СП поздрав до @Petar80 @lunicka @danichap @monik55 @Bozica1980 @menelele @Annath @anina @Esmeralda-MD @Lady Phoenix @Abrakadabra @baba Rada
@Summerlover еден специјален поздрав за тебе. Зш не си ставиш аватар? Кога скролам низ страните обично препознавам аватари и се задржувам кај што сакам да читам, па често ми се случува да те прескокнам, а не сакам.
@referentka ќе те чекам во Охрид обавезно летово!!!! Таман и бебето ќе ми е за шетање таман.. ммм мераци покрај езеро, аквариус....
Сањич, тоа ли бил проблемот? Што не кажа до сеа? Еве, те поздравувам со едно специјално кафе, направено лично од мене. Спремно, за со цигарче на тераса.
Голем поздрав до членовите кои редовно си ги читам: @Sanjichka007 @crimson @Viktorijaaa5 @Bender Rodriguez @Lady Phoenix @Abrakadabra @Natali.3 @anel @poenta @Rama @Summerlover @Скопјетесакам @Jordanovska-K @referentka @Madam-A @AnaKarenina @cresa-jagoda @Umbrella22 @Marjan007 @Sky-butterfly Исто така голем поздрав до другарчињата од чет: @Kukla994 @IronLady @Valerin @Lella @Someonespecial @Anabelle.Amorette @PogbaPol @LittleChili @Аliсe @Reachel @Adina @Elissa @srcence1607 @Adi888 @Dream-Girl @honest girl @viktorxD Се надевам не заборавив никој...
Поздравче до сите обожаватели на турско кафе @kjukli ,@hajdi lejdi @Eli23 @Annath @Ane-Goki1 @Slatkarka94 @PaLaVa @kim.k @renata77 @Lotus-14 @MandyLane
Утрински поздрав до @kala21 Јас ако си легнам гладна, после омилен начин на заспивање ми е да си замислувам што ќе јадам следното сабајле Од мене еве еден убав доручек за уште поубав почеток на денот
^Па да ти кажам искрено ми се има случено и да станам од кревет за да јадам Ај добро утро и од мене со турско без шеќер
Специјален поздрав до @Mama25, ти се восхитувам. Нашетана, со убав вкус за многу работи, секогаш со прекрасни фотографии кои покажуваат дека дефинитивно животот го живееш со полна пареа.
Специјален поздрав до @Valerin затоа што ја сонував ноќеска. Бевме заедно на ватерполо турнир, и победивме. Во мојот сон имаше црна коса до раменици и undercut И да, никогаш во животот не сум играла ватерполо, така што немам објаснување за сонот.
Поздрав бек до @crimson . Мошне креативен сон, мора да признаам. Црна коса сепак немам, ниту undercat, но затоа обожавам ватерполо.