@do-re-mi аххх даската ... Ми фали уште Pinot Grigio и комплетно е гурманското уживање. Ех, меморис ...
Синоќа дојде комшивката и ме прекина во поздравите. Во продолжение на претходниот пост да ги поздравам мажите. @ninja35 @tinan @Captain-Omni -посебен наклон друже @Marley @Yipman2 Spoiler: +18
Нај специјалниот поздрав од мене секогаш оди во рацете на брачедот мој @Adina со сета твоја убавина и добрина брачед заслужи да ти донесам појадок. и станувај ајде доста ги мирисаш овие од Емин, он поубаво мириса а јас спремна сум веќе ајде јади и одиме да шетаме
Hahahaaaaaaa ne si tacen. Pozdrav I do tebe I da se ozenis pobrzo, vnucinja da vidam pred da se omazam
@natemila ,@Be-yO-nCe zeniiiii ve guskaaam mnogu i vekje pocnav da se mislam kako ke se picnime za vo diskooo
ахаххааа јави се јужнаа, оваа ако не киднала некаде на шетњааааа.... а ние овде си чекаме да не носи во дискоо
@natemila @bubic.k Тука сум милииички моиии Радна нација сеа се прибирам дома Барајте алишта пошо следниот викенд одиме! Ве сакам!
Ти благодарам мила @do-re-mi . Ти посакувам весели и распеани денови како нотите од твојот ник. Поздрав назад до @purple..m , се да ти е така пурпурно убаво во животот мила како никот што го носиш. @Someonespecial зошто е инзвонредно прекрасна млада дама и @julie77 зошто има многу топло срце и плени со посебна харизма. @vitamina зошто иако е практично нова, веќе ја освои фемина со својот весел и позитивен дух. Имајте убава ноќ, останете ведри и позитивни!