Сестро ова гингеров (или како и да го викате во македонија) е одличен за освежување, се на се доволен беше пијалоков за вечерва ..од елитен поелитен, се изнапивме се освеживме. Баш по мерак.. Јас од твојот ник имам дома за извос па повелете
И јас. Го консумирам насабајле,мора така да ми почне денот А од коренот ѓумбир, се засилуваат и сексуалните апетите, нели
Одамна не сум ви испратила поздрави девојки, ве гушкам, имајте убав ден! @Winter Lady, @mirandaa, @vitamina, @AnaKarenina, @Mishela, @bittersweet, @crimson, @Sanjichka007, @Kukla994, @PiaMia, @rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, @mims-89, @Umbrella22, @purple..m, @Elissa, @IronLady, @Someonespecial, @Anabelle.Amorette, @Valerin, @AngelOfArh, @Lady Phoenix, @Rama, @Lella, @joy1, @marama, @LivingGlam, @cresa-jagoda, @kala21, @Jenniffer, @ceca-1, @macka91, @Baby-bubu,
СП назад до @sia.bella (фалеше многу мила, welcome back ) и @PiaMia (дури сега приметувам дека те немам поздравено досега и јас те читам и си ми драга ) И пак еден посебен до феминката што колку повеќе ја читам, и јас би сакала на некое јавно место да истакнам дека ја поздравувам - @Ginger^ ...затоа што ја сака Италија, затоа што ги чита berlin-artparasites... и затоа што е едноставно препрекрасна
Ве поздравувам бисерчиња мои драгоцени @Barbie20 @Summerlover @Kaley @Lella @Marossa @Valerin @Anabelle.Amorette @cresa-jagoda @Magnolija @Kukla994 @vitamina @PiaMia @IronLady @Jenniffer @Dream-Girl @Someonespecial @MysteryMan23 @Captain-Omni @simonna.a @Sanjichka007 @Lady Phoenix @Abrakadabra @Adi888 @Reachel @Madam-A @XstrongerX @crimson @Daydream @Ivy89 @Umbrella22 @Скопјетесакам @mirandaa @Viktorijaaa5 @LittleChili @Adina @Elissa @Snow-Star @bittersweet @poenta @Natali.3 @Rama @Ketchup @Cka Ептен многу ве насобрав овој пат. Овој пат не ви давам благо, малце диетално сега.
@Ketchup @Viktorijaaa5 @Umbrella22 @vitamina @kjukli @QweenSM @Someonespecial @Anabelle.Amorette Pozdravce nazad dragi lugenca Pozdrav i gushki do site drugi dragi feminkovci,si znaete
@Elissa braced drz go Kept ne go pustaj a jas evo idam Da mu telefoniram na Emin moj, klucevite od porsheto da mu kazam kj se, ne mi se vozit vo Bmw-to denes
добро не прибирај оваа кола ти е овде, ќе поминеш денес со неа. Туку што си се замислила, ајде насмеј се за едни клучеви ли си
@Elissa emi mi rasupujete planot, neli sakam porsheto da go vozam, Emin mi dosol so Bmw-to, a ti mi nudis Mercedes. .ne znam koj pat da go fatam, mislam helllllloooooooou, ne dek sakam da se falam ama ako ne crvenoto porshe mojt I so crnoto denes da pominam
eeeee @Elissa braced kazi kako mi odgovarat na stiklive?? rodena bogatashica sum, sakam krzneni bundi, omilena boja mi e karirana so rigi horizontalni, a omileno zivotno,sekako, osa hahahahah
Имајте убав викенд мили луѓенца @Valerin @Lella @tessie @Sunshine.Sunshine @Kukla994 @Anabelle.Amorette @Ketchup @PogbaPol @LittleChili @Lady Phoenix @Ginger^ @crimson @Marossa @Abrakadabra @Rama @vitamina @kjukli @QweenSM @Adina @IronLady @Reachel @Viktorijaaa5 @Elissa @Madam-A @1209 @Dream-Girl @anel @julie77 @ozbilnazena @poenta @Sky-butterfly @Annath @Peppermint @mirandaa @AnaKarenina @LivingGlam @Giovanna @Jordanovska-K @rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr @cresa-jagoda @eliesaab @Umbrella22 @purple..m @Natali.3 @Snow-Star @joy1 @marama @Dreamer-V @mssuniquee...