@Simplicity Ќе бидне и тоа, ехе.. уште колку дождови ќе има ps. Зимава, кафето и реално ќе го организираме.
Топол најспецијален поздрав до @CameliaMiller .. од секогаш сакав да имам пријателка баш како тебе. Упатувам топли доцна октомвриски поздрави до @Lady Phoenix @poenta @Lella @crimson @mirandaa @Sanjichka007 @Waka-waka @JollyGirl @eloves @Someonespecial @Anabelle.Amorette @Umbrella22 @SWagger274 @julie77 @mims-89 @Ginger^ @Valerin @QweenSM @Marossa @sesilija @tessie @LivingGlam @Daydream @daylight @danichap @referentka @Daleron @ozbilnazena @okcenzi @AnaKarenina @marama @Giovanna @bittersweet @imelda @SummerLove @Magnolija @Doozy @joy1 секоја чест за секој напишан збор, кративност и умешност за секоја склопена реченица, мило ми е што сеуште постојат вакви квалитетни луѓе како вас сите, неможам а да не прочитам пост од секоја од вас. Впечатливи и уникатни секогаш и секаде, прекрасни луѓе во секој поглед. Голем, најголем поздрав до сите вас бидејки навистина вредите многу. Голем есенски поздрав и до останатите луѓе кои обожавам да ги читам и секогаш ја шират виртуелната позитивност и убавиот пишан збор @Kukla994 @rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr @kjukli @Viktorijaaa5 @presiosaP @Abrakadabra @anel @LUCERKA @Eli23 @eliesaab @Mama25 @mama89 @kallias @Mariangel @cresa-jagoda @natemila @Dream-Girl @Dreamer-V @Dreamer @sia.bella @Adina @Elissa @IronLady @Oscar Lady @Jordanovska-K @jovanovska94 @Ketchup @Скопјетесакам @Winter Lady @nikol97 @Аliсe @Val-Dim @Annath @YoungandBeautiful И уште многу други кои сигурно ќе ги поздравам нареден пат. Еден најспецијално огромен поздрав до мојата мила и нежна @Mishela , вреди да се има ваков човек во секое време покрај себе. Незаменлива си ми мила, и секогаш и ќе останеш.
Голема благодарност за убавиве зборови - секогаш ласка да прочиташ нешто вакво за себе. Еве уште поголем поздрав и од мене, Витамина.
Возвратен поздрав до @vitamina и @SWagger274 Време за средување на мислите, плановите и очекувањата кога предноста на тековната сезона ви овозможува да посветите внимание на длабочината на чувствата, да се пронајдете себе си во пулсирањето на средината, да се препуштите на глетката натопена со моќта на дождовните капки, да го слушате звукот на разнобојни лисја под вашите чекори ... И да не сте по природа уметнички души, есента ќе го разбуди уметничкиот порив во вас...
И јас би сакала да поздравам некои од вас. Не баш често тоа го правам ама секој пат сакам списокот да е поинаков. Благодарам за поздравите. Поздрав бек за: @Someonespecial (навистина си someone special ) @Ketchup ( супер другарче @Lady Phoenix (слабо те нешто среќавам ма форумот :/) Поздрав до млади интелигентни девојки: @Magnolija @JollyGirl @kjukli @cresa-jagoda @Doozy Ќе ми текне уште па ќе додадам :)
Поздрав до душманките на форумов. Ела да ве почастам со вино, имам цело шише. Да наздравиме за душманоста ваша.
@honest girl Odis po ulica, se vrtat po tebe, a ti taka gorda gledas samo pred sebe, dovikuvaat svirat, ozboruvaat gorat, a ti si laaaadna
vo pravo si muri pozikj od prikolkata na kamionceto,skriena megju staro zelezo - nasheto zlato.... hahahahaha