СП до @AnaKarenina , морам да ти го прокоментирам постов со чизкејкот од пред некој ден, така убаво ја долови таа фина есенска германска атмосфера.... @Someonespecial , @Summerlover - оддамна ве немам слушнато драга дружино. Ми недостигаат моментите на праќање благи и кафиња, сакам средба очи во очи да си ги измериме силите со кофеин и чоколадо! Пријавете се и креираме дружба.
За @Primavera , за постот за демоните. Одлично составено Добра ноќ. Убави соништа и уште поубава реалност М,
Специјален поздрав до најзаљубените: @kjukli, ме асоцираш на латино-заводничка со твоите љубовни постови во СДК, во кои се преплетуваат танцувањето и твоите чувства кон партнерот. @Umbrella22, со својата меланхолична и романтична љубов. Уште еден специјален за прва четовска смена: @Kukla994, @Elissa, @Bokchee и @Ketchup до сега. И поздрав до дружината од ФФФ: @Madam-A - со интересните коментари @do-re-mi - со уникатните дискусии @Bender Rodriguez - со деталните анализи @Captain-Omni - со својот препознатлив стил @RainBow - која е релативно кратка и јасна до новајлиите: @blackpanter и @jovanovska94 кои супер се вклопија.
Pozdrav do @Someonespecial @Anabelle.Amorette @Valerin @hermosa @Sawyer @buba4e89 ja snema nesto neka se vrati pod hitno mi fali @PogbaPol @mirandaa i @crimson ednostavno obozavam da ve citam @Kukla994 i site ostanati
Еден ептен специјален до девојките кои со една реченица кажуваат многу во СДК: @crimson и @Sanjichka007. Исто така обожавам да ве читам и по другиве теми, многу зрели ставови имате. И мора уште еден специјален во склоп на постов, до оние кои го раздвижуваат форумов со своите модни блогови, секоја уникатна на свој начин: @marama, @mirandaa, @sanja.burgundy, @Rose96, @MandyLane. Ви посакувам среќа во натпреварот!
@Marijana93 @Lady Phoenix @Someonespecial @Winter Lady @Elissa Ви благодарам многу за поздравите. Голем поздрав и до вас. Имајте убав викенд! И сите останати.
Иако не сум меѓу поздравените, не ми пречи тоа..но ме воодушеви твојата перфекција..незнам зошто така те доловив....навистина си вредно девојче..извини..така ми дојде и морав да си кажам.
@baba Rada Фала ти бабее, мило ми е што сум ти оставила таков впечаток.Нема зошто да се извинуваш, кажи си што ти лежи на душа.Еве еден голем поздрав и гушки за тебе. @crimson И ти си ми мене многу мила. @Miranda @Ketchup Поздрав и до вас, имајте и вие убав викенд. @Daleron Фалиш на форумот, исто поздрав и до @Rama доаѓај ни почесто, ретко се среќава личност како тебе со таква позитива, добродушност и милост.Да не стана за вторпат тетка Еве почастете се
Една специјалка денес, вака посабајлечки до дел од веселата дружина +/-40: @Annath - која, од различни причини многу ја почитувам уште од нејзиното појавување на форумов (кој го следам уште од тогаш) @danichap - која е многу приземјена жена, која порано ми оставаше впечаток дека е доста повлечена и мирна, а сега ја гледам во вистинско светло, со целиот тој хумор, „зборливост“ (во пишана форма ), нормално издржаните дискусии и неодоливите слики во Фемина инстраграм @lunicka - која доста ме потсетува на мајка ми и која е прекрасна личност со силен карактер и многу емоции @Abrakadabra - мојот „современик“ и женска со која делиме доста сличности. @anel - мирна, добродушна, ама кога ќе откачи - откачено е . Ги поздравувам твоите музички избори во темата @galapce - која е една од најсилните жени @ozbilnazena - нешто невидено до сега. Ја помнам уште откако дојде на форумов и им беше буквално мајка на неискусните млади членки, на кои им делеше совети за многу животни проблеми @bittersweet - ми е најурнебесниот лик, дефинитвно. Уживам да ги читам твоите постови и секогаш се преполни со случки кои се најчесто ептен смешни @Sky-butterfly - која е креативна и можам да кажам преубава (не знам точно во која тема те видов, ама такви мили очи одамна не сум видела кај некого) @referentka - која не можам, а да не ја замислувам облечена во кожно и со камшик во раце. Жена без влакна на јазик и со машки карактер (ова е комплимент ) @Daleron - за која е веќе излишно да се кажува било што @ninja35 - кој ми е многу забавен со случките @Peco и @Petar80 - не би сакала да се навредат, ама сеуште не ги разликувам, ама знам дека имаат една заедничка особина - многу се фини @baba Rada - без која форумов не би бил толку смешен и интересен. Бабе, толку си влезена во улогата, ама не можам да прекинам да се смеам на доста твои постови, кои од друга страна држат вода @Val-Dim - прекрасна жена, со најубавите кроасани и убави постови @vitamina - преемотивната жена полна со креативност @Eli23 и @mama89 - тазе и откачени мами @kukla21 - уште една откачена женска и останатите кои ги пропуштив, ама ќе ги спомнам наредниот пат. Епа не може човек да не ве обожава!
@Lady Phoenix, Дури сега го гледам поздравот. Ти благодарам премногу. И да знаеш дека баш вакви сме како на сликава . Обожавам да те читам, ведра си и полна со позитивна енергија. Имаш ептен уникатен стил и преубаво ти стои. Постирај почесто слики. ♥♥♥ @crazylady, Ти благодарам миличка. Поздравчиња и гушки до тебе.
@sofijanoka (фала ти многу на поздравот ) и @eliesaab, многу сте мили До @Natali.3 која одамна не сум ја поздравила, а стално си разменуваме лајкови во музичките теми Моите најмили @Lella @Valerin @Anabelle.Amorette @Kukla994 @PogbaPol @IronLady @Аliсe @Lady Phoenix @Ketchup @srcence1607 @Adina @Elissa @Marossa @QweenSM @LittleChili @Reachel @Adi888 @simonna.a @Dream-Girl @AnaKarenina @Ginger^ @julie77 @purple..m @Rama @Viktorijaaa5 @cresa-jagoda @Abrakadabra @kjukli @Jordanovska-K @Madam-A @Mishela @marama @LivingGlam @Doozy @Magnolija @Waka-waka @Giovanna @bubac @mirandaa @crimson @CoverGirl10 @Sky-butterfly @do-re-mi @Annath @bittersweet @galapce @ozbilnazena @Umbrella22 @joy1 @rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr @Priroden @Bender Rodriguez... . Имајте убава вечер и убав викенд