@poenta, мила, попотребна ми е детелинкава него било кога. Ти благодарам и поздрав назад, а кога ќе седнам асално, ќе си изредам поздрави со ред како што доликува до сите мои мили друшки тука. Сега само еден традиоционален специјален поздрав до @Serafima, за овонеделната победа во Фото-натпревар, секоја чест!
@Someonespecial , @Dream-Girl , @crimson малку задоцнет но не и заборавен поздрав назад @Rama и @vitamina ви благодарам,си знаете за што
@Dreamer-V Мила само храбро и чекори што понатаму и понатаму Пиши ми во лп доколку имаш желба! Знам дека си силна и ќе се избориш со чуствата не заборавај дека не си сама. Поздрав и до @Rama си знаеш зошто @lunicka најголем поздрав бек до фината и мила дама. Поздрав до @Serafima бидејки се ежам од нејзините фотографии и нејзината вешта кративност, секоја ти чест! И голем поздрав до сите други што ме поздравиле или не ме поздравиле, сакам да ве читам и сваќам дека има луѓе кои што навистина вредат!
@Dreamer-V Секогаш сакам колку што можам да помогнам на некој ,макар и со пишан збор,ти ја посакувам цела среќа на свет, те гушкам и сакам само убавини да читам од тебе @vitamina Се надевам дека и јас еден ден ќе ги спаковам моите соништа во куфер и ќе си го следам срцето,ти благодарам за поддршката и несебичните зборови,а дотогаш уживај ти место мене покрај морето и брановите @Someonespecial @Anabelle.Amorette @Lella @Mahidevranfan @BurstBerry @Ivy89 @tessie @kjukli @QweenSM @Ketchup @Arthur @anina @joy1 @kukla21 @GirlLove @GirlRose @Kukla994 @Sunshine.Sunshine @Adina @Elissa @presiosaP @Umbrella22 @Mama25 @eloves @cresa-jagoda @Скопјетесакам @SV1911 @crazylady @CrazyOne @Doozy @eliesaab @LUCERKA @Marossa @Sanjichka007 @Viktorijaaa5 @Winter Lady @Yowannty @mims-89 @crimson @Minnie 1 @purple..m Знам дека списокот е долг,може нема сите да си го видите своето име,ама сакам да знаете дека ве читам со задоволство и дека ве сакам @samovila.red. Еден специјален поздрав до тебе,сакам да видам пост од тебе, цело време мистериозно само си лајкнуваш а не се сомневам дека си квалитетна личност
ЛЕЛЕЕЕЕ НЕЖНА КАКО И СЕКОГАШ, ТЕ ОБОЖАВАМ, ПОСЕБНО ЛИЧНИОР АРТ, МОРАМ ДА ПРИЗНААМ СКЛОПОТ НА БОИТЕ ТИ Е ЕПТЕН ВОЛШЕБЕН, КАКО ЗА ЖАБЕЦ... Е ИЗВИНУВАМ НА КАПС ЛОК, МЕ МРЗИ ДА ГО СМЕНАМ, НЕ МЕ СЛУША СТОЈНЕ ИНАЧЕ, не и работи апаратчето за уХо шшшшт... ЛАВ ЈУУ НАЈ
Мислам дека е време да напишам еден исцпрен поздрав до сите и да објаснам посебно колку многу ве сакам, бидејќи чувствувам дека не сум го покажала тоа досега. @Someonespecial бидејќи е најмилата личност што некогаш сум ја запознала, бидејќи обожавам сè што е поврзано со неа и бидејќи нејзе ја знам најдоло од другите на форумов. Уште во 2012 во форумските игри, како еден друг живот да беше. Те сакам најнајнајмногу мила. Најголема инспирација си ми. @Valerin Вамприката во која се заљубив уште со првите разменети зборови на чет. Благодарам што ме смееш секој ден и ти благодарам на времето одвоено на чет како кога се објаснувавме со часови како да ми ја пратиш сликата од мачето или кога зборевме за сендвичи и поради тебе се сопнав од кабелот во кујната. И бидејќи си толку adorably weird со сите приказни за ентитети, вампирки и епокалипси @Ketchup бидејќи е секогаш на чет и полн со енергија, а и во секое време можеш да си направиш муабет со него и затоа ми е омилен машки член. @simonna.a и бидејќи нив им пишувам кога не можам да заспијам навечер и што се чувствувам слободна да им пеам преку телефон и што се најспонтаните и весели личности што ги знам и ги сакам премногу. И да, не ни е гајле што сме барем 30 сантима пониски отколку што треба да бидеме. @Anabelle.Amorette бидејќи е кревка, мила и повлечена личност однадвор, а одвнатре прекрасна личност со огромно срце секогаш спремна да помогне, знам дека не ѝ било лесно досега, ама треба да знаеш мила дека секогаш сум тука за тебе, и не се сомневам дека ќе имаш прекрасна иднина. @Rama бидејќи е секогаш позитивна и отворена спрема животот, и за тоа и завидувам, затоа сакам еден ден да станам како неа, и секако бидејќи е најдобрата тетка на светот @Lady Phoenix бидејќи е уметничката душа на фемина и со растура со фотографирањето и сликањето. @Abrakadabra затоа што е екстермно креативна личност и на светот добро би му дошле многу повеќе Абракадабри @AnaKarenina затоа што е совршена, мултиталентирана, креативна, прекрасна, што и да кажам ќе биде малку, фемина би била празна ако не е таа да ѝ ја дава таа магија со лежерен и смирувачки начин на пишување. @crimson бидејќи е цврста во ставови и знае што сака, а настрана тоа што ми е инспирација не само мене, туку на цела фемина. @Umbrella22 бидејќи е храбар борец и личност секогаш спремна да направи сè за тие што ги сака. Сè почесто гледам меланхонија во нејзините постови . Запамети мила, ние сме секогаш тука за тебе. @Marossa бидејќи е Мар, ете. Не знам како да ја опишам, мојата Мар која секогаш е толку прекрасна мила и зрачи со позитивни вибрации и која секогаш ќе ја паметам бидејќи е толку посебна и многу интелигентна личност. @poenta бидејќи зрачи со мудрост и обожавам да ги читам нејзините постови, морам да речам, честопати сум си запишувала нејзини цитати, you blow my mind. А и секако, бидејќи е љубител на македонскиот јазик. Мој човек. @Mahidevranfan полна со живот и ентузијазам за најобични работи. Ѝ завидувам на позитивната енергија што зрачи од неа, а и на таа насмевка што секаде ја носи со себе. @vitamina бидејќи е една прекрасна жена која е полна со искуство и од која има многу да се научи. @bittersweet бидејќи обожавам да ја читам и секогаш ми измамува насмевка на лицето. #goals што би рекле некои. @Скопјетесакам бидејќи ме воодушевува со прекрасните мисли и позитивната енергија @Madam-A Бидејќи е права дама во вистинската смисла на зборот. @Elissa самото име ме асоцира на тропски плажи, сонце и коктели. Верувам дека таму припаѓа таа, а и ѝ се восхитувам на начинот на кој си ужива во животот. @Serafima нејзиниот ник ме потсетува на мир, лежерност. Спојлер Мислам дека е доста толку, се извинувам ако заборавив некој, ќе има следна тура. За крај на летото, за сите по еден коктел :
@Lella Ти благодарам од срце на убавите зборови Лелич. Ти си едно многу паметно и добро воспитано девојче, за тие години човек толку зрело да размислува е реткост во денешно време. Твоите се сигурно горди на тебе! Остани таква каква што си, секогаш позитивна и мила. За тебе само пофалби имам, многу си те сакам да си знаеш.
@Lella Ти благодарам Леличке за прекрасниот поздрав Не можам со зборови да ти опишам колку те сакам и колку си ми мила од првиот ден кога се сретнавме тука, а со секој пост сè повеќе ти се восхитувам, бидејќи ниту во реалноста не познавам толку зрела за своите години и паметна тинејџерка како тебе. Си знаеш дека секогаш ќе ми бидеш меѓу најдрагите личности на форумов, те осеќам како помала сестра што ја немам и ми иде да те изгушкам секогаш кога те читам, посебно кога ги читам поздравиве со посвета полни со убави зборови. Само за тебе миличка!
@Lella Миличка моја ти благодарам за секогаш дадениот убав и скромен збор, се согласувам со дружбата дека си навистина паметно и нескротливо девојче, тек сега дознавам дека си била мала а волку паметна девојка, секоја ти чест за секој збор и за твојата култура и карактер. Поздрав бек и до @poenta мила ти благодарам за нескромните и прекрасните зборови, ми го просветли денот и ја разбуди надежта за крајниот исход на борбата. Сакам да ги поздравам и двете дами кои ми оставаат голем впечаток и ми даваат сила во животов, прекрасни сте. @Cka @JollyGirl Би сакала да ги поздравам и сите девојки и жени, прекрасни дами од сдк кои обожавам и уживам да ги читам, воедно секогаш успешно оставате траг и нескротилива надеж, позитивност и насмевка, совет и несебична подршка за борбата и тешкотиите во животот. Не верував дека толку ќе се приврзам за форумот и за вас, ми го усветлувате секој ден. @Rama @Someonespecial @Anabelle.Amorette @rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr @Lady Phoenix @Sanjichka007 @Annath @Lilit @kjukli @marama @AnaKarenina @mims-89 @Salome @Madam-A @1slavjanka @Viktorijaaa5 @CrazyOne @Oscar Lady @GirlLove @fff3 @Jenniffer @Luna91 @s1a1n1d1r1a1 @Adi888 @Adina @xxAngelxx @kvkviki @eliesaab @IronLady @Mariia05 @Tove Lo @buba4e89 @cresa-jagoda @anichka94 @LivingGlam @Valerin @Glossy-girl @Скопјетесакам @Аliсe @jovanovska94 @Jordanovska-K @Umbrella22 @XstrongerX @WarriorAngel @x.Daisy.x @Waka-waka И до идините мамички @♡BuBaLe♡ @mama89 @<3 pleza4e <3 @Mariangel @Eli23 . Еден поздрав за @samovila.red.
@Lella Леличка мила,не знаеш колку се израдував кога прочитав дека кога ќе пораснеш сакаш да си како мене и најдобра тетка сум да,дефинитивно те гушкам и те сакам
СП до омилената @Kukla994 СП и за луѓево што обожавам да ги читам и се дел од мојата секојдневна рутина. Специјални сте @Anabelle.Amorette @Someonespecial @IronLady @crimson @Ketchup @Bokchee @MysteryMan23 @viktorxD @Згодната @Valerin @vitamina @ivona48 @daks @nonamefanatic @Daleron @Madam-A @Abeja @Adi888 @PogbaPol @Bender Rodriguez @Lella @Marossa @poenta @Lady Phoenix @Arthur @Serafima @Rama @Umbrella22 @JollyGirl @XstrongerX @tamche995 @Marcey @KN13 @MagsDestiny @Punk girl @hermosa @joy1 @QweenSM @Dream-Girl @Mishela @Witchy-style
@srcence1607 Ти благодарам што за првпат се најдов на твојата листа со поздрави,мило ми е,фаќај назад поздрави и гушки
Возвратен поздрав до @Lella и @srcence1607 Низ светлината на летото почувствувајте го мирисот на цвеќето и вкусот на пишаниот збор