Вртам ли вртам по страниве, да видам кога последен пат некого сум поздравила и гледам - сум стигнала до 1986-та. Ова не смее да ми се повтори. Ајде прво по една спешлка за @Anabelle.Amorette, @Someonespecial, @Lella, @Ketchup, @Valerin, @Elissa, @Marossa, @IronLady, @Sanjichka007,@Adina, @viktorxD, @Kukla994, @Bender Rodriguez, @Captain-Omni, @Bokchee, @LittleChili, @Згодната,@srcence1607, @simonna.a, @Читател. Вие сте ми некоја стандардна екипа за поздравување. Потоа следуваат @LivingGlam, @Abrakadabra, @Nausicaa, @crimson, @mirandaa, @marama, @sanja.burgundy,@Mishela, @Jordanovska-K, @jovanovska94, @vitamina, @1209, @Umbrella22, @kjukli, @Mama25, @Arthur, @tessie,@Annath, @bittersweet, @joy1, @Madam-A, @Скопјетесакам, @Viktorijaaa5, @Gea, @poenta, @referentka, @Daleron,@lunicka, @Val-Dim, @ozbilnazena, @danichap, @Sky-butterfly, @do-re-mi, @kjukli, @Giovanna, @mims-89, @Peppermint, @julie77, @Winter Lady, @anel, @QweenSM, @AnaKarenina, @theowndemon, @cresa-jagoda, @Natali.3, @ALISA0000, @Mrs.Bass, @alice И еден специјален поздрав до @RainBow! Ете така, ова за памет да ми е. Еден саат го пишувам поздравов.
викендскa врaткa мaченцa! @QweenSM , @Someonespecial, @Sanjichka007 @Lady Phoenix Убaв и сoчен викенд. Spoiler: спеши п.с. п.с. немaш пoјмa кoлку јa oбoжaвaм песнaтa! сo љубoв, вaшa М,
Поздравче миличка Секако дека ќе ти бидеме другарки. Весело друштво ќе бидеме Еве на времево едно топло макијатце од мене.
Секако,зашто да не. Јас сум малку откачена исто како @kjukli Не си сама не се секирај.Поздравче и до тебе
Традиционален специјален поздрав до овонеделната победничка во Фото-натпревар: нашата заљубена и емотивна @Umbrella22. Честитки мила, фотографијата ти ги отсликуваше карактерот и чувствата.
СП до сите на форумов а посебно до опенмајндед типките. Облажета ја душата девојки И до @Adina а мор кај си ти за новото Порше вчера частев ШаНпањско од ургиналот мури, ај нема везе земи од куглициве дубри се. До најубавата феминка @Kukla994 Juve Juve let's go @PogbaPol И до @viktorxD Br tee серијата лудници е.ај на чат ќе ја збориме.
Spoiler: кукла994 ака 007 @Kukla994 Кукле Blindspot е серијата. Еве го трејлерот: Blindspot - Trailer: Од кај знаеше со полиција дека е? гарант и тебе те умарал виктор. Али стварно интересна е вака ко за почеток.
@eliesaab Криво ми е што не сме поблиску, ќе шлапкавме заедно во вирчињата, па после ќе пиевме топло чајче. Ни останува, вака, (засега) само виртуелно
Возвратен поздрав до @Someonespecial и @Lady Phoenix Есен, дожд и топла просторија зачинети со домашен десерт... Почувствувајте го мирисот на есенските денови и вкусете ја неодоливоста на печената тиква Ваш живот, ваш вкус...
CП до : @Ketchup , @Ginger^ , @julie77 , @Adina , @Snow-Star , @Beautiful_girl.. , @vitamina , @poenta , @crimson , @Daleron , @Someonespecial , @ozbilnazena , @PeperutkiVoMene , @Kukla994 , @Madam-A , @referentka , @RainBow , @AnaKarenina , @Doozy , @Captain-Omni , @Bitter-Sweet , @Lady Phoenix , @Annath , @Nikolovska94 , и уште мнооогу други.Гушки и бацки до сите inlove: