Сп поздрав до @Angel4eeee - Мачка Заљубена хаха.Ме смееш многу знаеш нели маааааааааа Ке ти се јавам утре обавезно ми фали твојот глас посебно твоето дерење кога ке прашаш кај си морииииииииииии ............ хајајајаја.Памук да си купам треба за ушите или ? Не се среќава како тебе често личност/ ме мрзи да постирам торти и колачи ама затоа поздравот е од срце. Ке ти дадам и линк посмеј се што изнатрескав ....
Hahaha , ja se izvinuvam no od telefon sum.Od koa go kupiv pc ne ukluciv a i nema potreba.Sekoj den mi e ispolnet so rabota,ljubov i ucenje.Ti blagodaram mnoguu na pozdravot.Znaes i ti do sea site sto gi imav mi bea za ladenje samo a sea e zima i mi treba nesto toplo ama zasekogas.Se zaljubiv i ne krijam,mi go svrte pametot i iskreno ne mozam da si go zamislam zivotot bez nego.Toj e moeto kremce,mojata idnina i mojata sudbina.Ti blagodaram mnogu na pozdravot i te pozdravuvam i jas tebe so topli baknezi i pregratki
Falaa ti leto ladi zima gree hahahhaha.Arno si znaes ti kakva klima da si kupis ma.Decko de.Da si fatis.Sosema razlicno pisav vo temata jas deka pocnuvam da mislam deka ne bi go pominala zivotot so nego.Ama koga sum vo negovata pregratka edinstven e za mene.
СП до: @IronLady @Anabelle.Amorette @Sanjichka007 @Someonespecial @Viktorijaaa5 @Kukla994 @Ivy89 @anichka94 @Umbrella22 @AnaKarenina @crimson @vitamina @Abrakadabra @Lady Phoenix @Скопјетесакам @Jordanovska-K @Rama @Marossa @Dream-Girl @Valerin @Lella @Згодната @PogbaPol @viktorxD @LittleChili @Valencia @LittlePinky @Elissa @Adina @honest girl @angelche16 @QweenSM @Addy @Adi888 @Natali.3 (последниве не знам зашто, не сакаше да ве тагне)
@Ketchup Kekic tnx, pozz back Inaku sakam da ja pozdravam @honest girl da ti kazam deka na rabota denes dojde policija, mi tekna na tvojot son, se rolav od smea ko sinojka, se trudev nikoj da ne me vidit ama ne mi uspevase be Ne mu kazav zs se smeam gi izlazav nesto..
@Sanjichka007 @IronLady @Cka @AngelOfArh @Ketchup @anichka94 @Umbrella22 @Barbie20 @duffi @Mrs.Cuper @Rama @Elissa @Adina @Jenniffer @crazylady @kjukli @MilaP @LittlePinky @Petar80 @referentka @Daleron @Dream-Girl @vitamina @Abrakadabra @Lady Phoenix @Natali.3 @elisabeta @mimi**** @Someonespecial @Mrs.Bass @rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr @Jordanovska-K @Lella
@Anabelle.Amorette @JollyGirl @Lella @Valerin @PogbaPol @Kukla994 @Ketchup @Viktorijaaa5 @LittleChili @LittlePinky @simonna.a @srcence1607 @Adi888 @kjukli @vitamina @Jordanovska-K @Ginger^ @julie77 @calliope @lunicka @Snow-Star @cresa-jagoda @Madam-A @Rama @Ivy89 @IronLady @QweenSM @Marossa @AnaKarenina @Magnolija @Daydream @Mishela @Lady Phoenix @Elissa @Adina @mirandaa @crimson @joy1 @Sanjichka007 @poenta @Скопјетесакам @Sawyer @Bender Rodriguez @anel @ozbilnazena @Umbrella22 @rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr...
@Viktorijaaa5, @Someonespecial, @Sanjichka007, @marama, @crimson, @Kukla994, @kala21, @ozbilnazena, @Abrakadabra, @Lady Phoenix, @Ketchup, @Rama, @JollyGirl, @Anabelle.Amorette, @referentka, @Serafima, @joy1, @AnaKarenina, @Скопјетесакам, @Madam-A, @Sawyer, @Daydream, @Adi888, @anichka94, @Valerin, @mimi****, @Winter Lady, @kjukli... Гарант некој имам заборавено
И јас ве поздравувам @Viktorijaaa5 и @Someonespecial Исто така сакам да ги поздравам и @Daleron, @bittersweet, @1209 , @koritsaki, @kjukli, @Umbrella22 , @sesilija , @Madam-A , @Скопјетесакам , @QweenSM Повелете на едно топло чајче, за мене сезоната на чај веќе започна
Се надополнувам на листата од погоре @Madam-A @Valerin @bittersweet @QweenSM @Anabelle.Amorette @cresa-jagoda @marama @joy1
@Kukla994. Поз бек и пази таму проблеми дан си напраиш на работа поз и до @PogbaPol многу ми е кул лик заедно со @viktorxD. br-te bro calm down без нервози don't worry be happy peace world peace out yeah
Фала ви @honest girl i @Someonespecial на поздравите. И јас вас ве поздравувам и да имате убав викенд.
@Ketchup @Someonespecial @Viktorijaaa5 ,ви благодарам за поздравот,поздрав и до вас! Нов поздрав до: @julie77 ,@Ivy89 и @Rama.