Сп до нашето прекрасно Фемина семејство Привилегија е да се биде феминка Имајте најубав викенд, ве сака Карина
Се согласувам со Карина. Форумчево ми помага подобро да се запознаам себеси, а и подобро да ги запознаам другите девојки во ценетава ни Македонија. И јас ве поздравувам сите до една, без исклучок, што го сметаат форумов за незаменлив дел од секојдневието
Ви возвраќам на поздравите драги мои! И ви праќам дупли, тродупли! И катке, и јас се надевам дека ќе те видам! Ајде доаѓај побрзо! И еден нааааааајголеееееем поздрав до сите вас драги мои! Ве гушкам, така најмногу. Пс: Убаво да си поминете вечерва!
не сум ве поздравила одамна,вратив неколку страни назад во темава и би сакала да ги поздравам најинтересните за мене за читање и сите оние кои сум ги сретнала,и ми биле поблиски во размислување,(мислам дека нема да заборавам никој ): -ангелче,елегиј,сенза пароле,ким,гордана10,мацааааа,кате21,карина,ненушка,карак,аннии,анннни,би ју,пирамитка,тедибеар[/i],саншајн,скај ангел,смајли,боависта,д кикето,гоу грл,россонерка,бројче,џули77,мисс индепендент,дејзи,спичлес,старфиш,мацуш.багуфче,марама,душица-ск,лукс,блонд,стронгер,блубери,фиарлес,ловли грл,катакомба,ива-мици,мистериус,аничка,розита91 големи гушки до вас,овој викенд максимално ќе ве дружам на трeта смена а Спојлер ова корисно мислење не е за лајк( ми се допаѓа)и ве молам не ме натрупувајте,ова е благодарност до сите вас зошто досега ми бевте интересни на форумов
добро бе докторке еве не ти стегам лајк туку ќе ти напишам посебен поздрав, башка и специјален ќе биде.....па мислам дека имаш заслужено ете малце да се "помачам" да пишам благодарност за секој пост во кој ме имаш споменето кога ќе размислам стварно лајкот не е доволен за да се каже нешто повеќе НАЈ СП за докторката и гушка и бацка
СП до една девојка која секогаш не чита од гости а не е активна,ги знае членовите подобро и од мене и доста долго е по темиве,па ако го прочита ова еве ја поканувам на дружба-знае таа која е
СП до Лилит, која не знам како ја заборавив во вчерашниот список ама обожавам да ја читам. Крвава, директна, да ти е мерак виртуелен и вербален „шамар“ да ти опне. Топ! Ишала и машала! Ме потсеќа на Сузан Сарандон од една сцена од Френдс http://www.youtube.com/watch?v=KSfhZLgJgl0
Од кога не сум ве поздравила девојки. НаааааааааааааааајСП до моите девојки Да не ве двојам .. Еве на сите ви праќам една топла гушка во која ќе се згреете (се надевам) во овие ладни денови!
Специјален поздрав до огромново книгиШте по хемија .... Специјален поздрав до спичлес конечно онлајн е ... те гушкам ми фалеше .... специјален поздрав и до пирамидата ,блонд , докторката и велешанката ... А еден стварно заслужен најспецијален поздрав и најголема искрена прегратка со уште поголема благодарност ке и упатам на трендафилка .... За сега доста се
Поздрав до сите феминки кои уживаат во овој прекрасен сончев, есенски ден. Да го искористиме до максимум, зашто еден од последните вакви прекрасни есенски денови е. После студот ќе не столчи Jaс отидов да шетаааааааам
Сега би сакала да упатам еден СП до сите кои неколку страни наназад ме поздравиле .А видов кои се . Како повозрасна на форумов знам дека ако почнам да ве набројувам... некого гарант ќе испуштам и ќе ми биде криво ,затоа ве поздравувам сите кои сте ме поздравиле и тие кои не ме поздравиле. Девојки супер сте ве следам кога имам слободно време
Специјален поздрав до сите форумџики. Не мислев дека овој форум толку многу ќе ми помогне.Особено сега кога поминувам тежок период. Ви благодарам што секогаш знааете да ме насмеете и да ми помогнете. И поздрав до мајката на мојот бивши. Многу добра женичка.Штета што синот не е таков.