ХЕЛООООООООооооо јас се вратив па ај да ве поздравам сите што ми поздравиле,а и они кои веке ме подзаборавија
СП до Багувче,Вајлд,Гоу,Бона,Ангелче,Бројче,до сите со старо-новите аватари и постарите членови на фемина
Јас сакам да се заблагодарам на сите поздрави,еве и јас веќе не стегам лајкови на поздравите,вака ќе си поздравувам СП до сите вас во оваа убава саботна вечер
Фала ви на сите што ме поздравивте А јас упатувам еден специјален поздрав до Анннни, еве ме срце и еве една гушка до тебе
сп и од мене до сите феминки а нај сп (или ССП како што сакам да кажам јас ) до постарите членови на фемина... до старото друштво до сите ве сака бона
и од мене нај сп до старата дружина со старите аватари , и до другите кои верувам дека утре ќе ги сменат лав ју грл ви ар д хепи фемили
епа вака штом сите спомнуваат стара дружина денес ке ги поздравам девојките кои први ме прифатија и помогнаа кога бев нова најголем поздрав до Карак,Кате,Вики,Зверка,Олушка(која ми отиде во германија)Горде,Ангелче,Багуфче,Ким,Бона,Вајлд,Ариел,Докторката ми мила,ЛОли,Мацааа,Ании,Ози,ЛУк,Хипи,Блубери,Скај,Катакомба,Сенза,Би ЈУ,Малечка,Снаке,Вајолетблу,Озбилнажена,Анатх,Анни,Нина,ЛиНа,Мацуш,Блонд и сите други кои ми се мили а ги заборавив нека ми простат ве и
Од мене најспецијален поздрав до постарите членки: Гоу која кога ја запознав имаше едно црвено аватарче кое секогаш ме тераше да ја замислам како Пенелопе Круз, до Кате со малата аниме девојка, до Хипи со девојката со шареното фустанче, Бројчето (246 со девојката со жолтите наочари која многу ми личеше на Alessandra Ambrosio, Лижалка и секако девојката со лижалката , Ариел - ми се чини дека тогаш на аватар имаше прашок Ариел , Вајлд Ејнџл со црната девојка со гитара во рака, Ана - белите лебеди , Рејнбоу - виножитка ја помнам по еден виолетов аватар , Форевр јанг, Бонче - Бомбонче по една црнокоса девојка, Горде - девојката со качулката, Шилеа со неверојатен талент за пишување, Иренна која во последно време ја снема, Анфејтфул, Вумн ин вав, Лолипап, Џули, Тања, Озбилна жена. СП до девојките кои ги запознав подоцна, но ми се подеднакво мили и драги: Вики, Лукс, Пирамидката, Сесилија, Багуфче, Ким, Кукличка Ск, ТедиБеар, Катакомба, Ординари Грл, Оффспринг, Ози Ејнџл, Трендафилка, Смајли, Спичлес, Дејзи, Тенкаи, Викторија, Росоњерка, Нина, Криси, Ангелче, senza.parole, Докторката, Мимс, Скај Ејнџл, Ненуш, Мис Индепендед, HeidiDiWalt, Ганшајн, Scar.Tissue, Ема, Анннни (не знам дали има точно н ), Аннии, Блонд, Би ју, Ларикмоса, Ред Роус,TheKiketoo ,Waka-waka, Бокичка, Шајнинг Стар, Старфиш, Карина, Савана, SpoiledBaby, Вајлд Грл, Violetblue, TheCandy880, thatsmysecret, Forgotten, Fearless, Мацуш, GirlLove, Sweety-Tweety ... И секако до администраторите и глобалните модератори кои ни го овозможија ова виртуелно дружење: Билката, Емилија, Дијана и Михајло. * Се извинувам доколку некого заборавив, не било намерно, многу сме. Сите сме заедно едно големо: FEMINA FAMILY
Оууу да, СП до Вајлд, ме потсети кој ми беше, не прв, ама во првите аватари СП до Ненушка, до Бројче, до Горде, до Бона, па сите по ред, стари, нови членки
Горде си го најде аватарот и Кате ех ме натеравте да се потсетам на времето од 2-3 реда муабет поздрав за вас мило мало знам за која црвена девојка збориш ама не беше тоа прв аватар, а многу го сакав за тебе Поздрав и за порцеланската кукла (отсега така ќе ја викам бројче) Бона-бомбона исто беше дел од старата дружина имам уште многу за поздравување....во нареден пост сега се брзам да учам
Фала им на сите што сте ме поздравиле Еве јас ве поздравувам ама баш сите со чоколадна торта Добар апетит
сп и фала на поздравот - ненушка сп и фала на поздравот срцке - вајлд сп до сенза сп до гоу сп до лилит сп до хејдидиволт сп до теди сп до лоли, ози, оффи, скај .. сп до сите оние кои вчера беа почастени од моите пијалоци
Ја поздравувам starfish ,мило ми е што си поминала вчера убаво . Еве со оваа песна и упатувам поздрави http://www.youtube.com/watch?v=8V-ujofRj68
Возвраќам на поздравите. И ве гушкам сите така силно, да ви испопукаат коските. И ќе си упатам еден специјален поздрав до сите кои што биле и тие што имале намера да одат на концертот на Рибља Чорба. И до тие што ќе одат кај Цеца!
Специјален поздрав до:Оффспринг,Трендафилка,Белен,Сенза Пароле,Ким,Скарлет,Би Ју,Ангелче,Багуфче,Блонд,Бокичка,Данилела,Дејзи,Гордана10,HeidiDiWalt,Карина8,Катакомба,Lacrimosa, Лилипоп,Лукс,Miss-Independent,Ординари грл,Rainbow,Tenkai,Росонерка Wild.Child,Wild-GirL, OzzyAngel, Starfish, Smilly,Annath, Annnni и сите останати.
специјален поздрав дечко ми.си го сакам најмногу и оти не можиме еден без друг а често и еден крај друг и до сите шо имате колоквиумска недела а не ви се учи воопштоооо .со среќа!!
Еден неделен поздрав до Алис (да ме убиеш не ти го памтам новото име ) Скајче Расонерка Пирамидката Гоу Трендафилка Ким Докторката Сесилија Карина Багуфче Теди Тенкаи Мацуш Оффспинг Хипи Лолипоп БоаВиста Шилеа Ненушка Блубери Би ју Валјд Имајте убав ден уште поубава недела Толку ми текнуваат сега, сите што ги заборавив , ве гушкам и ве