леле преубaви кoлaчиииии ! ФАЛА НА ПOЗДРААААВ, тaмaн пoсле ручекoв кaкo ќе,ми легнaт ! Пoз и дo тебе чaдoрче убaв викенд!!!! твoјa М,
Скоро два месеца сум на форумов,и ајде да поздравам некои членови што ми оставиле впечаток : @vitamina @Serafima @Valerin @crimson @mirandaa @Abrakadabra @Ketchup @Anabelle.Amorette @Someonespecial @Abrakadabra @Lady Phoenix @Adina @lunicka @tessie @Daleron @referentka @Lella @Rama @JollyGirl @Sanjichka007 @mssuniquee
@kukla21 @Kukla994 @Ketchup @Viktorijaaa5 @Sanjichka007 @kjukli @Marossa @vitamina @presiosaP @hermosa @QweenSM @tessie @cresa-jagoda @Someonespecial @Anabelle.Amorette @Adina @Elissa @Adi888 @Dreamer-V @purple..m @IronLady @Arthur @Lella @Yowannty @Ivy89 @eliesaab @Umbrella22 @joy1 @jovanovska94 @Jordanovska-K site ve gushkam i ve pozdravuvam od srce,se izvinuvam ako zaboraviv nekoj:hug::hug::hug::sun::sun:
@Umbrella22 Фала ти на поздравот женска имај прекрасна вечер поздрав и до тебе гушки Еве стопли се малце ако не излегуваш
Прво да отпоздравам тие што ме поздравиле @Alice , @kukla21 (едно сензибилно створење) , @vitamina (топла,искрена,како шоља чај) , @Giovanna (самоуверена млада дама со челичен карактер) ,@Lady Phoenix (се восхитувам на твојата креативност). Моје такозване суграџанке @Gea , @calliope , @Jordanovska-K , @jovanovska94 ... и @duffi зашто ја удавив деновиве,мислам дека добива уплав кога ќе види порака од мене . и @Unica ме допре со постот во СДК.Не се предавај...
Специјален поздрав до сите активни членови во ЛИТЕРАТУРНОТО КАТЧЕ... Ве има многу , да не Ве набројувам... Со задоволство ги читам Вашите коментари и критики за прочитаните книги... Некои Ваши мислења ми дадоа идеја и ме поттикнаа да прочитам некои интересни книги!!! ПС Феминки браво за Вашето дружење со книгите !!! Само продолжете така!!!
Поздрави назад и нови поздрави до сите вас @Ginger^ @Valerin @kjukli @Kukla994 @Madam-A @Lella @Anabelle.Amorette @Rama @Ketchup @QweenSM @Marossa @Jordanovska-K @Аliсe @vitamina @Lady Phoenix @Marijana93 @PogbaPol @srcence1607 @simonna.a @LittleChili @Adina @Elissa @AnaKarenina @Umbrella22 @ozbilnazena @cresa-jagoda @marama @crimson @mirandaa @IronLady @Mishela @Giovanna @Abrakadabra @Dreamer-V @purple..m @lunicka @anel @joy1 @Mahidevranfan @Dream-Girl...
СП до @Lella Затоа што си екстремно уникатна, паметна и силна девојка. Единствено ти недостига малку бунтовност, која верувам дека многу скоро ќе почнеш да ја покажуваш во умерени количини.
Со повод мојот повраток на форумчево, поздрав до сите без исклучоци! Море и за гугл бот ако уште се активни ботовите, па дури и за месинџер бот А за членовите да не ни збориме! Ми недостигавте дечки Повелете, замезете се
Неделен поздрав до @pamelche која од Модни критики ја памтам како девојчето со карирани кошулчиња и старки Ме изненади со денешната фотка, не те познав, прекрасна си! Едно кафенце за тебе, баш во моментов пијам И една песничка што денес ми е хит, таман за временцево надвор