СП до: @Anabelle.Amorette @Someonespecial @Kukla994 @Sanjichka007 @IronLady @Viktorijaaa5 @Lella @Valerin @honest girl @Reachel @PogbaPol @viktorxD @Adi888 @srcence1607 @Adina @Elissa @Lady Phoenix @Abrakadabra @AnaKarenina @Umbrella22 @purple..m @Marjan007 @crimson @macka91 @Sky-butterfly @referentka @RainBow @LittleChili @Dream-Girl @Згодната @Скопјетесакам @Аliсe @Natali.3 @SWagger274 @Winter Lady @Jordanovska-K @Summerlover @Madam-A @kjukli @Rama @poenta Се надевам не заборавив никој. Имајте убава работна недела!
Многу специјален поздрав назад за специјалната @sia.bella и специјалната @Sky-butterfly !! Имајте убав почеток на неделава убави феминки!
@Anabelle.Amorette @Valerin @Kukla994 @PogbaPol @IronLady @Lella @Ketchup @Lady Phoenix @Ginger^ @kjukli @Аliсe @LittleChili @purple..m @Adi888 @srcence1607 @QweenSM @AnaKarenina @RainBow @vitamina @Rama @Yowannty @Jordanovska-K @sia.bella @Ana.Jones @julie77 @poenta @Sky-butterfly @Abrakadabra @mirandaa @macka91 @Beauchamp @marama @Magnolija @crimson @Adina @Viktorijaaa5 @Madam-A @Elissa @Marossa @Bender Rodriguez @Giovanna @anel @bittersweet @ozbilnazena @joy1 @galapce @Peppermint @lunicka @cresa-jagoda @rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr @Snow-Star @simonna.a @Be-yO-nCe @Umbrella22 @SWagger274... Имајте убава работна недела луѓенца
specijalen golem pozdrav do site koi e momentalno na cet i voopsto na femina za site ljubitelo na vino
@Ketchup , @Someonespecial вoзврaќaм пoздрaви : ( сaмa си се пленив сo пoздрaвoв зa вaс, aмa прв пaт нaлетувaм нa вaквo и инстaнтнo oдлучувaм декa мoрaм дa ги пробам , aе ќе кажете дaли ги бивa пa aкo ви се свиѓaaт ќе нaпрaвaм пaк) Вaшa М,
голем излезе списокот ама морав поздрав до чатерите, живнете малку ајде @Adina @Someonespecial @IronLady @Ketchup @Kukla994 @Captain-Omni @Viktorijaaa5 @Anabelle.Amorette @Valerin @Lady Phoenix и форуманијата @Ginger^ @kjukli @Аliсe @QweenSM @AnaKarenina @RainBow @vitamina @Rama @Yowannty @Sawyer @Jordanovska-K @sia.bella @referentka @Adi888 @PogbaPol @Lella @poenta @Abrakadabra @mirandaa @Madam-A @marama @Magnolija @crimson @Marossa @Daleron @anel @bittersweet @ozbilnazena @galapce @lunicka @maca cvet @cresa-jagoda @rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr @Snow-Star @simonna.a @Umbrella22 @SWagger274 @Sky-butterfly повелајтее... колите се за машките
@Elissa Lele majche shubav poklonov. Za da ne bideme brisani samo vaka ce ti vozvratam na pozdravot. Aj da si zdrava I ziva, pozdrav i do tebe golem najgolem, znajs kolkav, eve ooooooooooooooooooooooooooooooooooolkaaaaav, pa da si docekam I od tebe vnuce
Возвратен поздрав до @Someonespecial, @Ketchup и @Elissa Обојте ги умот и срцето со ведрина и убави мисли за среќа по патот низ кој чекорите...
Да го возвратам поздравот на оние кои ме поздравиле во изминатиов период... @AnaKarenina, @sia.bella, @Winter Lady - од срце ви благодарма што сте помислиле на мене @RainBow честитки мила, ептен ме израдува (денес дознав иначе). Со лесно да ти е, и уживај во бременоста!
Добар ден Поздрав возвратен до сите што ме поздравиле. Воедно, сакам ги поздравам и сите обожаватели на чај Имајте убав ден
Еден до @Winter Lady затоа што е најмила, и еден до @Adina со честитки за бременоста И до @Lady Phoenix затоа што ми се допаѓа како пишува, и едвај чекам да објави нешто за да прочитам. <3
СП бек до @Elissa До @Adina честитки за убавата вест, со искрени желби за лесна бременост и само моменти на неизмерна среќа да ви носи новиот член на семејството. И до @Captain-Omni Имајте убав ден убави луѓе!
сп до ♡BuBaLe♡ Буби донт вори би хепи, те читкам редовно знаеш од почетокот. Ај ќе се породиш и после ќе се сменат многу работи, нема да си сентиментална ради Дунафка и нема да бидеш вечно домачица. Премногу амбициозно ми делуваш така да мислам оти ќе тргне работата во нагорна линија, а другото е минлива работа. Време е да се ставиш себеси пред другите..
Сакам да упатам специјален поздрав до @Valerin, @Anabelle.Amorette, @Lella, @Someonespecial, @IronLady, @LittleChili и @PogbaPol. Четовски поздрав, втора смена. *