@Lady Phoenix Vi blagodaram na ukazanata doverba,jas so totalno narusen pamet da ja organiziram svadbata na doticnata @Elissa Eve edna gruba pretstava kako sve ke izgledat : Mojot outfit si go usoglasiv so povodot Nevestinskiot fustan odlucivme so @Kukla994 da se vklopuvat so nejziniot karakter,tivka voda breg ronit,pa zato se odlucivme za poednostaven fustan,neli pomalku e poveke Tuka e i cvekjeto,go prativ nabrzina vnuk mi do cvekjara Eve ja i nevestinskata kola Malce ke vi otkrijam i od dekoracijata vo hotelot Ju lajk it?
Каренинке, понеделнички, тмурно и досадно на работа, со настинка пред да одам на пат на една недела си го читам поздравов и убаво ми доаѓа. Си се уходувам во низата новости на форумов, следење ли било, активности ли биле. Мораме ние некогаш да си договориме едно реално кафенце или чајанка. Имај прекрасна недела
@tigerlady, прими еден поздрав и од мене. Го паметам твојот есенски аватар со сонце, книга, прозорец, маче... мислам дека вакви елементи имаше, поправи ме ако грешам. Мило ми е што те гледам овде.
Понеделнички специјален поздрав до... @Rama и @tessie, женски не сте свесни колку фалите и колку се осеќа вашето отсуство на форумов @Idealista, убав впечаток ми имаш оставено и тоа за кратко време откако те забележав @Ana.Jones welcome back darling Многу се израдував кога ти го прочитав никот меѓу вчерашните мислења, фалеше твојата позитивна енергија... се надевам дека сега се враќаш for real! @Valerin @Lella @Anabelle.Amorette @Аliсe @Kukla994 @Lady Phoenix @simonna.a @LittleChili @IronLady @Marossa @srcence1607 @Adi888 @Marijana93 @QweenSM @Summerlover @sofijanoka @Adina @Elissa @Jordanovska-K @Ginger^ @AnaKarenina @Yowannty @vitamina @julie77 @Abrakadabra @crimson @mirandaa @cresa-jagoda @anel @CameliaMiller @Madam-A @Giovanna @calliope @LivingGlam @Magnolija @Mishela @Daydream @sia.bella @RainBow @1209 @SV1911 @Jenniffer @Umbrella22 @joy1 @ozbilnazena @Annath @bittersweet @lunicka @purple..m @kjukli @Sky-butterfly @Snow-Star @Dream-Girl @LittlePinky @SWagger274 @Mahidevranfan @rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr @marama @Viktorijaaa5 @Sanjichka007 @poenta @Dreamer-V @Ivy89 @Beauchamp @Ketchup @PogbaPol @Nightwalker @Mr. Right @Скопјетесакам @Bender Rodriguez @Captain-Omni...
СП до @crimson Кога видов твоја фотографија во темата Модни критики ја забележав новата фризура и се сетив на едно постаро мислење во кое бараше совет за скратување на косата. Веројатно сега било вистинското време за промена. Одличен е изборот, а уште е подобар начинот на кој ја носиш затоа што косата е препознатлив знак за секој. Многу ми се допаѓаат вакви фризури со права коса долга до раменици, а кај тебе е полн погодок П.С. Никогаш не е доцна за нешто ново.
Одамна сакав и на крај испадна импулсивно трчање на фризер Задоволна сум и јас со неа, повеќе сакам кратка коса. Фала на поздравот, ми го разубави денот. Поздрав назад
Традиционален специјален поздрав до @mamma-mia за повторната победа во Фото-натпревар оваа недела. Многу талентирани луѓе има на форумов.
Како што не ми го бива денов баш се посмеав и се потсетив на видеава. Поздрав и до @Someonespecial @Lady Phoenix @AnaKarenina
Specijalen pozdrav do @vitamina , zaradi ubaviot sovet koj mi dade sila za ponatamu. ! I zatoa sto znaes da gi kazis pravite zborovi vo vistinsko vreme .!
Возвратен поздарв до @Someonespecial За мирисот и вкусот на есента почувствуван низ есенските плодови