СП за @Kukla994 @ALISA0000 @Adi888 @kjukli Курбан делам за опоравката на чедото мое Xperia. Amin На сите припадници на вегетеријанска и диетална вероисповед однапред се извинувам
Specijalno, znaci specijalno gi pozdravuvam site sto gi gledaa nezamenlivite "Volsebnicki" na pokojnata ni A1 (Bog da ja prosti) I na vas li vi go zamatuvaa pametot I mislevte deka ke mojte nekoja magija da naprajte ko so mislev ja? hhhhh deca I sekako KNIGATA LEO mi bese simpatija dodeka... ...ne se pojavi Baltazar Ne vakov!! ...nego vakov Zdolziv ama toj so gi gledase ja znajt cenata I deka vredit da se dolzit za niv muabeto @srcence1607 @Adi888
Eee shto magii napraviv na vremetoo Ovaa Stojne mora da mi umesat prsti v sekoja mandza pa go aresva i Leo sega. Ne mi tekvit koga napraila nesto bez inat A da vidis sto ubava Kniga si imav, sve troa magii, kletvi, urocit, bajacki, oko od ednorog, krv od zmej i bubreg od diva koza
Znam...zatoa pola selo si ostana nemazeno poradi tebe. Tie idea po magija za da se mazat a ti izmesa babi zabi, gi ostaj doma stari momi ....
Ami troa ne mi bil deno, sea so da prajme? Zdravje boze ako ne sega, ponataka.. a ja sto sum kriva sega?? ja nemazeni gi ostaiv a ne trudnii... Oni vikat kolnat deka ja sum gi frlila kletvi, a oni trijat oci so gakja za prasina i posle Trajne kriva. Emi ke bidit kriva, kako nemat?
Поздрав бек до @Jordanovska-K за убавите музички препораки Да знаеш дека во истиот момент се закачив на YouTube и си пуштив нешто по твој избор За тебе едно fortune cookie, отвори го, па добиј порака за убав ден Моето вика: Your love light shines on another.
@AnaKarenina ,многу ми е мило што ти се допадна мојот музички предлог. Азам е незаменлива! Инаку, ти благодарам за поздравот, колачето вели: "A clean conscience is a soft pillow." A soft pillow indeed Имај убав ден мила, ти праќам многу позитивна енергија! Поздрав и до @Ketchup, @Elissa, @Someonespecial @vitamina и сите други, ви посакувам убав ден исполнет со ведрина и среќа! <3
И така дојде и овој ден кој долго, долго го чекавме. Денот кога се формираше Растур бенд. Пред точно една година. За тоа дека ќе има изненадување беа информирани оние што требаше да бидат, а останатите сигурно сте прочитале барем една од нашите песни. Ако си викате што ѝ е на оваа, втф, што збори, гледајте го видеото подолу и сè ќе ви стане јасно. Еден оооооооогромен поздрав до сите Растурки, тие ќе се препознаат, се знаеме ние кои сме, иако не се бориме на прсти. По повод нашата годишнина, дозволете да ви прикажеме една ретроспектива, која ја подготвивме јас и @simonna.a и... тоа не е сè! ДВЕ НОВИ ПЕСНИ!!! Премиерно можете да ги слушнете во следново видео. Благодарам на вниманието, а сега уживајте во патот на Растур бенд во изминатава година прикажан низ четириминутно видео кое ми одземаше 4 саата на ден во изминатава недела. Да не ве задржувам, бидејќи знам дека некои од вас нестрпливо го чекаа овој миг, ево, изволте, на:
Вие две сте дефинитивно најпозитивно-откачено-креативните суштества на планетава You made my day again girls! Ве обожавам бе
Растурки мои најоткачени,ме насмеавте убаво,а видеото е топ! Поздрав назад до останатите членови на Растур бендот и огромен за текстописците @Lella и @simonna.a ,песните се врв .
Возвратен поздрав до @Someonespecial, @Umbrella, @vitamina За инивидулноста и женската специфичност...
До сите што тешко прифаќаат дека доаѓаат сиви, ладни и депримирачки месеци и денови. До сите што без не можат добро да функционираат.
@Adina @Lady Phoenix @Rama @tessie @Viktorijaaa5 @mirandaa женски ви посакувам убав ден и некогаш да поуживаме и ние во ваква природа..
До @Someonespecial ,времето некако ме потсети на тебе. Не си тмурна и врнежлива, една од подрагите личности си ми од форумов, секогаш со светли точки и во најмрачниот пост, мила и нежна, паметна, дама... Ама аватарите и твоето чајче и книга ми се вклопуваат со времето. И елеганцијата која ја поседуваш. И да се почестиме со нешто блашко, фрапето ме потсеќа на Кафе Ли, бај д веј.