@purple..m @Ketchup @Someonespecial @AnaKarenina фала ви многу што сум дел од вашите листи со поздрави , ве поздравувам и јас и ви посакувам да уживате во овој преубав Ноември
Поздрав до @JuLleE и до нашите матични партии Поздрав до @Pirana, те чекам у модни критики за познати феминки Поздрав до дружината од +/-40 која не успеав да ја посетам денес, што да праиш, фотељава попушти денес а и компјутеров имаше два-три колапси.
Поента, едно огромно благодарам за упатениот поздрав и комплиментите. Велат дека најдобар и најискрен комплимент е оној кој го упатува една жена на друга. За жената која секогаш умее на посебен начин да си го искаже мислењето.
Специјален до @Mishela, Ти си баш една од оние ретките кои дури и виртуелно шират позитивна енергија. Остани секогаш мила и позитивна.
Ептен пријатно ме изненадувате со поздравите девојки! Огромен поздрав и до вас!!! Не добивам известувања, од време на време влегувам во темата, па се извинувам што вака доцна се јавувам. Имајте убав ден
Сакам да упатам еден специјален поздрав до @RainBow и да и' посакам радоста да и' расте како што ќе расте тоа малечко во неа, а и потоа. И еден специјален поздрав до @Cka која не можам да ја препознаам откако е бремена. Толку и' зрачат постовите со љубов, позитива, исполнетост, среќа, чудо невидено.
Спојлер Лелеее кaкви сеееее ! Се пoдмoчнaв oд среќa Пoздрaви и oд мене девoјки @Adina , @AnaKarenina & @Sanjichka007 Вo кaпинa mood сум. Пa пoвелете Убaв викенд дaмички! Сo љубoв, Вaшa М,
СП а воедно и честитки до @RainBow, ти посакувам од сѐ срце лесна бременост, уживај во периодот што ти следи и само моменти на неизмерна среќа нека ви носи новиот член на семејството. СП и до @Madam-A, @Someonespecial, @AnaKarenina, @Doozy, @mims-89, @Giovanna, @bittersweet, @danichap, @Annath, @sesilija, @marama, @Mishela, @crimson, @LivingGlam, @vitamina, @Lady Phoenix, @kjukli, @Yowannty, @do-re-mi, @poenta, @julie77... Сите сте ми посебни и единствени на свој начин и со задоволство ве читам Имајте убав викенд девојки!
Вчера кога видов каде си коментирала знаев дека поздравот е за мене . Интуиција . Поздрав и до тебе Абеја
Поздрав до @CameliaMiller за темата Анксиозност. Супер од твоја страна што твојот оптимизам го споделуваш со другите и така им помогаш. Се гледа дека си среќна девојка, затоа и желбата за борба.
@purple..m @Someonespecial @Anabelle.Amorette @Dreamer-V @Yowannty @Ketchup @eliesaab mili moi lugenca,site ve sakam i milo mi e sto ne me zaboravate,znaete da se setite deka me nema,od srce vi isprakam topli pregratki i ljubov...se nadevam i posakuvam naskoro da se vratam so mojata aktivnost na femina...bidete mi ostaveni vo dobro Pozdrav i do site drugi dragi feminkovci,spisokot e dolg,si znaete vie
СП до @Sky-butterfly со задоволство те читам, баш сакав да ти упатам еден поздрав, а еве сега и повод. Нека ти е среќен роденденот, ти посакувам љубов, здравје и среќа во изобилство.
Сакам да упатам еден голем поздрав до @RainBow и воедно да и честитам за бременоста Ти посакувам од се срце лесна бременост и иако тука не поткаруваш, сигурна сум дека ќе бидеш СУПЕР И ЗАБАВНА МАМА Имај убав ден
Поздрав, убави мои. Сакам да ве поздравам сите. Сакам кога сум среќна и можам да пренесам малку среќа на некој друг. Насмевките се заразни. Еве ви една од мене Btw, има еден пост од она мое мало блогче што ми го одзема моето слободно време, што би сакала да ви го споделам за успешен почеток на новата работна недела: http://thetanyajones.blogspot.mk/2015/11/the-truest-thing-i-have-ever-read.html Ве сакам сите. Сите ги сакам. Цела сум срциња околу мене. Фиби да ми беше другарка одма ќе ми кажеше како аурата ми е цела срцкаста . Како и да е, не смеам да ја заборавам @Someonespecial оти и таа не ме заборава мене. Еве ви и еден бакнеж од мене
Ти благодарам! Задоволството е секако обострано! И јас се придружувам кон честитки и ти посакувам од се срце, најлесна бременост и најубавото бебе И уште долго да те имаме тука, сега и во уште еден подфорум Да ја искористам оваа прилика, овака роденденски и да поздравам и другите мили луѓе. Да ви заблагодарам на поздравите, да знаете секој пат се израдувам навистина. Поздрав и до: @Someonespecial (што секогаш се сети и на мене) @Ketchup (ми се допаѓа твојот виртуелен роденденски подарок ) @Abrakadabra @Lady Phoenix @Giovanna @Mishela @AnaKarenina @do-re-mi @Jordanovska-K @Kukla994 @Winter Lady @Yowannty @macka91 @IronLady @kjukli @poenta Храбри мајки: @Eli23 @joy1 @MilaP И буквално цело друштво од 40+/-, да не ве набројувам, многу сте, се знаете вие Сите сте специјални, а и оние што не се на списокот и тие се специјални исто така Ела, послужете се од гозбата за роденденското парти, јас спремав. Понесете по некоја пијачка и најдете ди-џеј
Возвратен поздрав до @AnaKarenina За секојдневието и опкруженоста со бои во живописните средби на смеата и радоста...
Девојки фала ви на сите што ме поздравивте, се надевам дека на сите сум ви возвратила со лајк.Поздрав назад @Sky-butterfly @AnaKarenina @Umbrella22 @kjukli @Elissa @purple..m @vitamina @Lady Phoenix @Kukla994 Исто сакам да ги поздравам @buba4e89 @natemila @eloves @Abrakadabra @marama @Annath @Mekuska @LivingGlam @JollyGirl (пишувај почесто во Сдк најомилена ми беше за читање), @Fatalnata @DVAANGELA @Daleron @irenna @the.vampire.girl @CameliaMiller @duffi @Lovely @Beauchamp @joy1 @1209 @kim.k @koritsaki @Mishela @Ginger^ @Eli23 @LUCERKA @Cka- @okcenzi женски вие две по мислењата сте ми многу слични, скоро ист карактер имате.Малце построга е Окцензи @Giovanna @Summerlover @Natali.3 многу талентирана личност за цртање патем црвенокоса која е реткост и многу ја обожавам @crazylady @Mishela @t-sweet @presiosaP @rainbowec @simoncelicius @naturally @Marick14 @EMoonlight @Скопјетесакам @mimi**** @mims-89 @Idealista @cloud @macka91 @oblace1 @cresa-jagoda @crimson @galapce @theowndemon @ludoto19 @sesilija @Minnie 1 @Rose96 @mirandaa @rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr @girl-miri @Jenniffer @Ketchup @ALISA0000 -многу интересна ми е по пишувањето мислам дека е од мојот крај Знам дека испуштив некој, се надевам нема да ми замерите Cheers !!