Кукло @Kukla994 најсреќен нека ти е роденденот, овој ден си заслужила да бидеш главна и славна, многу успеси да редиш и никогаш да не го загубиш она специјалното што го имаш во тебе.
Најспецијален поздрав до најмилата славеничка @Kukla994 - душо, во овој роденден уживај најмногу досега, а најмалку отсега! СП назад до најдрагата колегиница @Anabelle.Amorette фала ти на убавите зборови, и јас сакам почесто да те читам, да си знаеш! @Valerin и @PogbaPol, оти се скроз откачени и секој ден ме смеат до солзи, и затоа ги обожавам @Lella мило кај и да си, најубаво да си поминеш... и ни фалиш на чет, да знаеш Гушки и до @LittleChili, @Ketchup, @Marijana93, @simonna.a, @IronLady, @Reachel, @QweenSM, @Marossa, @LittlePinky, @ku4ence, @maca cvet и сите останати од четот @Lady Phoenix фала ти на поздравот мила, и до @Abrakadabra, а кога сум кај уметнички души да си ја поздравам специјално за постот во сдк од пред некој ден @Jordanovska-K, се пронајдов во твојата желба Тhe brains and beauty combination - @crimson, @mirandaa & @marama @Elissa, @Adina со најјаките постови во темава, и уникатната @Madam-A @CameliaMiller, вистинско освежување си на форумов Секогаш омилените за читање @AnaKarenina, @vitamina, @Rama, @cresa-jagoda, @tessie, @kjukli, @ozbilnazena, @Mishela, @Giovanna, @julie77, @Ginger^, @Yowannty, @Magnolija, @JollyGirl... И момците што не сум ги спомнала погоре - @Bender Rodriguez, @Captain-Omni и @Mr. Right
Возвратен СП до љубовта моја @Viktorijaaa5, се заљубив у песнава еј, ме стопи. Те гушкам! И до малото зрнце @Ketchup, те гушкам и тебе!
Јас сакам да ги поздравам 1. Никола Грувски 2. Драган Павловиќ 3. Јанко Илковски 4. Миленко Неделковски 5. Тања Каракамишева 6. Зоран Ставревски 7. Гордана Јанкуловска 8. Хорхе 9, И опозиционерите Иако они ова нема да го видат затоа што нема да им стигне известување за поздравот, но некако ми дава надеж Груевски дека ќе победам со едно 500 000 лајкови на коментаров и ќе го имам најрејтуваниот коментар во историјата на Македонскиот форум Фемина. #ФалаНикола
Специјален поздрав и до @IronLady, која не знам како успеав да ја пропуштам во погорниот четовски поздрав. Се надевам ми простува.
@vitamina Ti blagodaram na ubavite zborovi milo vitaminche Te pozdravuvam I guskam silno!! @Someonespecial Uste ednas ti blagodaram Specule milo. GoOoOolem pozdrav I do tebe kako I do nasata banda najubava
Традиционален специјален поздрав до овонеделниот победник во Фото-натпревар: @AnaKarenina. Одлична слика!