Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Специјален поздрав до...

Дискусија во 'Кафе-муабети' започната од Pennyroyal, 30 декември 2009.

1. Lady Phoenix

Lady Phoenix Форумски идол

Се зачлени на:
    10 мај 2015
    Пораки:
    2.033
    Допаѓања:
    58.308
    @poenta, мила, попотребна ми е детелинкава него било кога. Ти благодарам и поздрав назад, а кога ќе седнам асално, ќе си изредам поздрави со ред како што доликува до сите мои мили друшки тука.

Сега само еден традиоционален специјален поздрав до @Serafima, за овонеделната победа во Фото-натпревар, секоја чест! :clap:

На anel, Serafima и poenta им се допаѓа ова.
  2. simonna.a

simonna.a Форумски идол

Се зачлени на:
    23 февруари 2013
    Пораки:
    4.462
    Допаѓања:
    33.355
    Поздрав до битолчанките на форумот:smirk::bow:(heidy)

На theowndemon, Arthur и Rama им се допаѓа ова.
  3. Dreamer-V

Dreamer-V Истакнат член

Се зачлени на:
    6 јули 2015
    Пораки:
    64
    Допаѓања:
    460
    На Someonespecial, Rama, Dream-Girl и 2 други им се допаѓа ова.
  4. vitamina

vitamina Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јули 2015
    Пораки:
    8.971
    Допаѓања:
    219.546
    @Dreamer-V
    Мила само храбро и чекори што понатаму и понатаму :hug::makeup:
    Пиши ми во лп доколку имаш желба!
    Знам дека си силна и ќе се избориш со чуствата :!: не заборавај дека не си сама. 2015-08-24-22-45-09--1047479061.jpeg

Поздрав и до @Rama си знаеш зошто(hollest):smirk:
    images.jpeg

@lunicka најголем поздрав бек до фината и мила дама.
    images-1.jpeg

Поздрав до @Serafima бидејки се ежам од нејзините фотографии и нејзината вешта кративност, секоја ти чест!
    images-2.jpeg

И голем поздрав до сите други што ме поздравиле или не ме поздравиле, сакам да ве читам и сваќам дека има луѓе кои што навистина вредат!
    2015-08-24-22-56-20--1154205529.jpeg

Последна измена: 24 август 2015
    На cresa-jagoda, galapce, Adina и 6 други им се допаѓа ова.
  5. Rama

Rama Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2011
    Пораки:
    5.487
    Допаѓања:
    55.086
    @Dreamer-V Секогаш сакам колку што можам да помогнам на некој ,макар и со пишан збор,ти ја посакувам цела среќа на свет, те гушкам и сакам само убавини да читам од тебе:hug:

@vitamina Се надевам дека и јас еден ден ќе ги спаковам моите соништа во куфер и ќе си го следам срцето,ти благодарам за поддршката и несебичните зборови,а дотогаш уживај ти место мене покрај морето и брановите:hug:

@Someonespecial @Anabelle.Amorette @Lella @Mahidevranfan @BurstBerry @Ivy89 @tessie @kjukli @QweenSM @Ketchup @Arthur @anina @joy1 @kukla21 @GirlLove @GirlRose @Kukla994 @Sunshine.Sunshine @Adina @Elissa @presiosaP @Umbrella22 @Mama25 @eloves @cresa-jagoda @Скопјетесакам @SV1911 @crazylady @CrazyOne @Doozy @eliesaab @LUCERKA @Marossa @Sanjichka007 @Viktorijaaa5 @Winter Lady @Yowannty @mims-89 @crimson @Minnie 1 @purple..m
    Знам дека списокот е долг,може нема сите да си го видите своето име,ама сакам да знаете дека ве читам со задоволство и дека ве сакам :hug::hug::hug::l::)

@samovila.red. Еден специјален поздрав до тебе,сакам да видам пост од тебе, цело време мистериозно само си лајкнуваш:?: а не се сомневам дека си квалитетна личност:hug:

На 2212, Mahidevranfan, Ivy89 и 28 други им се допаѓа ова.
  6. Kukla994

Kukla994 Форумски идол

Се зачлени на:
    19 ноември 2014
    Пораки:
    4.682
    Допаѓања:
    46.944
    @GirlRose @Rama Fala na pozdravot :hug:
    Pozz do vas [​IMG]
    I pozdrav do site clenovi na forumov :hug:
    #kuklavesaka:l:

На LUCERKA, Adina, GirlRose и 3 други им се допаѓа ова.
  7. makgirl

makgirl Истакнат член

Се зачлени на:
    18 август 2015
    Пораки:
    542
    Допаѓања:
    2.104
    Поздравв до @Arthur и ситее остали на форумов <3

На J.Statham, Kukla994 и Arthur им се допаѓа ова.
  8. Kukla994

Kukla994 Форумски идол

Се зачлени на:
    19 ноември 2014
    Пораки:
    4.682
    Допаѓања:
    46.944
    @srcence1607 Dobro e sto postois..osobeno za vecerva!!! :D
    :* :* :*

На Arthur и srcence1607 им се допаѓа ова.
  9. makgirl

makgirl Истакнат член

Се зачлени на:
    18 август 2015
    Пораки:
    542
    Допаѓања:
    2.104
  10. srcence1607

srcence1607 Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2012
    Пораки:
    2.366
    Допаѓања:
    2.475

ЛЕЛЕЕЕЕ НЕЖНА КАКО И СЕКОГАШ, ТЕ ОБОЖАВАМ, ПОСЕБНО ЛИЧНИОР АРТ, МОРАМ ДА ПРИЗНААМ СКЛОПОТ НА БОИТЕ ТИ Е ЕПТЕН ВОЛШЕБЕН, КАКО ЗА ЖАБЕЦ...:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::l::l::l::l::l::f::f::f::f::sun::sun::hug::hug::hug::hug::hug:

Е ИЗВИНУВАМ НА КАПС ЛОК, МЕ МРЗИ ДА ГО СМЕНАМ, НЕ МЕ СЛУША СТОЈНЕ ИНАЧЕ, не и работи апаратчето за уХо шшшшт... ЛАВ ЈУУ НАЈ :l:

На Lady Phoenix и Kukla994 им се допаѓа ова.
  11. ♡BuBaLe♡

♡BuBaLe♡ Форумски идол

Се зачлени на:
    2 мај 2015
    Пораки:
    5.199
    Допаѓања:
    106.238
    До @pharmacy 539155_485264888168345_1897000845_n.jpg

Честитки мила, да е жива и здрава ќеркичката и со лесно да ти биде опоравувањето!!!

На pharmacy му/ѝ се допаѓа ова.
  12. Lella

Lella Форумски идол

Се зачлени на:
    2 јануари 2013
    Пораки:
    5.326
    Допаѓања:
    29.121
    Мислам дека е време да напишам еден исцпрен поздрав до сите и да објаснам посебно колку многу ве сакам, бидејќи чувствувам дека не сум го покажала тоа досега. :$
    @Someonespecial бидејќи е најмилата личност што некогаш сум ја запознала, бидејќи обожавам сè што е поврзано со неа и бидејќи нејзе ја знам најдоло од другите на форумов. Уште во 2012 во форумските игри, како еден друг живот да беше. :wasntme: Те сакам најнајнајмногу мила. Најголема инспирација си ми. :* :hug:
    @Valerin Вамприката во која се заљубив уште со првите разменети зборови на чет. Благодарам што ме смееш секој ден и ти благодарам на времето одвоено на чет како кога се објаснувавме со часови како да ми ја пратиш сликата од мачето или кога зборевме за сендвичи и поради тебе се сопнав од кабелот во кујната. :lol: И бидејќи си толку adorably weird со сите приказни за ентитети, вампирки и епокалипси :wasntme:
    @Ketchup бидејќи е секогаш на чет и полн со енергија, а и во секое време можеш да си направиш муабет со него и затоа ми е омилен машки член. :hug: :f:
    @simonna.a и (heidy) бидејќи нив им пишувам кога не можам да заспијам навечер и што се чувствувам слободна да им пеам преку телефон и што се најспонтаните и весели личности што ги знам и ги сакам премногу. И да, не ни е гајле што сме барем 30 сантима пониски отколку што треба да бидеме. :devil:
    @Anabelle.Amorette бидејќи е кревка, мила и повлечена личност однадвор, а одвнатре прекрасна личност со огромно срце секогаш спремна да помогне, знам дека не ѝ било лесно досега, ама треба да знаеш мила дека секогаш сум тука за тебе, и не се сомневам дека ќе имаш прекрасна иднина. :hug: :sun:
    @Rama бидејќи е секогаш позитивна и отворена спрема животот, и за тоа и завидувам, затоа сакам еден ден да станам како неа, и секако бидејќи е најдобрата тетка на светот :wasntme: :inlove:
    @Lady Phoenix бидејќи е уметничката душа на фемина и со растура со фотографирањето и сликањето. :hug:
    @Abrakadabra затоа што е екстермно креативна личност и на светот добро би му дошле многу повеќе Абракадабри :D :hug:
    @AnaKarenina затоа што е совршена, мултиталентирана, креативна, прекрасна, што и да кажам ќе биде малку, фемина би била празна ако не е таа да ѝ ја дава таа магија со лежерен и смирувачки начин на пишување. :nod: :hug:
    @crimson бидејќи е цврста во ставови и знае што сака, а настрана тоа што ми е инспирација не само мене, туку на цела фемина. :hug:
    @Umbrella22 бидејќи е храбар борец и личност секогаш спремна да направи сè за тие што ги сака. Сè почесто гледам меланхонија во нејзините постови :(. Запамети мила, ние сме секогаш тука за тебе. :hug:
    @Marossa бидејќи е Мар, ете. Не знам како да ја опишам, мојата Мар која секогаш е толку прекрасна мила и зрачи со позитивни вибрации и која секогаш ќе ја паметам бидејќи е толку посебна и многу интелигентна личност. :hug:
    @poenta бидејќи зрачи со мудрост и обожавам да ги читам нејзините постови, морам да речам, честопати сум си запишувала нејзини цитати, you blow my mind. :bow:А и секако, бидејќи е љубител на македонскиот јазик. Мој човек. :hug:
    @Mahidevranfan полна со живот и ентузијазам за најобични работи. Ѝ завидувам на позитивната енергија што зрачи од неа, а и на таа насмевка што секаде ја носи со себе. :hug:
    @vitamina бидејќи е една прекрасна жена која е полна со искуство и од која има многу да се научи. :hug:
    @bittersweet бидејќи обожавам да ја читам и секогаш ми измамува насмевка на лицето. #goals што би рекле некои. :lol: :hug:
    @Скопјетесакам бидејќи ме воодушевува со прекрасните мисли и позитивната енергија :hug:
    @Madam-A Бидејќи е права дама во вистинската смисла на зборот. :makeup: :hug:
    @Elissa самото име ме асоцира на тропски плажи, сонце и коктели. Верувам дека таму припаѓа таа, а и ѝ се восхитувам на начинот на кој си ужива во животот. ^_^ :hug:
    @Serafima нејзиниот ник ме потсетува на мир, лежерност. :hug: :*
    Мислам дека е доста толку, се извинувам ако заборавив некој, ќе има следна тура. 8-|
    За крај на летото, за сите по еден коктел :d::

На Mahidevranfan, bittersweet, Marossa и 11 други им се допаѓа ова.
  13. Anabelle.Amorette

Anabelle.Amorette Форумски идол

Се зачлени на:
    14 декември 2013
    Пораки:
    3.075
    Допаѓања:
    44.180
    @Lella
    Ти благодарам од срце на убавите зборови Лелич.:$

Ти си едно многу паметно и добро воспитано девојче, за тие години човек толку зрело да размислува е реткост во денешно време. Твоите се сигурно горди на тебе! ^_^

Остани таква каква што си, секогаш позитивна и мила. ^_^
    За тебе само пофалби имам, многу си те сакам да си знаеш. :* :l: :hug:

На cresa-jagoda, Rama, Lella и 3 други им се допаѓа ова.
  14. Someonespecial

Someonespecial Free-minded aesthete

Се зачлени на:
    17 ноември 2012
    Пораки:
    13.115
    Допаѓања:
    163.711
    @Lella :f:
    Ти благодарам Леличке за прекрасниот поздрав :sun:
    Не можам со зборови да ти опишам колку те сакам и колку си ми мила од првиот ден кога се сретнавме тука, а со секој пост сè повеќе ти се восхитувам, бидејќи ниту во реалноста не познавам толку зрела за своите години и паметна тинејџерка како тебе. :bow: Си знаеш дека секогаш ќе ми бидеш меѓу најдрагите личности на форумов, те осеќам како помала сестра што ја немам и ми иде да те изгушкам секогаш кога те читам, посебно кога ги читам поздравиве со посвета полни со убави зборови. :angel:
    Само за тебе миличка! :hug::hug::hug:

[​IMG] [​IMG]

На cresa-jagoda, Rama, Lella и 2 други им се допаѓа ова.
  15. vitamina

vitamina Форумски идол

Се зачлени на:
    19 јули 2015
    Пораки:
    8.971
    Допаѓања:
    219.546
    @Lella
    Миличка моја ти благодарам за секогаш дадениот убав и скромен збор, се согласувам со дружбата дека си навистина паметно и нескротливо девојче, тек сега дознавам дека си била мала а волку паметна девојка, секоја ти чест за секој збор и за твојата култура и карактер.
    images-2.jpeg

Поздрав бек и до @poenta мила ти благодарам за нескромните и прекрасните зборови, ми го просветли денот и ја разбуди надежта за крајниот исход на борбата.
    2015-08-25-18-48-04--1154205529.jpeg

Сакам да ги поздравам и двете дами кои ми оставаат голем впечаток и ми даваат сила во животов, прекрасни сте.
    @Cka @JollyGirl
    images-3.jpeg

Би сакала да ги поздравам и сите девојки и жени, прекрасни дами од сдк кои обожавам и уживам да ги читам, воедно секогаш успешно оставате траг и нескротилива надеж, позитивност и насмевка, совет и несебична подршка за борбата и тешкотиите во животот.
    Не верував дека толку ќе се приврзам за форумот и за вас, ми го усветлувате секој ден.
    @Rama @Someonespecial @Anabelle.Amorette @rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr @Lady Phoenix @Sanjichka007 @Annath @Lilit @kjukli @marama @AnaKarenina @mims-89 @Salome @Madam-A @1slavjanka @Viktorijaaa5 @CrazyOne @Oscar Lady @GirlLove @fff3 @Jenniffer @Luna91 @s1a1n1d1r1a1 @Adi888 @Adina @xxAngelxx @kvkviki @eliesaab @IronLady @Mariia05 @Tove Lo @buba4e89 @cresa-jagoda @anichka94 @LivingGlam @Valerin @Glossy-girl @Скопјетесакам @Аliсe @jovanovska94 @Jordanovska-K @Umbrella22 @XstrongerX @WarriorAngel @x.Daisy.x
    @Waka-waka
    2015-08-25-18-41-57--1047479061.jpeg

И до идините мамички
    @♡BuBaLe♡ @mama89 @<3 pleza4e <3 @Mariangel @Eli23 .
    images.jpeg

Еден поздрав за @samovila.red. :*

Последна измена: 25 август 2015
    На cresa-jagoda, Adi888, Salome и 15 други им се допаѓа ова.
  16. Rama

Rama Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2011
    Пораки:
    5.487
    Допаѓања:
    55.086
    @Lella Леличка мила,не знаеш колку се израдував кога прочитав дека кога ќе пораснеш сакаш да си како мене :l: и најдобра тетка сум да,дефинитивно:D те гушкам и те сакам:hug::hug::hug:

На 2212 и Lella им се допаѓа ова.
  17. srcence1607

srcence1607 Популарен член

Се зачлени на:
    22 ноември 2012
    Пораки:
    2.366
    Допаѓања:
    2.475
    Последна измена: 26 август 2015
    На Ketchup, tamche995, Marossa и 14 други им се допаѓа ова.
  18. Rama

Rama Форумски идол

Се зачлени на:
    9 декември 2011
    Пораки:
    5.487
    Допаѓања:
    55.086
    @srcence1607 Ти благодарам што за првпат се најдов на твојата листа со поздрави,мило ми е,фаќај назад поздрави и гушки:hug::hug::hug:

На 2212 и srcence1607 им се допаѓа ова.
  19. CrazyOne

CrazyOne Модератор Член на тимот

Се зачлени на:
    1 ноември 2010
    Пораки:
    2.071
    Допаѓања:
    19.747
    @Rama @vitamina да Ве поздравам и jас. Имаjте убав ден

На Rama и vitamina им се допаѓа ова.
  20. poenta

poenta Форумски идол

Се зачлени на:
    29 ноември 2013
    Пораки:
    5.025
    Допаѓања:
    36.074
    Возвратен поздрав до @Lella и @srcence1607
    Низ светлината на летото почувствувајте го мирисот на цвеќето и вкусот на пишаниот збор ^_^

На Lella и srcence1607 им се допаѓа ова.