Знаев дека заборавив некој минатиот пат.. @Anabelle.Amorette, @Adi888, @anichka94, @QweenSM, @AnaKarenina...
Поздрав до сите феминки со чаша добро винце за неделната вечер. Па од утре почнуваме со нови сили. Имајте убава работна недела
Пред се сакам да им се заблагодарам на сите кој ме поздравиле претходно и никогаш не ме заборавиле на нивните листи. Јас не ве заборавам иако толку активно не сум, да не должам овој поздрав го испраќам за сите членови, за создавачот на форумов бидејќи благодарение на него стекнавме нови пријателства, секојдневно си помагаме, се дружиме со години и форумот станува како наше секојдневен ритуал. Низ многу мислења од членови сме се пронашле самите ние, сфаќаме дека не сме биле само ние со тоа нешто. Исти размислувања, различни ставови, по некој трол креативни и уметнички души, мистериозни личности, вљубеници, сонувачи, сликари... Ви испраќам на сите виртуелно гушкање, останете ми позитивни, полни со љувов и смеа.. Имајте убава работна недела!
СП до брачедот шо и беше вчера роденден @Adina поклонот денеска ќе го добие чирс брачед тука заедно ќе вечераме јас частам
памти па врати, и немај гајле нели роднини сме мора малку вака @Adina ајде јас готова сум идам и забораив овие ти се од Емин
@Elissa Ahh emin moj ahh Braced i ja sum spremna,malce zaladi denes pa se oblekov potoplo E sea,ja ti ili Emin prvo ke ja svozime?
Eve i jas ja pozdravuvam @danichap a i AngelOfArt, Referentka, Daleronka, Alisooooooooooooo i sve ostalo za dobro popladne
Еден традиционален специјален поздрав до овонеделната победничка во Фото-натпревар: @MandyLane! Со нетрпение ја чекаме новата тема!