Најспецијален поздрав до @Sanjichka007 затоа што е прекрасна личност, и затоа што вчера ми го разубави денот. И затоа што сме си girl crush една на друга Фала.
@Jordanovska-K поздрав до тебе Неможам баш да се снајдам во музиката што ти ја слушаш се надевам дека мојот избор ќе ти се допадне За релаксирање перфекција е
@AnaKarenina, интересно звучи, ме потсеќа на Azam Ali. Ако немаш слушнато ништо од неа, еве нешто по мој вкус Исто така би ти ги препорачала и Niyaz. Lots of hugs
Возвратен поздрав до @Anabelle.Amorette, @Ketchup, @Viktorijaaa5, @Lady Phoenix Опуштено и релаксирано дружење во жолта фаза
Специјален поздрав за изузетни и специјални дами ... Секоја посебна на свој начин Повелете на мохито разладете душа @Serafima @julie77 @Sexybaby86 @EMoonlight @Sky-butterfly @Cka @Annath @vitamina @tessie @do-re-mi @bittersweet @AnaKarenina @Someonespecial @duffi @mirandaa @ozbilnazena @Daydream
@Mama25 Ти благодарам за поздравот поздрав бек и до тебе. Убаво е човек да патува доколу може нели, милни ми се сликиве што ги гледам, секоја ти чест за секоја слика и позадината зад нејзе. Прекрасна си во секој поглед, а за тебе да не зборувам поздрав.
@crazylady @Barbie20 @Скопјетесакам @LivingGlam @Jenniffer @Lella @NightBreaker @Nausicaa За сите по нешто
@Mama25 Me претрка, а мислев да те поздравам деновиве, очи ми течат по твоиве фотографии Поздрав и до тебе мила!
@julie77 , ти благодарам на убавите зборови, you are very kind Ти праќам музички поздрав, се надевам дека ќе ти се допадне Имај убав ден!
Благодарам за поздравите, ме радуваат Јас да поздравам моите омилени: @Mama25 најубава @Giovanna поздрав бек ( обожавам да те читам, свака ти е на месту , најдобро комуницираш на форумов) @galapce @Serafima зар треба уште нешто да додадам @Jordanovska-K поздрав и до тебе, толку ми оставаш впечаток на една смирена, мила личност @danichap само да те гушнам @anel мудра и разумна @RainBow мудра и способна, @Mishela форумски консултант за убавина @Bender Rodriguez многу умно и културно момче Ајде за сега толку, постов го ионака пишувам веќе саат време, бебе не ми дава, заборавив што сакав уште да кажам Cheers!
@vitamina , @Giovanna , @Sky-butterfly поздрав назад девојки. Сите сте ми посебни на свој начин и со задоволство ве читам
@Umbrella22 Zivotot e samo eden. Trudi se da gi zadrzis do tebe tie sto gi sakas. Ne se otkazuvaj, poradi nikoj i nisto. Pozdrav mila