до сите што се вечно ненаспани ги поздравувам:јоелле,ким,пирамидтката,јулие77,трендафилка,боависта-се пронајдов во твојот пост поназад,блонд ,лудачата нешто ја нема ни на фб,ни овде,ама аку ,офспринг,лудото 19 и до сите други феминки,ве сакам ситеее
До сите романтично расположени феминки со една исто толку романтична песна http://www.youtube.com/watch?v=br-Dy3puDoc&ob=av2e
До мојот виртуелен другар Дверски кој реши да го напушти Блогот, од нигде никаде. Дефинитивно премногу се врзувам со луѓе со кои не сум направила ниту едно здраво. Ми фали нешто.
Сп до Карак,Докторката,Ненушка,Бројче,Блонд,Багувче,Ангелче,Вајлд Чајлд,Тенкаи,Лилит,Рејнбоу и обавезно специјален поздрав до админките и модераторите
сп до лоли гледам, пак не следиш лукс нека ти е среќен роденденот и нека ти се исполнат сите желби волфче блонд ВИ праќам сенца. пароле кики вајлд чајлд анннни иренна
СП до сите кои деновиве многу учеја...и заслужено по едно капучино (за сите што сме учеле), да се релаксираме малку бе!
Специјален поздрав до Багуфче... што би правеле без неа на форумов, ќе си умреме од грижа за соништата
Цел саат ги толкував,ама морав... Си ветив на себеси уште сабајлето дека денес сум слободна за соновите Благодарам на поздравот..