@Viktorijaaa5 о ти убава главо, зарем човек што тебе те запознал може да те заборави? Признавам, ме снема само на некој бош период. @IronLady а и ти принцезо да ми бидеш поздравена.
Поздрав и до тебе @sia.bella, и запомни дека душата треба да се чува. Сконцентрирај се на синиот Нептун кој е синоним за безусловна љубов.
@Adina @Lady Phoenix @Bokchee @PogbaPol Sto vi e be posabajle epten ste cudni?? Ja trebit da sum cudna ja se napiv apce so izminat rok, dee rasonete se aman Ili pa mene se cudno mi se gledat?! A @Elissa tuka e ili jas ne ja gledam? Aj uste po edno kafe I razvedrete se plis
@Kukla994 hahahha ete me rasoneta,odmorena,svoja.. netipicno za ponedelnik,obicno sum ko so cevel po glava udrena,za cudo
Поздрав до моите другарки и другари од чет. @Kukla994 @Anabelle.Amorette @Someonespecial @Valerin @LittleChili @Ketchup @honest girl @ku4ence @Bokchee @Lella @Lady Phoenix @Marijana93 @IronLady @srcence1607 @Dream-Girl @Аliсe @maca cvet Спојлер Ова еднаш го правам сега и не знам кога друг пат. оти мн ме мрзи
Многу специјален поздрав назад за специјалните @Someonespecial и @Elissa !! Уживајте милички! И за сите останати, имајте прекрасен ден и убав почеток на работната недела. И кога сонцето на небото ќе зајде, не заборавајте да си го уклучите сонцето во градите!
@Sanjichka007 Некогаш се прашувам што би правела јас без тебе,те сакам повеќе од се што можиш да замислиш.Си ми давала сила во моментите кога и дишењето ми било тешко.си верувала во мене дури и кога јас не си верував во себе. Имаш посебно место во срцево.Фала ти што постоиш. <3
Најголем СП за @Lady Phoenix ме изнастрви со пицаанаа, рацете да ти се позлатат Tолку добро изгледа шо мислам дека сега е пред мене , добро би ми дошла една хехех Сепак ти почести се со благово Исто голем поздрав до милото винтерче @Winter Lady Aaa, бидејќи стварно долго време ве немам онака убо поздравено, најголем поздрав до: @Ginger^ @Ketchup @Someonespecial @Abrakadabra @martine @Sanjichka007 @Jordanovska-K @ColoursOfTheRainbow @Anabelle.Amorette @rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr @Snow-Star @the.vampire.girl @anel @PogbaPol @Beauchamp @IronLady @kjukli @Bender Rodriguez @kikkki ..... И поздрав до сите останати членови на Фемина.
Чекај јас да ми те поздрвам, со една делиција. Обожавам јаболки,цимет и карамела,верувам и ти . Еве ти едно парче со топка сладолед. А денес баш така "лењо" се осеќам Изгледа од тука доаѓа и "Лења пита ". @Natali.3
@Lady Phoenix и @Someonespecial ви благодарам на поздравите! Од срце ви посакувам убава работна недела
@Madam-A Ти благодарам за поздравот и за виното . Еве јас те поканувам на чаша мартини, за демоните, за оние кои доаѓаат и во реалноста.
Одамна ме немало во темава, па да пробам да надокнадам и да се искупам некако за забушавањето. Значи, специјален поздрав до: @Sanjichka007 – мојата „сродна душа“ за мрчење на доста теми по форумов, со слична смисла за хумор. Спојлер: За Сањичка @crimson – мојата форумска „симпатија“, со кратки и јасни мислења, кои секогаш гаѓаат у сржта на работите, и секогаш со мааала (по мој вкус) доза на сарказам. @theowndemon – секогаш позитивното и заљубено девојче, со шарени постови и разнобојни фонтови. @anel и @Anabelle.Amorette, овој пат ради вкусот за музика. @Doozy, @calliope, @Kukla994 и @JollyGirl, затоа што секогаш знаат да ме насмеат. @Jordanovska-K, @LivingGlam, @Mishela и @Annath едноставно, како мои драги форумски ликови. Dream-team-от од чет, на чело со @Valerin, @IronLady, @Someonespecial и @Ketchup. И учесниците на моите две омилени теми на форумов: Феминско филмско фоаје: @Madam-A, @do-re-mi, @RainBow, @jovanovska94, @Marossa, @blackpanter и @Lady Phoenix (која ми е Венов пресек на овие две теми). Астрономија: @Captain-Omni, @imelda, @Priroden и @Lella. Ако некого сум испуштил, да си знаете дека не е намерно, толку ми е капацитетот. П.С. И еден специјален поздрав до @eloves, ради комплиментот за мојата финоќа.
Еден традиционален и најспецијален поздрав до овонеделната победничка во Фото-натпревар: @Abrakadabra-та моја!
Морав да ја поздравам @Libera која вечерва која ме бомбардира со нотификации Во склоп на тоа, еве една моја фотографија, мене ми е омилена кафе и книга дружбата Мафините се плус Ти посакувам убава вечер