Blagodaram mila od se srce poveli na baklava i site ostanati sega koga sum si domce (mak) mozete da naminete na edno socke i baklava
@mirandaa @Sanjichka007 @Rose96 @Adina @Kukla994 @girl-miri и на сите други од форумов од муслиманска вероисповед, им посакувам среќен празник Курбан Бајрам п.с ако можит баклава преку пошта да пратите, уште поубаво ќе биде, оти вака преку нет што гледам само ме залажувате
@referentka, @JollyGirl, @Serafima, @Viktorijaaa5, @Lady Phoenix, @AngelOfArh, @Ketchup, @vitamina, @Rama, @rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, @Minnie 1, @IronLady, @Valerin, @Dreamer-V, @purple..m, @Winter Lady, @kjukli, @Kukla994. @GirlLove, @Madam-A, @joy1, @ozbilnazena, @marama, @crimson, @cresa-jagoda, @Someonespecial...
Најспецијален поздрав до девојкиве кои одамна ги немам поздравено,а и некако ретко ги среќавам по темиве: @eliesaab @Snow-Star @Mahidevranfan @Papillon.Papi @Marijana93 Исто така ,поздрав и до @vitamina , @Jordanovska-K и @Ginger^ ,уживам да ги читам вашите постови во СДК.
Da ne me zaboravite. Se uste ve citkam srcki @Kukla994 @Anabelle.Amorette @Valerin @Adi888 @Ketchup @PogbaPol @Someonespecial @Sawyer @Згодната @tamche995 @LittleChili I site drugi koi vo momentov sum gi zaboravila od brzanje Ali redovno si gi pozdravuvam I citkam love u all to the moon and back
И да сакам тебе неможам да те заборавам Tryanke моја убава... Видим те сваки пут кад склопим очи Чекам те и кад знам да нечеш дочи Зовем те и кад чутим твоје име Молим те само не заборави ме !!!!! Фала за тортево, торте мое!!
Специјален и најголем поздрав до @bittersweet, Се потресов кога прочитав, немам зборови ни за утеха. Гушни си ги ангелчињата и побрзо се ќе помине ♥♥♥
@srcence1607 ,поздрав и до тебе. Не сме се завртеле на форумов асално откако почнавме,не' расипа овој студентски живот уште на почеток.