СП до @kjukli , ептен си ми срцка со новите чувства и ептен ми е мило! Биди ми вечно вака заљубена и стискам палци за бакнеж во понеделник Те гушкам
Специјален поздрав до сите на форумот. Кога се приклучив на форумот воопшто не бев активна и не пишував ништо во ниедна тема,а редовно ве следев. Последниве неколку месеци форумот стана дел од моето секојдневние и најубаво поминато време. Научив доста работи од светот на модата, литературата, прочитав разни стории на некои плачев, на некои се смеев. Посебен поздрав и до: - @Rose96 , @mirandaa , @crimson кои секогаш изненадуваат со своите комбинации и се комбинција на убавина и памет - @LaraSolare која почесто треба да ја има во темата Модни критики дефинитивно девојка со стил. - Девојките кои ми се омилени за читање : @Mishela , @Ginger^ , @AnaKarenina , @vitamina , @kjukli , @JollyGirl - @danichap покрај прекрасниот стил што го има,со секоја слика што ја постира во Фемина инстаграм накачувам по едно кило плус само од гледање. - @marama која ми е омилена за читање, која зрачи со нејзината позитивност и која не можеш да не ја сакаш затоа што ја има најмилата фаца.
Поздрав до @Daleron @Abrakadabra @vitamina -Виетнамката @Annath @anina @An-na @mariz и до малото зетче @galapce @nena2010 @Mrs.Bass @danichap + свекрва и (ах најн либе дих) @Adina си ја поздравувам со сатар позади грб @lunicka си ја поздравувам и и пораЧУВАМ некако да не собере некаде да не изоргнизира @monik55 @kukla21 @ph.orhideja @Eli23 ама неа заедно со тоа шатчето мало @marama оти ми се допадна ,,костимчето,, сериозно @stefanija70 @Strumka22 - маче слушам за секс симбол си прогласена..хаха @Petar80 со него фамилијарно ќе одиме на викенд (Остваривме прекрасно пријателство) @ninja35 да не му мрда дупот оти ќе му го изограт хаха @Ariel ме асоцира ндека треба да перам @bubale ...ама ај де, како да и го напишам никот ??? @Cuci81 @ALISA0000 -одамна се чудам зошто ми е харизматична....и открив !! @baba Rada дек си бабеееее....мучкаш ти нешто ... сега правам попис кој сум го пропуштила и продолжувам @Lady Phoenix @Rose96 @crimson @Скопјетесакам @Ketchup @Peco @Minnie 1 многу убава жена значи @mirandaa .... пак да направам попис и се враќам
Pozdrav do @Someonespecial @Summerlover @Anabelle.Amorette @hermosa @Valerin @Sawyer @Viktorijaaa5 @QweenSM @mirandaa @crimson @buba4e89 @vitamina @kjukli @Kukla994 @Lella @PogbaPol i site ostanati imajte ubav den
@rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr, те поздравувам и те гушкам силно миличка Ме трогна вчера со пишаното, искрено ти посакувам отсега па натаму само убави работи да ти се случуваат... и немој да дозволиш ничии зборови да те обесхрабрат
@Someonespecial ти благодарам драга за поздравот, морам да ти признаам ми изнуди насмевка на лицето и ми ја разубави вечерта навистина Понекогашн неколку зборови од виртуелен пријател многу значат. Имај пријатна вечер
Специјален поздрав до сите девојки, жени, баби на Фемина форум ... Ви посакувам на сите по еден „мудрец“... Јас си имам еден за себе !!!