Традиционално, специјален поздрав до нашата специјална победничка во Фото-натпревар оваа недела: @Someonespecial!!!! Честитки, Спешл!
Векови имаат поминато откога имам некого поздравено овде (освен @Mishela , но за неа ако треба и на ГТЦ ќе закачам хамер: Мишела, Магнолија те поздравува, зашто е прекрасна форумџика и личност). Ја поздравувам и @LivingGlam и нејзиното кафе кое ми го има ветено пред добри две-три години.
Ми ја разубави вечерта и онака бев нешто напната и нервозна. Благодарам мила, поздрав и до тебе имај пријатна вечер
Pozz back Kuklicke.. Bas mi trebase kafevo, vistinsko nesto vo vistinsko vreme, bas vo tvoj stil ♡ aa I blagovo ubo mi dojde, ne go odbivam
Леле Магнолија! Ми измами срамежлива насмевка, се изнасмеав од срце, па се усрамив - ми ја разубаве вечерта, ова е со сигурност најкреативниот поздрав кој сум го добила во овие неколку години типкање постови тука. Те поздравувам и јас, повели на шолја топол чај.
Возвратен поздрав до @Ketchup Откако еднаш ќе ја вкусиш, секогаш ќе се навраќаш на моментот на уживање... Варена или печена сезоната започна. Сподели ја во друштво со пријателите
Еден подолг топол есенски поздрав до моите мили феминки (не сум ве зборавила, ве читав колку што ми дозволуваше времето ): @RainBow, @AnaKarenina, @Marossa, @Someonespecial, @Doozy, @mims-89, @Mishela, @marama, @Pirana, @Abeja, @Lilit, @Giovanna, @Sexybaby86, @sesilija, @MandyLane, @Cka, @1209, @julie77, @poenta, @Bridget, @crimson, @mirandaa, @Rose96, @Abrakadabra, @vitamina, @Lady Phoenix, @lunicka, @ozbilnazena, @bittersweet, @Annath, @Serafima, @Mama25, @joy1, @danichap, @toogood, @Daleron, @referentka, @do-re-mi, @galapce, @Sky-butterfly, @Peppermint... И да не го заборавам единствениот @Captain-Omni
Фала ти @vitamina за поздравот, поздрав голем бек и до тебе и само да те корегирам, не сум дама ко ептен мал знаеа да ме помешаат со девојче, али помина тоа време, така да не сум више дама поздрав уште еднаш и до тебе дамо
@Sawyer јас се извинувам и на тебе и на сите останати а верувам дека ги има. Овој податок тешко го забележувам. А ги забележувам луѓето по квалитетноста и по суштинските постови. Како и да е не е страшно сметам .. ќе се корегирам во иднина белки
@julie77 @Ginger^ Ве поздравувам за добриот вкус.. и ве честам по едно МИДОРИ - вреди да се вкуси убавината во некоја прилика
@vitamina хахаха, воопшто не е страшно, напротив интересно беше што си ме помешала, не ми смета и друг пат да ме поздравиш меѓу дамите, само онака ти кажав чисто за да знаеш Иначе да не бидам офф, само да кажам голем поздрав до сите оние кои ќе си легнат денес пред кочијата на пепелашка да стане тиква