Кога опишуваме некого ,и притоа додаваме толку силен збор како ЕЛОКВЕНТЕН ,во моментот се осеќа искреноста. Фала ти . Како да ти кажам, и за чајот и за убавите зборови . Посебно што има таква боја. Ја има бојата на љубовта На поздравот ти возвраќам , со иста боја , црвена и интензивна. Есенски калинки . Затоа што во некои култури калинката се смета за овошјето поради кое Ева паднала во искушение. Во рајските градини Таман и прибор има, што да им правиме , не измислија туторијал за калинки јадење
Традиционално, еден специјален поздрав до овонеделната победничка во Фото-натпревар, @ocicka2014! Сликата - одлична!
Голем поздрав до: @Jordanovska-K @Valerin @Someonespecial @LittleChili @Anabelle.Amorette @Kukla994 @kjukli @vitamina @poenta @Reachel @crimson @Скопјетесакам @Lilit @mirandaa @Lady Phoenix @AnaKarenina @Umbrella22 @Natali.3 @maca cvet @Ketchup @IronLady @Viktorijaaa5 @Згодната @srcence1607 @Dream-Girl @Madam-A @Mishela @marama @Serafima @Yowannty @Rama @GirlLove @LittlePinky @simonna.a @calliope @LivingGlam @JollyGirl @Jenniffer @julie77 @eliesaab @Doozy и уште многу други. Посебен сакам да упатам до @Ginger^ бидејќи и јас ја приметив во последно време и ме воодушевува со нејзините ставови, а и со стилот на пишување. Исто така, еден посебен до @duffi со честитки и желби за прекрасен и исполнет брачен живот. Еве, послужете се, бидејќи иако есента е на прагот, сè уште е топло како пекол. И по едно кафе за сите:
@julie77 , @Lella , @Someonespecial , @Jordanovska-K @vanna Поздрав и од мене девојки со една фотка инспирирана од вашите реакции .
СП до @Valerin За твојата интелектуалност и прониклива вербална вештина истренирана ни животната перспектива
@Someonespecial , @Summerlover , @Elissa , @mirandaa , @ALISA0000 , @Sawyer .... Денес сум топ расположена, ве поздравувам се хемии, врски, кафенце, сонце и секако - музиче.