Ti blagodaram milicka Pozdravce i guski do tebe Imaj ubav pocetok na fakultet, mnogu 10ki i najbitno mnogu novi druzbi
Поздравче до @julie77 , @purple..m , @Rama , @Umbrella22 , @vitamina , @Sanjichka007 и уште многу други кои со задоволство ги читам Ви посакувам многу љубов
Голема благодарност до сите тие што ме поздравиле, поздрав и до нив Голем поздрав до моите девојки @Sanjichka007 @Viktorijaaa5 @anichka94, одвај чекам да ве видам, а сликиве кажуваат се Исто така, голем поздрав до мојот драг член @Ketchup, кој за негови години, за разлика од неговите врсници, ептен зрело размислува за животот. Те чекам да дојдеш у Шведска на кафица Голем поздрав и до мојата прекрасна колешка и пријателка @Victorian Поздрав и до: @AnaKarenina @Jordanovska-K @Ginger^ @Nausicaa @Someonespecial @Kala22 @Mama25 @Lady Phoenix @Abrakadabra @galapce @presiosaP @Valerin @duffi @Mishela @kjukli @vitamina @bittersweet @Beyder Rodriguez @omg92 @Captain-Omni @Papillon.Papi @Umbrella22 @Serafima @toogood @JollyGirl
После кафето, продолжуваме на журка. Ти благодарам @IronLady за поздравот и за убавите зборови. Поздрав и до тебе!
Поздрав до сите љубители на пишаниот збор и на чоколадото. Ве има во голем број. Пред да излезам, малку да подишам во бескрајот... Сакам да ве поздравам со по едно мало слатко залче. Едно е доволно за вечерва. Колку помало, толку пофасцинантно. Еве ви, по една урма. Натопена во чоколадо. Ја брцате, чекате 1 минута да се заледи чоколадото како обвивка околу. Сега веќе се топи во устата . Од оние бе , од Кам маркет ... без семки. Е тие да си ги чувате
Ти благодарам @Someonespecial, и јас ти праќам еден гоооооолем поздрави и прегратка Исто така сакам да ги поздравам @Umbrella22 и @Ketrin.Moon поздрав до вас девојки, многу сте ми драги и постојано ве читам
Најмила моја @IronLady мучас грасијас за поздравот и јас си те сакам многу и како поздрав за тебе и за цел форум... ајвар (дека му е сезона)
@Viktorijaaa5 @anichka94 @IronLady @crimson @tessie @Jordanovska-K @vitamina @Dreamer-V @Mishela @mime87 @mims-89 @Madam-A @Giovanna @Anabelle.Amorette @Someonespecial @eliesaab @Natali.3 @marama @kjukli @Waka-waka @Lady Phoenix @kala21 @Ginger^ .... @Captain-Omni @Bender Rodriguez @Ketchup @Скопјетесакам Се ближи Бајрам, па да ве заблажам.
Најпрво да возвратам еден Најспецијален поздрав до: @vitamina Ти Благодарам што секогаш ме поздравуваш и што имаш секогаш убави зборови за мене @Someonespecial Ти посакувам Среќен почеток на факултет и само 10-ки да редиш @Rama Те обожавам девојко, уклучувај се почесто на форумов @kjukli @julie77 Ти благодарам на убавите зборови @Anabelle.Amorette И тебе ти посакувам Среќен почеток на факултет и само 10-ки да добиваш @crimson @LUCERKA @Madam-A @fallenangel @GirlRose @referentka @Adina Пријатно ме изненади со поздравот @littlevampire @eloves @joy1 @mirandaa @IronLady @Natali.3 Ви Благодарам на сите што не сте ме заборавиле и сте ме поздравиле. Сега еден Специјален поздрав до: @AnaKarenina Обожавам да го читам секое твое мислење во СДК @rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr @veren @classy_M @WhiteAngell @Serafima За тебе една @poenta @Elissa @Jenniffer @Dream-Girl @Abrakadabra @Lady Phoenix @QweenSM @makedonkamak Тебе од кога не сум те поздравила, сега упатувам еден поздрав и до бебушко
Ти благодарам од срце@cresa-jagoda.Поздрав назад и до тебе.Сега да дојдиш да ми донесиш од ова се по малку оти ме фати форес трудна сум
Прекрасен сончев ден исполнет со позитива, би сакала да ги поздравам моите мили луѓе од СДК а притоа и останатите теми каде што се сретнуваме, обожавам да ве читам и ви посакувам од се срце среќни и радосни моменти, возбуди и безброј доживеани воздишки.....<3 @fallenangel @kjukli @Someonespecial @Anabelle.Amorette @cresa-jagoda @JollyGirl @Аliсe @Lady Phoenix @poenta @IronLady @QweenSM @rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr @Rama @AnaKarenina @mirandaa @crimson @Luna91 @Hipster @RockNroLLGirL @marama @julie77 @deskarada @CrazyOne @Baby-bubu @Sanjichka007 @jovanovska94 @Jordanovska-K @Mr. Right @Kukla994 @Winter Lady @bombona23 @butterfly* @Adina @Elissa @purple..m @Viktorijaaa5 @Ginger^ @calliope @Ketrin.Moon @Madam-A @Dreamer-V @eloves @presiosaP @Dream-Girl @Umbrella22 @lovemme @hermosa @Valerin @Giovanna @PiaMia @eliesaab @x.Daisy.x @duffi @Ketchup @Скопјетесакам ...... Притоа би сакала да упатам и еден срдечен поздрав и до нашите прекрасни и најневеројатни дами од +/- 40 , жени само убави моменти и радости да ве следат...никогаш да не куртулите од среќата ... секоја зрачи на свој начин <3 @lunicka @Abrakadabra @danichap @Mekuska @LUCERKA @joy1 @Kitten @Serafima @mareane @Val-Dim @ozbilnazena @Daleron @referentka @Mrs.Bass @green.eyes @bittersweet @JuLleE @AngelOfArh @kukla21 ...
Поздрав до @Anabelle.Amorette @vitamina @Lella @Someonespecial @Mama25 и @IronLady За убава неделна вечер
@vitamina @Someonespecial @cresa-jagoda Фала ви милички за поздравот, имајте убава вечер исполнета со среќа и љубов.
@cresa-jagoda (Ти благодарам,исто и тебе ти посакувам успех во школувањето ) @Sanjichka007 @AnaKarenina @vitamina Ви благодарам на поздравите девојки,гооолем поздрав и до вас!
Ти благодарам мила @AnaKarenina на поздравот Само да ти кажам дека со мерак ги читам твоите постови, особено тие во СДК и Вашите лични персонални фотографии кои секогаш се исполнети со љубов, среќа, возбуда Голем поздрав и до тебе, имај пријатна вечер