Специјален поздрав до сите што чекаат кафе од Омилени продукти на месецот, фала што пажљиво ме исчитавте како ја тупам за козметички препарати (жени) и се надевам дека стално ќе имаме плодна ,,почвичка,, (читај шушки) за да можеме да си купуваме и рецензираме производи... Ајде еве го кафето, фаќајте додека има... @macka91 @LivingGlam @sesilija @simoncelicius и сите други редовни во рецензии.
@Bender Rodriguez абе ти сродна душо само кафе напрај од тие новине шо си ги купил, одма ќе се расположам. @Natali.3 @Madam-A @crimson @jovanovska94 @Jordanovska-K бујрум еден љахмаџун од мене.
Како добро би ми дошол целиов тањир... Не се секирај, I'll take good care of it Поздрав и до тебе, мила!
@Someonespecial , @jovana03 , @Bender Rodriguez , @Sanjichka007 Thank you, for making all that noice tonight. we really appreciate. thank you, thank you, thank you...you're far too kind Spoiler , ваша М,
Возвратен поздрав до @Viktorijaaa5 За твојата позитивна животна филозофија распослана во секојдневието...
Јас додека се наканам да отпоздравам, ќе ми се направи список колку Шиндлеровата листа Возвратен поздрав до @Bender Rodriguez @Lady Phoenix @Someonespecial @AnaKarenina @vitamina @Natali.3 @Elissa @Kukla994 @SWagger274 Се извинувам ако заборавив некој Посебно ми е драго кога добијам поздрав од луѓе кои ги ценам и чии мислења со задоволство ги читам
Среќа е да се пие првото утринско кафе и да се гледа дождот... СП до сите мои истомисленици! Имајте убав ден!
Секогаш кога ќе кликнам ,,сенд,, знам дека некој е заборавен Денес сакам да ја поздравам само @♡BuBaLe♡
Охрид ми треба Бубале во моментов...со тебе да седиме покрај ензеро, децата да си трчкаат а ние да си збориме...може и по едно кафе, нема да се лутам. Со тебе сум секогаш
Многу мубабети ќе има.... Придружи ни се....треба повеќе луѓе за да се ,,бистри,, политика хаха Добредојдено си !!
ставете уште чаши, вервам дека че се пријават уште феминки. Ова че бидиТ јавна дебата... Се че бидЕ опфатено...и мажи и верност и неверност и швалерај а Богами и кастрација и донесете уште едно сепаре да сврземе оти че имаТ многу кандидатки за овој јавен форум
Благодарам на поздравите: @PogbaPol @Bender Rodriguez @LittleChili @Natali.3 (повели на пица следниов пат ) Многу специјален поздрав до: @Скопјетесакам @sia.bella @CameliaMiller @Giovanna @theowndemon @eloves @cresa-jagoda @Doozy @julie77 @Priroden