Поздрав назад до сите што ме поздравуваа во последниов период До @referentka една мн способна жена и мајка До @Cka мн сакам да те читам.Толки љубов во една личност собрана.Со лесно да си ја износиш бременост До @CameliaMiller истомисленички во мн теми
Еден ноемвриски поздрав до: @Sanjichka007 @Anabelle.Amorette @Someonespecial @IronLady @Kukla994 @Viktorijaaa5 @anichka94 @vitamina @Lady Phoenix @Abrakadabra @crimson @referentka @Lella @Valerin @PogbaPol @Скопјетесакам @Marjan007 @Ivy89 @Reachel @Читател @Аliсe @GirlRose @Elissa @Adina @LittlePinky @LittleChili @Rama @The Saturdays @Umbrella22 @honest girl @Summerlover
Мм поздрав до @Valerin @crimson @CameliaMiller @Ketchup @Kukla994 @mims-89 @Mishela @Lella @mirandaa @Sanjichka007 @simonna.a @referentka @Daleron @LivingGlam @AnaKarenina @Lady Phoenix @PogbaPol @Скопјетесакам @Someonespecial @Anabelle.Amorette pozdrav4e i kisçina **!
@Lella @Anabelle.Amorette @Valerin @Ginger^ @Summerlover @Lady Phoenix @Ketchup @PogbaPol @Kukla994 @Marijana93 @Аliсe @simonna.a @IronLady @QweenSM @mirandaa @Adi888 @LittleChili @Jordanovska-K @AnaKarenina @Marossa @crimson @Abrakadabra @Rama @vitamina @Giovanna @kjukli @Madam-A @Adina @Elissa @Captain-Omni @ozbilnazena @Viktorijaaa5 @cresa-jagoda @purple..m @Dreamer-V @julie77 @galapce @Sky-butterfly @joy1 @anel @eliesaab @Dream-Girl @Bender Rodriguez @poenta @lunicka... Ве гушкам мили луѓенца, имајте убава престојна работна недела и убав почеток на месецов
Специјален до... Ние околу и преку 40... Да не ве набројувам оти знам некого ќе заборавам Виделе- не виделе, поздрав до сите Someonespecial, затоа што ме има во нејзиниот поздрав Lady Phoenix, личност која сакав- сакам да ја поздравам
Традиционално, специјален поздрав до @mamma-mia која е овонеделен победник во Фото-натпревар. Заслужено. @ozbilnazena - неозбилна
СП до @Mihajlo и @RainBow ... По две години поминати на Фемина форум можам да кажам само пофални зборови !!! Браво за Вас кои што се грижите форумов да биде прекрасен!!!
Денес сум си расположена да ве ставам сите мили луѓе на едно место и да ви упатам НАЈспецијален поздрав, да ви тргне убаво неделава. Најпрво сакам да си ги издвојам девојките кои си ги чувствувам најблиски овде: @Dreamer-V @Rama @kjukli @Adi888 Вас четири си ве сметам за my person на форумов, само да си знаете! Да си продолжам со листава на не помалку мили жени, девојки и момци. За секој од вас се трудам да најдам време од денот секогаш кога можам, со цел виртуелно да ми го разубавите. Мили сте ми за читање, ептен! Мило ми е што почнав активно да ве дружам последните неколку месеци, убави луѓе сретнав тука кои верувам дека се исто толку убави и надворешно како и внатрешно. @Someonespecial , @Anabelle.Amorette , @Kukla994 , @srcence1607 , @rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr , @vitamina , @Umbrella22 , @anel , @joy1 , @LivingGlam , @cresa-jagoda , @deskarada , @Sanjichka007 , @Ginger^ , @julie77 , @crazylady , @Lady Phoenix , @eliesaab , @hermosa , @***nekoja*** , @Minnie 1 , @Yowannty , @Wahnsinn , @Jordanovska-K , @mirandaa , @Rose96 , @AnaKarenina , @macka91 , @Sky-butterfly , @BurstBerry , @marama , @Winter Lady , @Viktorijaaa5 , @Lella , @presiosaP , @PiaMia , @natemila , @Marossa , @buba4e89 , @anichka94 , @Adina , @Elissa , @poenta , @Summerlover , @Valerin , @s1a1n1d1r1a1 , @CameliaMiller , @Jenniffer , @JollyGirl , @IronLady , @crimson , @Mishela , @Lilit , @simonna.a , @Doozy , @H.VAGA , @Ketchup , @Captain-Omni , @Marjan007 , @Priroden , @Скопјетесакам .... Големо извинување за тие што сум ги заборавила да ги спомнам погоре, гарант ве има и такви! Ве поканувам на понеделничко пост-работно уживање, или пак за оние од студентската вероисповед, како мене на пауза од учење која нема да кажам дека би била кратка. Мислам ако се собереме сите овие луѓе интересна дружба би паднала, при што мала би ни била цела вечер! Верувам дека со личности како вас ќе се наполнам позитивна енергија за цела година! Купче прегратки до сите вас!
Благодарам до сите оние кои ме поздравиле деновиве,поздрав назад и до вас! Нов поздрав до @eliesaab ,@Snow-Star и @Rama ,девојки пишувајте почесто во СДК и бидете поактивни,ми фалат вашите постови.
@purple..m Драга специјален поздрав ти упатувам и ти си my person на форумов и една од подрагите личности тука во мојата листа од 1 до 10, Би сакала да испиеме по едно топло чоколадо и еден убав муабет, те гушкам силно Исто така и до сите кои ме поздравиле, Поздрав назад драги луѓенца
Понеделнички поздрав до @crimson, девојката на видеово многу ме потсети на тебе И поздрав бек до Alice (од некоја чудна причина не можам да те тагнам во постов ). Да знаеш дека не обожавам мачки, ама твоето со задоволство би го посвоила Имајте убава работна недела, ве поздравувам со една релаксирачка песна
@purple..m поздрав назад , уживај во новата ситуација, заслужуваш да си среќна. Поздрав и до @Someonespecial , @Rama и @julie77 . Ви посакувам многу љубов
@purple..m, Миличка најголеми гушки до тебе ♥♥♥ фала ти на убавите зборови. Прекрасна личност си со големи и силни чувства и остани таква, без разлика на сѐ.
Поздравче за друштвото од ФФ Фоајето. Spoiler Не знам за вас ама јас муабетите ги замислувам во полутемна соба со загасито светло. ( Може треба да почнам почесто наутро да ги пишувам коментарите... ) И секој со по една флаша пивце, за да лизга муабетот де... Деновиве седнувам на удобниот кауч таму ... не за друго еве стигнаа залихите за оваа недела: Spoiler А поздрав и до @Someonespecial , @Kukla994 и @vitamina , чии поздрави ги видов со мало закаснување Spoiler Лаку ноч! Поздрављавам вас со љубов ваша М,
Упатувам специјален поздрав до @Ketchup, ти посакувам убав ден исполнет со многу љубов и позитивна енергија
@Madam-A пиФцето за доручек.... Поздрав и од мене за екипата, а за атмосферата што ја опиша предлагам (за Ска - топла чоколада): Долго го одложувам постов, а и (по скоро 3 години на форумов) време да се пресрамам и во темава. Одам без некој особен ред: @Giovanna ја читам во секоја тема, од шминка, преку серии до посериозни социјални теми, секогаш има аргументиран став и одмерен тон што е за поздрав. А ме воодушеви и со „окото“ за фотографија. Би сакала поредовно да ја има во темите за фотографии. Додека сум на тема фотографија не можам да ја заобиколам и @AnaKarenina - естетичар во душа. А во групава, некако природно ми се надоврзува и @LivingGlam . Уште една интересна девојка (со многу убав ник, кој секогаш, ама секогаш ме потсетува на најуникатниот парфем што сум го помирисала: Womanity на Mugler) која редовно ја читам, @Yowannty . Жената, неозбилна, @ozbilnazena со најведрите постови од кои извира љубов за животот. Уште една жена - борец: @bittersweet . @Annath поради човечниот пристап и подготвеноста да помогне кај што може со совет. (Сигурно не се сеќава но, кога се зачленив овде, беше првата што без трошка надменост (за разлика од некои други девојки), ми помогна со една препорака. Ми се чини тогаш уште беше модератор и кога добив лп се смрзнав, мислејќи дека и таа ќе ме кара за нешто.) Со @Sky-butterfly се чувствувам на иста фреквенција, без да знам да објаснам зошто. @anel , @danichap и @referentka секогаш расположени за добра шега. @tessie затоа што си е Теси и многу ми недостигаат нејзините постови. Недостигаат и @Serafima и @Teodora* , а би сакала и @Mama25 и @Peppermint да бидaт малку поактивни. @lunicka и нејзините „до коска“ искрени постови. Да не беше @RainBow можеби никогаш немаше да слушнам за Neal Shusterman, а камоли да прочитам некое дело. Mind - blowing. Да не ги заборавам и @Peco, @vitamina, @Rose96, @Marossa, @sanja.burgundy, @green.eyes, @Mrs.Bass, @AngelOfArh, @Daleron и @Bozica1980. Пријатен ден на сите.
Јас поздравувам еднаш месечно,ви доаѓам како плата или како циклус. Прво тие што ме поздравиле минатиот месец. USER=66945]@Someonespecial[/USER] - колку само си позитивна @Snow-Star -ми се допаѓа каква музика слушаш @vitamina - домаќинка жена @sia.bella - имаме многу сличен вкус за книги @sofijanoka - кафе зависник како мене @ceca-1 - „Еве една брилијатна бизнис идеја-Создади некои грицки и наречи ги Цицки“ @referentka -заради кожните панталони Моите дами од +/- 40.Онака генерално.