СП до @anel За моќните воздишки на мудроста ... @marama За твоите омилени нешта и мојот апел за повторна активација на блогот ...
@poenta , ти благодарам мила, моето мислење за твојот пишан збор го знаеш И кога уживаш тоа вака некако го замислувам
@Sanjichka007 маченце да те поздравам со нешто ново @IronLady @duffi @Ketchup @Cka Ве поздравувам и вас мили луѓенца Би сакала да прошетам со вас на некое вакво местенце и да се заборавиме од редење муабети Воедно сакам да ве поздравам сите што ја сакате Есента и што уживате во неа
Специјален поздрав до најмилата колешка @Someonespecial и откачената љисиц звана @Valerin која треба почесто да пишува во СДК. Кога ги читам вашиве постови како да читам некое мало дело. Поздрав и до @Lady Phoenix - фотографии кои не можам да ги изнагледам,креативни идеи и убедливо најдобри предлози за психолошки филмови и мистерии. ; @vitamina - чии постови во СДК редовно ги читам,а често и се пронаоѓам во некои од нив. Ти си една од оние форумџики на кои кога ќе помислам на памет ми паѓа зборот мудрост. Нека есента ви донесе само убавини! И една сиииииииииииииилна гушка од мене и мацулево.
@kjukli најголем поздрав и до тебе драга, за овие чувства кои ги делиме и двете. Ти пуштам огромна прегратка за најубав викенд.
OOoo, благодариме на комплимент. Враќам и јас специјален поздрав до мојата најмила колегиница по гледање филмчиња @Anabelle.Amorette, која кога ќе си ја спомнам сега ми е невозможно да ја изоставам @Someonespecial. И плус, тука ми се надоврзуваат драгите ни чет-френдс: @Valerin - нашата вампирка, со која нешто слабо се пишуваме , а баш добар тим сме за хумор и сатира на чет, особено кога ќе се појави некој нов; @Lella која е една малечка зрела и премногу интелигентна девојка, што дури ја помешав со студент ; @Ketchup-ко, кој исто така долго време немав претстава колкав е, епа што да правиме кога на форумов има многу зрели и паметни деца; @Elissa - која секогаш успева да украде од своето работно време и да рашири позитивна енергија на четот, а и тука во темава, со најегзотичните и најлуксузни слики, колку лиги да ни направи ; @viktorxD - излупаниот бураз кој не' смее со неговите дешавки, неисполнети желби (кхм) и неврзани муабети, онака 4fun; @Bokchee кој скроз исчезна во последно време; како и @Captain-Omni и @Bender Rodriguez кои ретко висат на чет. Мислам, ретко, ама квалитетно. Ех, да не ја заборавам нашата лепотица @Kukla994 - вистинска кукла, домаќинка, сега и вработена и плус со посебна смисла за хумор . И @simonna.a - среќен роденден , а и нашиот вечно навежбан - @Читател .
Woooww Ti blagodaram na ubavite zborovi, nasa najmila, posebna I edinstvena Fenix Pozdravce I do tebe I imaj ubav den ubavice @Lady Phoenix
@Lady Phoenix ти благодарам за убавите зборови. Поздрав и до тебе. Поздрав и до оние кои што ме поздравиле. Исто така поздрав до: @Viktorijaaa5 @Anabelle.Amorette @Someonespecial @Sanjichka007 @IronLady @Kukla994 @Lella @Valerin @PogbaPol @LittleChili @LittlePinky @Ivy89 @Abrakadabra @vitamina @Sky-butterfly @Аliсe @Umbrella22 @anichka94 @Jordanovska-K @Valencia @Reachel @GirlRose @Elissa @Adina @crimson @Читател @Скопјетесакам @cresa-jagoda @Rama @honest girl @referentka @Arthur @Summerlover
СП до една од моите најпозитивно откачени форумџики која одлично ми го разбира смисолот за хумор, и знае да возврати со иста мера - @Kukla994 Официјално и овде драга, ова е твој ден, среќен роденден!