Имам две личности кои се тука за мене во било кое време, на кои можам да им ги кажам апсолутно се. Лично не ги познавам ама би сакала што поскоро и тоа да биде. Ретки се вистинските пријатели, имам среќа што ги ги имам нив две... @Serafima и @Viktorijaaa5 Поздрав назад и до.. @Minnie 1, @Yowannty, @joy1, @Lady Phoenix, @vitamina, @Ketchup И уште еден поздрав до.. @ozbilnazena, @marama, @jovanovska94, @Someonespecial, @anichka94 , @poenta, @Rama , @Winter Lady..
Сакам да ги поздравам сите феминки што ме поздравуваат секогаш! И овој пат јас да поздравам. Списокот е долг... @Someonespecial @duffi @Anabelle.Amorette @Adina @Elissa @Kukla994 @vitamina @Mishela @crimson @Rose96 @sanja.burgundy @marama @1209 @danichap @ivancekitty @jovanovska94 @referentka @blueberry93 @Giovanna @Jordanovska-K @eliesaab @zalosna @cresa-jagoda @SV1911 @IronLady @kjukli @EMoonlight @Natali.3 @natemila @zarah @crazylady @One.Moment @bubic.k @koritsaki @PiaMia @kim.k @Abrakadabra @Sunshine.Sunshine @joy1 Се надевам некого не сум заборавила. Следен пат ќе надополнам.
До @mirandaa и @macka91 (омилени ми се вашите постови во Што последно си купивте) Секогаш има нешто интересно да се види од вас таму.
Поздрав бек до младите фини згодни и доста незгодни дами @Rama Знаеш дека те обожавам. @QweenSM Ти благодарам за прекрасните зборови мила, истото важи и за тебе, многу си ми мила и драга личност. @Yowannty после одредено време и долги мачења за тагирање конечно успеав да те поздравам бидејки заслужуваш, прекрасна си. @Lady Phoenix дамо најмила голем поздрав и најсилна гушка до тебе, знаеш дека креативноста ми е слаба страна. @joy1 благодарност до тебе, секогаш несебична и искрена. @Viktorijaaa5 интересна мила и паметна. @Sky-butterfly поздрав и до тебе, прекрасна си. @mirandaa модната моја икона исполнета со желби кративност и став, како убава однадвор така и одвнатре. @anel многу те почитувам и ценам, искрено си ми една од најомилените ликови на форумскиот свет, прекрасна и неверојатна личност си ми. @Umbrella22 ем мила ем драга, држи се цврство и биди секогаш борец најхрабрите секогаш успеваат во своите цели, ти пуштам среќа и спокој. @mareane личност која неизмерно ја ценам и почитувам, пример за жена, многу си ми мила храбра и цврста, својствена и мошне умешна и остроумна. @Natasa. P неизмерно ти благодарам за несебичните и исцрпувачките одговори, ти си жена за пример, цврста и силна што умее со животните предизвици, те гушкам и те подржувам. @crimson мила драга и нескротлива, човек со став и искреност, кративна и секогаш исполнета, паметна и трудољубива, колку убава идвнатре толку и однадвор. @Mishela Што да кажам што не ти го имам кажано досега? Многу ми е мило што те имам верувај. @galapce Симбол на истрајност и милост, нежна и секогаш осетна, добра душа во секој поглед и најмилна особа, душа со верба сила и најмногу храброст. @Annath силна паметна и цврста личност, секогаш несебична и неуморна со својот дух, неизмерно си ми драга личност и посебна, интересна згодна и незгодна, Те почитувам многу. Голем сп и до останатите дами што обожавам да ги читам со задоволство. @cresa-jagoda @poenta @YoungandBeautiful @oblace1 @Someonespecial @Anabelle.Amorette @jovanovska94 @Adina @Аliсe @Jordanovska-K @Sanjichka007 @Elissa @julie77 @mimiiiii @kjukli @Kukla994 @IronLady @zarah @Valerin @Ginger^ @eliesaab @Jenniffer @JollyGirl @Daydream @Jordanovska-K ...... Неможам а да не ве прочитам и не ве поздравам, секогаш се сретнувам со вашите никови во сдк и неизмерните емоции и искреност.
@vitamina Fala za pozdravot devojko. Golem pozdrav back do tebe @QweenSM Pozz I do tebe , ja zemam samo od chipsot, zaraza mi e a pivceto neka e za drugite
@jovanovska94, @Ginger^, @YoungandBeautiful, @duffi да ве поздравам за првпат, редовно ве читам @calliope, @Umbrella22, @vitamina, @joy1 поздрав назад до вас девојки, многу сте ми драги @Lella @Kukla994 @Valerin @Anabelle.Amorette @LittleChili @QweenSM @kjukli @crimson @Marossa @Jordanovska-K @Lady Phoenix @anel @Rama @julie77 @AnaKarenina @Mishela @Giovanna @poenta @Yowannty @Jenniffer @simonna.a @IronLady @Dream-Girl @Ketchup @Madam-A @Elissa @Adina @marama...
@vitamina , @Someonespecial Многу фала за поздравот девојки, прв пат се гледам во темава, НАЈГОЛЕМ ПОЗДРАВ И ДО ВАС! @QweenSM Поздрав и до тебе. Како добро би ми дошло сега ладно пиво и чипс.. И поздрав и до сите останати, имајте убава работна недела
Да си ги поздравам мојте пријателчиња и да им посакам убава недела @Kukla994 @mirandaa @presiosaP @QweenSM @Rama @Sanjichka007 @referentka @vitamina
@vitamina Ти благодарам многу. Секогаш ме воодушевуваш со поздравите и описот. Поздрав и до тебе. @Скопјетесакам Голем поздрав и до тебе!
@vitamina мила, зацрвенувам од твоите пофалби, може зошто лично не се доживувам така. И ти си една прекрасна личност, се вклопи на форумот неверојатно брзо, како од секогаш да си била тука @Someonespecial , поздрав и до тебе. Кога те читам тебе и уште неколку млади девојки од форумот сеуште мислам дека има надеж за нашата младина
Специјален поздрав до @JollyGirl, една од омилените ми е, а уште не сум ја поздравила асално, срамота. Секогаш ме смее со своите постови и секогаш ми е интересна за читање. Особено со нејзините гифчиња Последно ме насмеа со приказната за Цветан. Ево, изволте!