@Petar80 @Someonespecial @IronLady @Natali.3 Fala decki na pozdravot. Golem pozdrav do vas I imajte prijaten vikend
Јас сакам да ја поздравам @AngelOfArh Мислам дека никогаш досега се немаме поздравено, ама денес прочитав дека има многу убава вест и не можев да се воздржам Знам дека подолго време се обидуваше да остане бремена и ми е навистина многу мило што конечно го дочека тој момент! Баш денес бев кај другарка што веќе е во 9ти месец, цела соба им е опремена со работи во сино, сè е спремно, само малечкото да дојде на свет Можам само да замислам колку е убаво да го доживееш мајчинството. Ангел, од сè срце ти посакувам лесна бременост и само со убави работи да ни се фалиш овде
За најмилите бруцошки и новопечени средношколски првачиња, со лесно да почнеме и да тераме. Во полн дух со многу амбициозност, ентузијазам и оптимизам одиме напред. Нема откажување и депресии. Ко што кажува сликата It will all worth at the end. Па ајде да почнеме тогаш @Anabelle.Amorette @Someonespecial @tamche995 @Згодната @nonamefanatic @daks @ivona48 @Dream-Girl @Valencia За моите специјални луѓенца Нутела крофни @Kukla994 @Ketchup @PogbaPol @IronLady @ALISA0000 @Adi888 @MagsDestiny @Daleron @Madam-A @kjukli @Mama25 @Lady Phoenix За саканите мачкарки @Mishela @Valerin @Anabelle.Amorette @Lella @kjukli За омилените fashion girls/ bloggers @crimson @mirandaa @BoaVista @elisabeta @Adina @Rose96 @marama @sanja.burgundy @SuperGirl24 @koritsaki
@Someonespecial, @IronLady, @vitamina, @Rama, @Viktorijaaa5, @Dreamer-V, @MilaP, @Barbie20, @Serafima @Marjan007, @veren Саботен ден совρшен за пица и ладен соκ... Има и за вас ајде бујρум
@Someonespecial @Anabelle.Amorette @srcence1607 @Kukla994 @Згодната @LittleChili @tamche995 @Adi888 @Valerin и др. Среќен последен викенд без обврски на сите од факултетската вероисповест. via Filip
Ogromniii pozdravi i gushki za site shto ste me pozdravile periodov...mi nedostigate i vi vetuvam koga ke mozam ke se aktiviram kako porano do site!!!! Vi blagodaram shto ne me zaboravate mi znaci
Благодарам за поздравот @GirlLove ,поздрав назад и до тебе. Исто така поздрав и до @fallenangel и @vitamina ,се чувствува меланхолија во нивните постови,искрено и од срце ви посакувам многу среќа и милиоооон насмевки!
Поздрав до @Dream-Girl @vitamina @Ketchup @Someonespecial @Kukla994 @Snow-Star @simonna.a @ivona48 @Lella .. Сте по благово нели?
@Someonespecial @IronLady @srcence1607 Бидете ми пoздрaвени и вие! п.с. Јa кoристaм приликaвa дa и пратам нa @Valerin Вaшa М,
Специјален поздрав, ама стварно специјален, до @Ginger^ Во последно време се почесто те забележувам низ темите кои ги следам и морам да признаам дека ми се допаѓа начинот на кој го перцепираш животот. Убаво освежување во ова тмурно време Ти посакувам убав ден, многу позитивна енергија (иако не ти недостига) и љубов, бидејќи тоа е движечката сила
А што ако ти кажам дека ова го очекував од тебе ? Не знам , како и зошто но како да знаев дека ќе ми упатиш еден поздрав на овој ден . Всушност , не е дека не знам . Вака кога ќе подзамислам , знам . Имаме веројатно иста индивидуална идеологија за среќа . Ја сфаќаме можеби на еднаков начин причината поради која треба да се трудиме и да веруваме дека смислата, перспективата и целта постојат. Кај енергијата нема промашај. Нема утнување во фреквенцијата. Затоа се пронаоѓаме, тие што вибрираме на иста бранова должина. Тоа е добро , нема да доживееме колапс. А за Нора , едно фала ЕптеМско . Имај убав и безгрижен ден, и да си се чуваме .
Ептен специјален само за @Ginger^, многу ми е уникатно елоквентна, интелигентна и прекрасна Обожавам да те читам, големо освежување си на форумов На здравје!