е сега сите ќе ве наредам, како војничишта ебаго (се заразив со ова ебаго ) хммм... до, виножитка, гоу, лижавка, лилит, трендафилка, анннни, докторката, кате21, ози, оффи, багето, пирамитка, малото вајлд, ангелчето, ким, марама, квин.С, бона, би ју, вајлд грл, кикето, лукс, мимс-89, блонд, боа виста, хипица, лоли, анфејтфул, иренна, џули77, гордана10, спичлес, волфче, скајчето, мисс независна, лудача, сесилија, сенза пароле, теди, анни, душица, нина24, карина, карак, данилела, росонерка, старфиш, вики4е, мацуш, алис, стронгер, озбилнажена, смајли, тенкаи, тањаб, дејзи, снејк, катакомба, и еден посебен сп до катја ефремова (не знам дали уште не чита малата) се изморив поздравувајќи ве (и сигурно заборавив некој ) ама да знаете дека ве сакам, и дека заслуживте да се испотам малку
Фала Квин кумановке, немам време многу оптеретена сум Поздрав ви упатувам со песнава http://www.youtube.com/watch?v=MgNkJfTfHa4 Куча - Посо Посо - Куча, ето шта знаааааааааааам ништа не знааааааааам а џе да знаааааааааам
гушшки, мушки, тарабушкиии и од менеее ( и крушки ) (оф сум, знам, ама гајле ми е, морав и јас да те гушнам ) едит ебаго без него каде
Evo, zivim u Velesu gradu zivim, radim, a i samo radim REF. Kuca - pos'o, pos'o - kuca kuca - pos'o, pos'o - kuca eto, sta znam - nista ne znam a dje da znam Kuca - pos'o, pos'o - kuca kuca - pos'o, pos'o - kuca eto, sta znam... Oj, Velesu, ubila te tama sto dozvoli zena da vam vlada u tebi je pas do pasa, beton do betona kroz ulice zena bataljona kroz ulice zena bataljona REF. Kuca - pos'o, pos'o - kuca kuca - pos'o, pos'o - kuca eto, sta znam - nista ne znam a dje da znam Kuca - pos'o, pos'o - kuca kuca - pos'o, pos'o - kuca eto, sta znam... Jooj, Velesu, budi svijetli grade izbaci sve zene sto rade izgubise djecu, to imanje oj, Njujorku, ti veliki grade oj, Njujorku, ti veliki grade REF. Kuca - pos'o, pos'o - kuca kuca - pos'o, pos'o - kuca eto, sta znam - nista ne znam a dje da znam Kuca - pos'o, pos'o - kuca kuca - pos'o, pos'o - kuca eto, sta znam
Специјален петочен и азбучен ПОЗДРАВ до: 2468 Бројчето Ангелче, Анатх, Аннии, Анннни, Ану-То, Анфејтфул18, Анима Багуфче, БиЈу, Бокичка, Боависта, Бона,Брајт, Вајлд Чајлд, Вајлд Грл, Волфче, Викиче,Велешанка Грл1985, Гоу Грл, Гордана10, ГрлЛав, Георгина Дејзи Икс, Докторката, ДушицаСК, Данилела ЕлиГЈ Звездакоска, Инола, Иренна, К.И.М., Карак, Квин С, Кикетоо, Кукличка, Карина8, Кате21, Катка Слатка,Катакомба Лакримоса, ЛаЧика, Ла Чикита, Лавли Грл, Лина24, Лолипоп23, Лукс, Лудото, Мимс89, Мис Индипендент, Марама, Мацуш, Неса, Нина24 Оффспринг, Ординери Грл, Озбилна Жена, Оззи, Рејнбоу, Ред, Росонерка, Розич, Старфиш, Спичлес, Скај Ејнџл, Скар Тишју, Смајли, Сесилија, Сенца Пароле, Стронгер Икс Тања6, Тедибер, Тенкаи, Трендафилка, Хипица, ХајдидиВалт, Харлоу, Чирибирибела, Џули77 Шелеа. Петок е. Викендот може да започне. Пирамидата сите ве следи, ве чита, ве почитува, ве сака, ве гушка, и ви микса коктели! Како поинаку?! Повелете, послужете се. Ако има некоја феминка која сум ја заборавила - се извинувам! Ама коктелче слободно нека си земе. И две ако треба! И има право да ме искара
сакам да упатам еден специјален поздрав и уште поспецијално гушкање до оззи ... и до сите останати посакувајќи ви убав весел сончев исполнет со љубов и топли насмевки ... викенд и силни до сите БУКВАЛНО
СП доо сите што го сакаат ова убаво време..само вака нека продолжи..ми буди многу позитивна енергија.. до сите феминки...фала за поздравите..
СП до: -Ким со која одамна се немаме најдено да си позборуваме малку -Аннии срцката која со душа чекам да ја видам -Ангелче која исто така се надевам дека ќе ja видам -Винтер -Скај -Горде -Теди -... и сите останати... да не почнувам да набројувам зш знам деа некоја сигурно ќе заборавам. Ве сакам Феминки!!!
Катушке, ми зафркава мсн-то Ама штом ќе купам клешти да го поправам, има 24 часа да пишуваме Поздрав и до тебе sunshine
мислам дека долго ве немам поздравено, па СП до би ју, бројче, дејзи, пирамидка, мацуш, ловли грл, теди, анфејтфул, лоли, ангелче, розич, смајли, вајлд грл, вајлд чајлд, оффи, оззи, душица, карина, ким, викиче, волфче, багуфче, сесилија, стронгер, гоу грл, бона, боа виста, гордана, докторката, анатх, ани-то, чика, лукс, лудото, марама, квин.с, мисс индепендент, кате, катка, катакомба, росонерка, орденери грл, тенкаи, трендафилка, лина, спичлес, скај, реинбоу, хајди ди велт, хипица џули, блонд....абе до сите
Епа феминки долхо време ме немаше и редно време е да ве поздравам: СП до: Мисс-Индепендет,Кики,Блојче,Ким,Катка,Гоу,Мацуш,Пирамитка,Тедии,Ози,Оффи,Аннии,Ангелче, Пирамитка,Багуфче,Лоли,Кате,Нина,Дејзи,Анфејтвул,Розич,Аннннии,Ким,Карина,Хипи,Блонд,Сеси, Џули,Скај,Вајлд,Мистериус,Виножитка,Тенкаи,Лина,Ловлу,Спичлес,Вајлд Чајлд,Винтер,Би ју, Вајлд грл,Лукс,Анфејтвул,Душица,Ирена,Старфиш,Бона,Катакомба Горде,Докторка,Викче,Лижалка,Лилит.,Озбилна,Ема.,Трендафилче.. СП до сите што ме заборавија Сп до тие што јас ги заборавив (а знам дека има некој ) Ми недостигавте феминки
СП до сите убави и паметни Феминки! И на сите ви посакувам да имате луд и незаборавен викенд! Поздрав! http://www.youtube.com/watch?v=X9_n8jakvWU&ob=av3e
Смајли изгледа јас најмногу ти недостигав, два пати ме имаш поздравено Епа полжавче, еден најголем поздрав и од мене до тебе, море не еден туку 2, ти враќам и јас 2 поздрави Поздрав и до кикето