниот збор ^_^

На Lella и srcence1607 им се допаѓа ова.