До... @Someonespecial @Elissa, благодарам на поздравот Нареден пат кога ќе пуштиш поздрав со јахти и посакувани дестинации,пиши во поздравот Озбилна жена Колку да ме има ваква озбилна, да ве чувам од мушких погледа Живели мои млади дами
Нека ни е за многу години празников девојки (мислам дека нема машки членови муслимани тука, ако грешам се извинувам и поздрав и до нив) Незнам колку точно не имат, но колку и да сме поздрав до вас и уште еднаш нека ни е честит празников.
Ќе се лутат другите зошто само @Bender Rodriguez од мене си добива специјални поздравчиња ама ако. Ете уште еден специјален поздрав за тебе, значи ставам едно големо амин после секое твое мислење и обично немам шо да додам, се е кажано само едно - ми се допаѓа е доволно, ама можеби и не? Во случај да не повремено ќе си поздравуавм јас Покрај него, специјален поздрав до: @lions - многу на срце ми е детево. и до @Papillon.Papi - зошто има најубав потпис. и до @crimson - ми има оставено впечаток, позитивен, во повеќе од една тема. Еве една ладна, како времето, чаша лимонада за вас. (или преферирате нешто друго, да не се напнувам со тоа лимонадата? Колачињата ме оправдуваат?)
@mirandaa @Rose96 @Sanjichka007 и сите останати девојчиња што денес слават Бајрам, ве гушкам, ви го честитам празникот и чекам баклава <3
И од мене еден срдечен поздрав до @Kukla994 @mirandaa @Adina @Sanjichka007 @girl-miri @Rose96 @Minnie 1 и сите останати на форумов од исламска вероисповед Нека ви е за многу години празникот, ви посакувам многу здравје, среќа и благосостојба и чекаме баклава
Јас ја прогласувам @danichap за извонреден кулинарен креатор. Кога следува пост од неа во Фемина инстаграм, јас со нетрпение ги очекувам тие нијанси на бои, декорации, чаршави, чинии.. Не знам дали е свесна за тоа со каква силина и интензитетна магичност, алудира на нас ( читај :на мене) И да е, и да не е еве ја крунисувам со мишелинова ѕвезда.
Среќен празник до сите фемки ( и по некој фемец ) од исламска вероисповед и нека ви е за многу години празникот !!
Мнoгу ми е кривo штo јa зaбoрaвaм темaвa и блaгoвременo не си ги гледaм пoздрaвите. Ете @vitamina , секoгaш пoзитивнo зрaчи низ пoздрaвите... Истo жaлaм зa бaклaвите oд @Sanjichka007 oд пред некoј ден, a и денес кaкo штo е редoт требa пaк дa чaсти и ми се нaсoбрaaaa и пoсле М дијaбетичaр стaнaлa, епa стaнaлa... (p.s. честит прaзник мaдмaзел ) И тoј oд @Valerin , денешнaтa пoлaдеценискa слaвеничкa . А зa тoј oд @Elissa .... штo секaд сo прекрaсните слики ме терa дa сaкaм дa се прoтнaм вo мoнитoр. кoј кaде сaкa?! ЈАС СЕКАДЕ ! Ајде зa 11oкт, тaмaн е прoдoлжен, идеме негде . Нaјубaви ти се сликиве дa знaеш! Пoздрaви нaзaд дaмички. Сo љубoв, вaшa М,
@theowndemon, фала ти на „специјалниот“ поздрав – те поздравувам и јас тебе. Иако не сум многу активен у темава „поздрави и честиЧки“, знаеш и самата дека за многу работи сме истомисленици.