Srekjen pat K <> Ubav pomin I ubavo odmori se. Koga ke stignes javise, dobro? Ke mi nedostigas najmnogu na svet. @Ketchup
Специјален поздрав до @Mishela со која ја делиме истата пасија кон виткање подароци, освен другите слични ставови кои ги имаме и до @LivingGlam со која се сложуваме на мнооогу теми! И уште еден специјален поздрав, до, за мене, вонсериските лепотици кои ги открив во „Вашата шминка“ - @kim.k и @1209 Исто така поздрав до @jovanovska94 @Jordanovska-K @eloves @Viktorijaaa5
@Someonespecial фалааа на поздраво мила, СП и до тебеее И поздрав до сите останати на Фемина, долго време ве немам поздравено сите
Еден специјален поздрав до @Natali.3. Мила, талентирана, со добар вкус за музика. Голем поздрав Натали! Цртежите ти се како везени.
@Lady Phoenix ти благодарам златно за убавите зборови. Сепак ти си перфекционист за цртање, искрено ти нема рамен.
@Someonespecial, деновиве баш сакав да ти пишам. Еднаш во еден пост во СДК, изјави дека ти е смачено од луѓе што немаат што да кажат,освен да соопштат како лом се направиле за викендот. Со истово сум почесто опкружена. Дал е до мојата свесност или до нивната(не)свесност не знам. Фала што ме поздрави и ме потсети, на некој начин. Поздрав
Само да те надополнам @LivingGlam .. исклучително талентирана дама за повеќе работи е @Lady Phoenix Возвратен поздрав до тебе Лејди @Someonespecial @Ketchup @Winter Lady @Elissa со мојот омилен десерт тирамису и чизкејк со боровница. Повелете друштво
Благодарам на сите што ме поздравиле... Пуштам нови поздрави до: @Someonespecial @Anabelle.Amorette @Valerin @Lady Phoenix @Lella @simonna.a @Kukla994 @srcence1607 @QweenSM @Marossa @Аliсe @Ketchup @Bokchee @PogbaPol Ако заборавив некој простете Ве честам со нешто од Цопетова куња
Pozdrav do @Someonespecial @Anabelle.Amorette @Valerin @hermosa @Sawyer @mirandaa @crimson @PogbaPol @Kukla994
@Marijana93 Поздрав и до тебе мила,благодарам на поздравот,никогаш не ме забораваш на списокот. Имај убава вечер!
@bubac долго те немаше ,мило ми е што се врати назад,се надевам дека повеќе ќе бидеш активна @Rama ти женска фалиш да си знаеш @Lady Phoenix уникатната рачна изработка на парчиња накит мислам дека ни е ептен заедничка страна @Sanjichka007 маче ме забораваш @IronLady броиме ситно маче @duffi @anichka94 @Ketchup @Someonespecial @Anabelle.Amorette @Natali.3 @Marijana93 @Elissa @Adina @Lella @AnaKarenina @Doozy @deskarada @joy1 @Summerlover @crazylady @kjukli @vitamina @poenta @LivingGlam @Ginger^ @Jordanovska-K @cresa-jagoda @mimi**** @rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr @Mishela @1209 @SV1911
Еден полноќен поздрав до @Ginger^ За животните филозофии... Кои се полесно сварливи уз голтка добро кафе и нешто благо