@Abrakadabra @Jordanovska-K Cekajte be, kaj se zurite, epten e vozbudena nevestata, prv pat I e Da si dojdam pri sebe I odma party prajme, neli ljubovce? @Marjan007
Pozdrav do @Someonespecial @Viktorijaaa5 @Anabelle.Amorette @hermosa @Valerin @Lella @Marossa i site ostanati
Ти на моето мажуле , љубовче викаш а ? @Marjan007 , си ме вараааал?? *** СП до сите погоре наведени, @Someonespecial , @Summerlover , @Rose96 , @crimson , @mirandaa , @vitamina , @lunicka .
СП до @Ginger^! Koга и да видам што си постирала во Фемина инстаграм си оближувам усни. Сакам да пробам некогаш нешто
Многу ретко пишувам во темава... исто толку ретко ја читам, освен ако не добијам известување. Ви благодарам од срце на сите што редовно ме поздравувате особено @Someonespecial. Исто и бандата од околу 40-тите, нив не смеам да ги заборавам, секој ден ми го правите поубав! Посебен поздрав сакам да упатам до @Ariel и @bittersweet - од срце ви посакувам проблемите со здравјето да останат минато! Сакам да ги поздравам и сите оние активни во темите за бебиња и деца, а особено @joy1 - ти се восхитувам на силата која ја имаш и од срце ти посакувам сите проблеми со детето наскоро да бидат само лош сон Посебен поздрав и до @julie77, затоа што не се плашиш да го земеш она што го сакаш И уште еден, посебен поздрав до освежувањето на форумов, @Lady Phoenix @Abrakadabra и @vitamina (добро, знам дека сте одамна тука, ама сепак брзо ми оставивте впечаток), уживам да ве читам!
Se cudam od koga ne sum naprajla lista so pozdrav, pa eve edna skromna (^ _ ^) Najgolem I sekako specijalen pozdrav do: @srcence1607 , @Adi888 , @Someonespecial , @Jordanovska-K , @Valerin , @Reachel , @IronLady @Arthur , @QweenSM , @Lella , @LittleChili , @SWagger274 , @Anabelle.Amorette , @ChErLlOyD , @Згодната , @lovemme , @presiosaP , @poenta , @Bella.FCB , @DesertGirl , @Dream-Girl , @Sesil , @hermosa , @kjukli , @LittlePinky , @maca cvet , @simonna.a , @skorpija123 , @mirandaa , @marama , @CameliaMiller , @Summerlover , @Ginger^ , @Elissa , @Winter Lady , @Adina , @Rama , @Umbrella22 , @cresa-jagoda , @ku4ence , @eloves ,@Madam-A , @Majli.15 ,@purple..m , @Natali.3 , @Marijana93 , @crimson , @Sky-butterfly , @Rose96 ,@honest girl , @oblace1 , @vitamina , @butterfly* , @Abrakadabra , @Lady Phoenix , @tessie , @zalosna , @makgirl , @galapce , @anel , @girl-miri , @ALISA0000 , @LUCERKA , Pozdrav I do clenovite od ponezniot pol @Ketchup , @Скопјетесакам , @Marjan007 , @Bokchee , @Bender Rodriguez , @PogbaPol , @Sawyer , @Captain-Omni , @viktorxD , @Petar80 , @MysteryMan23 , @Mr. Right Vo slucaj nekoj da ne pie, eve VIVA sokche. Bez dupcenje samo shmukanje. Imajte dobra nokj I uste poubav den utre, zadutre I ehee cela nedela (Marjanche, te drzam na oko, pazi so zenskive.)
Специјален поздрав до @Ginger^ паметна и вeшта девојка полна со елан. Срце си навистина. @referentka и @ozbilnazena пример за жена низ животот, имам многу дс учам од вас. @Doozy што да кажам? Мерак да ти е да имаш личност ко нејзе, паметна вредна и снаодлива за 100 девојки и назад. @Valerin истрајна во својата цел, оној кој чекори храбро ќе успее, баш како тебе. @Eli23 сите те мислиме да знаеш и тоа најдобронамерно како фамилија, ја обожавам твојата духовитост. @LivingGlam интересна девојка/жена, во целина делам исто мислење со нејзе, пррмногу драга и мила. @Lady Phoenix морав да тр поздравам пак ради оутфитот најмногу, не се сомневав дека ќе налетам на ваква прекрасна комбинација, баш те замислував таква, своја и специјална..единствена, хулохопките ми се врв! Многу си мила.. @CameliaMiller што да кажам за тебе?! Се имам кажано, мила та премила, а знам дека си голем емотивец, од се срце посакувам да ја слушнам радосната вест и исходот на борбата а до тогаш ќе се тршиме. Те гушкам. @Sanjichka007 оставаш голем впечаток секогаш,се надевам дека ќе успееш во целта. @anel едвај чекам кога ќе почнеме да си прикажуваме, знам оти ни оди муабетот, сакам да имам особа ко тебе до мене. @Kukla994 свесна си дека се издвојуваш @MilaP држи се мила, пример голем си за човечноста, се надевам дека ќе изгрее сонцето и кај вас и дека наскоро ќе си бидеш до саканиот и ти и синчето,ви претстојат убави денови. @Mariangel честитки .. се изборивте а сега уживајте во животот. @Daleron жена за сва времена буквално. @galapce не џабе се состои никот во толку прекрасно суштество. @crimson став и карактер на место, слободоумна и отсечна девојка. @Annath зрачиш и оставаш позитива насекаде, ти посакувам само убавини и ништо друго помалку од тоа. Голем поздрав и до останатите, ќе пишам по некој збор повеќе следен пат @Waka-waka @Jenniffer @Someonespecial @Anabelle.Amorette @sofijanoka @rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr @cresa-jagoda @poenta @JollyGirl @mama89 @ALISA0000 @kukla21 @Mrs.Bass @Mr. Right @do-re-mi @Аliсe @Abrakadabra @Adi888 @Dreamer-V @tessie @Madam-A @eloves @Adina @Elissa @Jordanovska-K @buba4e89 @jovanovska94 @danichap @mirandaa @kjukli @SWagger274 @purple..m @presiosaP @deskarada @Umbrella22 @Rama @LUCERKA @lovemme @Dream-Girl @anichka94 @Winter Lady @AnaKarenina @marama @zalosna @green.eyes @Bozica1980 @monik55 @bittersweet @Summerlover @Marijana93 @Viktorijaaa5 @Minnie 1 @okcenzi @QweenSM @mimi**** @Sky-butterfly @MacenceEna и многу други кои знам дека сум ги заборавила, а следен пат ќе ги поздравам. Имајте убав и исполнет живот секогаш.