за @sia.bella , да се пресрами и да го контактира Стефан. Расположена сум многу за стројник периодов, ајде make us proud! Добра ти ноќ. твоја М,
@Madam-A хахахаха невозможна си, ме изнасмеа за сите пари вака пред спиење, на арно да е толку смеење Имаш сега пар чевли за поддршката, а ако се покажиш добра и како стројник добиваш уште едни, и цел рафт ако треба... Му се може на Стефан
OМИЛЕН АДЕТ МИ Е ТОЈ СО ЧЕВЛИТЕ ЗА СТРОЈНИКОТ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! и ајде доста одолговлекуваш, пиши му дека ти текнало на времето и си сакала да го поздравиш . Види колку тука навиваме за вас . Ништо нема што да се изгуби М,
специјален за специјалните @Adina @mirandaa @sofijanoka @ozbilnazena @Rama @Lady Phoenix @Abeja @tessie @kjukli @vitamina @Magnolija @Someonespecial @referentka @cresa-jagoda @Snow-Star @QweenSM @Winter Lady @Sanjichka007 @Viktorijaaa5 @Daleron @Kukla994 @IronLady @Dream-Girl @mime87 @mims-89 @Madam-A @Marossa @Ivy89 @s1a1n1d1r1a1 дечки ајде фаќајте позиција во која куќа сакате, СЕ Е НА РАСПОЛАГАЊЕ...
@Elissa jas sum ti braced za site kukji po eden den da posedime, vaka site zaedno, najspecijalnite, pa poslem pak od prvata I se taka vo krug, a mojt I vo kocka, eventualno triagolnik
@Elissa Sekogas znajs sto I koga mi trebit. Svaka ti cast na zenstvenata intuicija Te pozdravuvam ijas specijalnoOoOo I da..I guma za plivanje za mene za ko ce ojme vo bazenot...
@vitamina, @Viktorijaaa5, @Madam-A, @Ketchup, @QweenSM, @Kukla994, @kjukli, @ozbilnazena, @bittersweet, @Rama, @IronLady, @anichka94, @JollyGirl, @referentka, @Someonespecial, @Anabelle.Amorette, @deskarada, @Abrakadabra, @Lady Phoenix, @rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, @marama, @crimson, @Winter Lady, @eloves, @AnaKarenina...
Thank u Najspecijalen pozdrav i do tebe. Inacee moze i mazi da si zememe za na ubavinive?! Da uzivame vo pogolemo drushtvo de. @Umbrella22, dobar izbor Specijalno pozdravche i do tebe milichka @Sanjichka007, Naaaajgolem pozdrav Ti prakjam mnogu gushki
@Elissa , добро девојко од кај ги копаш сликите значи, што ти е? Пола саат се мислам што да пишам на гугл за да ми искочи некоја таква... ох туго. Ништо еве ви козметика. Никад више од тоа.... @Umbrella22 Фала на поздравите . со , ваша М