@Madam-A @Elissa bas mi naprajvte merak, fala Vi devojki.. Za boja mojt crni, da lomime srca so bracedot na plaza
Гoтoвo. Прaтени се. Сo здрaвје дa си ги нoсите не сaмo срца, гaрaнт и врaтoви ќе лoмите . чирс мa лејдис! сo љубoв вaшa М,
Специјален поздрав до @Natee2 со парчево торта ,многу бакнежи ,и кошница овошје за побрзо да оздрави.Гушки до тебеееееее
Верка ми рече да ти се заблагодарам за СП(иначе денес кога бев на фудбал во паркот ја сретнав верка како си пешачи и се качуваше брзо-брзо по дрвјата и ми рече СП да напишам пак...малце сум забегана ама ако )...значи СП бек до @Elissa
Возвратен поздрав до @Elissa и @Adina Тандемски ве поздравувам затоа што вашиот ник во оваа тема ми е асоцијација за поимот братчед
СП до членовите со кои секојдневно си се дружам на чет и до членовите кои обожавам да ги читам: @Anabelle.Amorette @IronLady @Sanjichka007 @Viktorijaaa5 @Someonespecial @anichka94 @Ivy89 @Kukla994 @Згодната @Arthur @PogbaPol @Reachel @Lella @Dream-Girl @GirlRose @Скопјетесакам @Bender Rodriguez @Читател @Valerin @crimson @LittlePinky @Adi888 @Addy @Adina @Elissa @vitamina @Lady Phoenix @Abrakadabra @littlevampire @marijaaxl @poenta @QweenSM @referentka @Umbrella22 @Rama @angelche16 @maca cvet
Специјален поздрав до @vitamina, @tessie, @Jordanovska-K, @Rama, @Bokchee, @crimson @cresa-jagoda И сите останати.
Поздрав голем сите што ме поздравиле и сите други Само дојдов да и посакам на @vitamina добредојде Имај пријатен ден
@eloves @Sanjichka007 @crimson @cresa-jagoda @Jordanovska-K @jovanovska94 @Rama @Anabelle.Amorette @Ketchup @IronLady @Скопјетесакам @Umbrella22 @Ivy89 @Winter Lady @Mama25 @anichka94 @Lella @Adina @Elissa @maca cvet @littlevampire @Аliсe @Adi888 @GirlLove @Valerin @Abrakadabra @QweenSM @angelche16 @Bender Rodriguez @Natee2 @Dreamer-V @Dream-Girl @julie77 @Madam-A @eliesaab @Someonespecial @Marossa @mirandaa @Viktorijaaa5 @LittleChili @Snow-Star @Ketchup @ccca @1209 @NovusOrdoSeclorum @Salome @sofijanoka @CrazyOne @littleflower @delevingne @Arthur @duffi @Minnie 1 Групен поздрав до сите вас помлади девојки (и повозрасни) Сакам да ви посакам среќен почеток и многу успех на сите вас во средно, факултетско и во сите други области и струки. Сите сте посебни и мили на свој начин, со доблини и недостатоци со сила и емоција со чуства и ставови. Ве поздравувам сите вас и уште еднаш ви посакувам среќа и успех онаму кај што ви е потребна и неопходна. Сите вие дами сте згодни и неопходни @Nausicaa - Интересно колку заеднички сличности и ставови имаме , сп и до тебе