Девојки ви благодарам на поздравите тие што сте ме поздравиле а не сум видела не стигат секогаш нотиф. Голем поздрав и до вас како и до сите други, да не правам долгометражна листа, на сите ви посакувам пријатна и лесна работна недела.♥ <[ ^_~]>
Благодарам на поздравот и баклавата,предвреме сакам да им го честитам Бајрам на сите муслимани и оние кој го празнуваат овој празник.Господ нека ве чува од зло,и нека ви носи само радост. Воедно и да ги поздравам сите членови/ки,и да им посакам успешна работна недела.
СП до: @IronLady @Sanjichka007 @Viktorijaaa5 @Someonespecial @Anabelle.Amorette @Kukla994 @anichka94 @Ivy89 @Lella @Valerin @Згодната @Reachel @srcence1607 @Adi888 @Addy @LittlePinky @LittleChili @Ginger^ @Adina @Elissa @angelche16 @maca cvet @Umbrella22 @Rama @referentka @joy1 @Jordanovska-K @AnaKarenina @Natali.3 @Аliсe @crimson @Dream-Girl @vitamina @Lady Phoenix @Abrakadabra @poenta @viktorxD @Читател @Скопјетесакам Имајте убава работна недела!
СП до @PogbaPol Она со жаргоните преееемногу ми помогна...знајш ти... фала Да си знајш на Камп Ноу ќе ојме по пат и до Алиенц Арена
СП до сите со колку што знам,нашата прва песна на англиски јазик. Песната се вика Rastur technology музика од песната Ayo techonology(50 cent ft JT) уживајте и растурајте на сите полиња п.с. @Lella жено растурска следната на англиски јазик ти пиши ја,мора да се пробиеме на светската сцена Rastur rastur, rastur want it, I want to rastur it You know that, it's right here for you I want to, see you break it down I'm ballin', throwin' money around Rastur work it girl, we work the pole We break it down,We take it low Rastur band money money, we makin' makin' Look at the way we shakin' shakin' Make you want to rastur every day, make you want to dance it go crazy face it Now don't stop, get it, get it The way we shakin' make you want to rastur it We are so much more than we supposed to We know just how to sing to crazy you Rasturs people gone do the right thing and touch the right spot Dance in you're lap till you're ready to poop We always ready, when you are bored we singin' On the late night, till daylight the club jumpin' If you want a good time, we gonna give you what you song you want Femina babes this a new age, you like my new craze Let's get together maybe we can start a new phase The smokes got the club all lazy, spotlights don't do you justice baby Why don't you come over here, you got me saying Raraaaastur, I'm tired of using technology Why don't you sing amoung with me Raraaaastur, I'm tired of using technology I need you right in front of me Ooh, we want it, uh uh, you breake your head in the wall Ooh, we rastur it, uh uh (so), I got to give a song for you Ooh, we want it, uh uh, we want it Ooh, she wants it, uh uh (so), I got to give it to her Baby this a new age, you like my new craze Let's get together maybe we can start a new phase The smokes got the club all lazy, spotlights don't do you justice baby Why don't you come over here, you got me saying Dostaaaaaa, I'm tired of using school boooooks Why don't we poop the school books,shall we? Raaaaaaaaaaaaaaaaaraaastur, I'm tired of using technology I need you right in front of me [Repeat: x4] Your song,our thoughts, you got me hypnotized, let me tell you И знам...да да..ве разбирам..тешко нас со мозоко...така е..не негирам...зајдовме со памето...ве сакам
@vitamina - прекрасна личност, сега приметив дека си скоро нова на форумот а ми делува како одсекогаш да си била тука толку смирена, мила, позитивна личност .. @Bokchee Пиши ми на фејсбук некогаш бе И убавиците @Winter Lady , @Jordanovska-K , @crimson , @mirandaa , @marama , @Rose96
@eloves Ти благодарам за убавите зборови мила, возвраќам за секој напишан збор.. биди секогаш таа што си и уживај низ животот. @ozbilnazena срдечен поздрав до тебе, ти благодарам за секој напишан збор од срце, толку духовитост и позитивност се насобрало во една прекрасна жена што секој твој збор го читам од се срце, навистина си посебна жена. @AnaKarenina Девојка со висока перцепција, девојка која обожавам да ја читам.. плениш со својата интелигенција и едноставност.. навистина си посебна и многу мила за душа.. црпиш секогаш мотивации и кратовност во себе.. немам навистина друг збор со кој би те опишала, мила си и нежна .. прекрасна личност. @marama сум те читала многу.. мошне забележлива, нежна и милна душа си.. како и однадвор така и одвнатре блескаш низ животот.. твојата насмевка е толку чиста и искрена.. жал ми е многу што многу ретко те забележувам низ темите, но сакав да ти упатам поздрав и сеќавање..убава мисла и мал гест. Немој никогаш да се откажуваш од надежта.. бори се со твојата едноставност секогаш, плениш со твојата милина ..љубовта е највозвишена а сигурна сум дека и кога најмалку ќе очекуваш ќе ти тропне на врати и ќе ти го стопли срцето.
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHABAHAHAHAHAHHAHAHA KRAAAJ!!!!! NE MOZAM VISE HAHAHAHAHABA ME UMREE LUDACO Toa radi simpoziumite u Engleska pa mora malce da nauceme znajs.. Oti nema subvencii gleas, 40 denara pipero go kacile voaa Strumicanite nema za ajvar
Маченце @Sanjichka007 дајбоже секогаш да си ми вака среќна , многу се радувам кога си насмеана,расположена,весела, позитивна Нека љубовта трае затоа што многу убаво ти делува @Adina Затоа што секој збор во СДК и го обожавам кратко и јасно да се знае @vitamina омилена од поновите членки и секоја чест а секој кажан збор @Umbrella22 за силата и издржливоста која што ја имаш ,една ден ќе уживаш за секоја твоја исплакана солза,за секој стрест и нервоза верувај