Поздрав до @Dreamer-V затоа што коа ќе и го видам никот прво си мислам мене ме поздравиле али после глеам грешка сум, хаха полу-имењачката моја СП и до @Ketchup шо секој ден ме глеа, а не ме поздравува, срамота. СП и за: @AnaKarenina @Anabelle.Amorette @Valerin @Someonespecial @Lella @Kukla994 @Reachel @vitamina @PiaMia @mirandaa @crimson @LittlePinky @Rose96 @Umbrella22 @Marossa @Adina @Elissa @Viktorijaaa5 @viktorxD @Скопјетесакам @IronLady @Ivy89 @QweenSM @Jenniffer @marama @Daleron @Natali.3 @anichka94 @PogbaPol @Magnolija @Daydream @simonna.a @Mishela @Sanjichka007 @rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr @Adi888 @Madam-A @LittleChili @Lady Phoenix
Специјален поздрав до: @ColoursOfTheRainbow , @Anabelle.Amorette , @eliesaab , @Natali.3 , @SV1911 , @AnaKarenina , @Barbie20 , @julie77 , @Doozy , @Cka , @bittersweet , @lunicka , @Daleron , @Mishela , @Lady Phoenix , @crimson , @Valerin , @Lella , @Umbrella22 , @Marossa , @Giovanna , @RainBow , @Peppermint , @Someonespecial , @RockNroLLGirL Ви посакувам се најдобро, имајте убав остаток од викендот и добра работна недела.
Ви благодарам на сите за СП. Долго време ве немам поздравено сите, така да најголем СП до @Snow-Star @Dream-Girl @Ketchup @Viktorijaaa5 @Someonespecial @Anabelle.Amorette @Abrakadabra @Lady Phoenix @cresa-jagoda @Ginger^ @natemila @Jordanovska-K @Serafima @Winter Lady @Sanjichka007 СП и до сите останати активни челенови на форумов.
Мили дами, девојки и жени кој како милува и се чуствува одамна ве немам поздравено. Поздрав бек и само успеси и насмевки од уво до уво до сите да ви се редат до оние кои ме поздравиле и не ме поздравиле. Форумов ми стана секојдневно инспиратвно катче, позитивност и многу крација слеана на едно место, мечтаев за едно женско катче каде што можам да дискутирам, да мотивирам и да споделувам мотивации крации и слично. Покрај сето ова многу сум благодарна и на сите овие членови кои неизмерно секогаш ги читам.. таква позитивност не сум сретнала ниту низ мојов вистински живот. Голем поздрав до моите виртуелни пријателки од најдуховитата ни тема @referentka @Daleron @ozbilnazena @danichap @bittersweet @toogood @kukla21 @green.eyes @do-re-mi @AngelOfArh @Eli23 @mama89 @imelda @Annath @lunicka @Val-Dim @artemidis @anel можеби не живееме под исти свет ..но живееме под иста позитивност, муабет и духовитост. Поздрав и до дамите од сдк кои обожавам да ти читам и таму и во останатите теми, толку различни, толку комплицирани и неверојатно паметни и интересни, благодарам за секоја извлечена насмевка и мудар збор @crimson @mirandaa @Mishela @sesilija @marama @AnaKarenina @Kukla994 @poenta @Lady Phoenix @Rama @JollyGirl @Dreamer-V @Dream-Girl @JustFun @presiosaP @QweenSM @lovemme @kjukli @Umbrella22 @Waka-waka @cresa-jagoda @Ketchup @Someonespecial @Marossa @Anabelle.Amorette @natemila @Natalian @Peppermint @Valerin @Lella @Giovanna @JuLleE @julie77 @eliesaab @Cka @Doozy @Madam-A @LittleChili @Adi888 @Adina @Elissa @Sanjichka007 @Daydream @Magnolija @rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr @anichka94 @purple..m @Viktorijaaa5 @Minnie 1 @joy1 @koritsaki @Serafima @kala21 @calliope @LittleChili @Sawyer @Winter Lady @Snow-Star @LittlePinky @simonna.a @Аliсe @Jordanovska-K @Скопјетесакам @IronLady @okcenzi најверојатно имам заборавено многу, би сакала да пишам за секој збор два кога ќе имам повеќе време, секоја на свој начин посебна, згодна и неопходна. Неверојатно занимлив и кративен со форум со доста квалитетни луѓе. Поздрав до сите вас и прекрасен викендски провод!
Не сум многу долго на форумов, но за краток период некои девојки ми оставија впечаток и секогаш ги читам... Сакам да ги поздравам @mirandaa, @Dream-Girl, @crimson, @vitamina, @kjukli, @AnaKarenina, @Rama, @Anabelle.Amorette, @Kukla994, @Someonespecial. Повелете,
@vitamina, blagodaram ...ne sme malku za pozdravuvanje i normalno e da ripnes nekogo. Pozdrav back do tebe so edna kolekcija, aj ziveli
Возвратен поздрав до @Someonespecial и @vitamina Убавите моменти доловени низ окото на објективот преточете ги во запис со острината на моќниот графит...
@Someonespecial @Viktorijaaa5 @Umbrella22 @rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr @Dream-Girl @vitamina Ви благодарам на поздравите девојки Сте ме оптемиле со благо и чаеви за викендов мх мх мх одберете си по една јакна од мене, нека не ве залажува времево, зима доаѓа, ќе ви треба со љубов, ваша М,
До @poenta. За неизмерната мудрост што извира од секој нејзин пост. Повели, за комплетирање на овие есенски денови:
Е, поздрав и за @Magnolija . Некако ми се свиѓаше текстот во сдк, ваљда ради начинот на напишаното. И убава песна патем Имај убава вечер, без секирации . М,
Возвратен поздрав до @Lella Одговори му со позитивизам на предизвикот на есенското сонце низ благодетите на природата...