Кукла моја најубава си ти! Кога сум веќе на темава, треба да поздравам многу луѓе, ама тоа ми е долг процес, па ќе го оставам за некој друг ден.
Драга Ginger ти благодарам многу за прекрасниот поздрав! Многу ми е мило што е така. Тука сум за сите вас во секое време. Огромен поздрав и бакнеж до тебе!!!
СП до моите другарки од темата +/- 40 Нема да ги набројувам, многу се, несакам да заборавам ниту една.
Поздрав девојки, ми недостига дружењето со вас... Анабелка. Аничка ,Ајрон , Спешл, Сањичка, Рамита, Кечо, Омг ... и сите кои не ме заборавиле
@Umbrella22 , @Someonespecial , @purple..m , @Rama , @vitamina , @Sanjichka007 , @natemila @julie77 и уште многу други, еден блиц поздрав Жал ми е што немам многу време за дружба на форумов
СП ... @Someonespecial , @Ginger^ , @Jordanovska-K , @cresa-jagoda , @Lady Phoenix , @vitamina , @kjukli , @Rama , @Marossa, @LivingGlam , @Dreamer-V , @Anabelle.Amorette ... сега за сега. Посебен до @ozbilnazena , @tessie , @Annath , @bittersweet , @galapce ... Имајте убави вечерни моменти сами со себе и своите сакани
@vitamina за најдобрите совети што ги даваш, и секоја чест што имаш разбирање за сите @Someonespecial ми изгледа на весела, и мнооогу фина девојка што зрачи со позитивна енергија @Umbrella22, и Alice (што не можам да ја тагнам)... гоолем поздрав и до вас девојки Се надевам дека сте за чипс и кока кола..знам дека е студено за кока кола ама како ми се пие не сте свесни Само полека грлото да не ве фати
Haha, na edna rakka se brojat patite koa sum pozdraviil tuka, ali mora da.upatam specijalen pozdrav do Eli moe I veselata familija so pesnata "daj mmi majko drug zivot da zivejam jas, zosto nemam srekja majko vo ljubovta" haha @Elissa
@Elissa @Sawyer Zena mojt da go napravit mazot milioner,samo ako toj bil miljarder specijalen pozdrav do vas
Поздрави до две дами кои ми оставиле силен впечаток со својата мудрост и умереност @referentka @Serafima
Поздрав до @Daydream за последното СДК мислење После долг ден се вмушнав под јорганче и го исчитав пред спиење. Мене торбицата ми е спремна, утре попладне одам на едно такво местенце. Осеќам дека би ми била добро друштво за на планина Дури и пивото и кикириките ни се неизбежен дел И секако - картање по цела вечер Ти посакувам убав викенд