@vitamina, Голем поздрав до тебе мила, ти благодарам многу на убавите зборови во модни критики. Мило ми е што повторно почесто пишуваш. @Someonespecial, Спешалке ти благодарам и тебе, многу гушки миличка Голем поздрав и до @Lady Phoenix, @danichap, @Winter Lady, @lovemme, @sia.bella, @koritsaki, @Mama25, @Kukla994, И сите останати феминки кои ме освојуваат со сликите Во Фемина Инстаграм. Посакувам да имам бар 10 дена потполно слободни сите специјалитети да ви ги испробам, а не само вака виртуелно да ме мамите. Во тоа име, почастете се!
^Се засрамив искрено миличка, не готвам често, но кога ке намераам нешто ме копка да го направам.Обожавам посебно да готвам првпат нешто, и ретко што не ми успеало.Да ги правев сите рецепти што сум ги гледала и што ги имам добро би било и за мене.Ама ете мрза голема сум.Да бевме поблиску некако, би ти подготвила што ти душа сака.Сама избери си рецепти, хм.. може некогаш ке се собереме повеќе феминки па ги отвела на секој што му душа сака Ама тешко тоа Пс: И тебе те бива за готвење
@Marijana93 ,@kjukli Fala za pozdravot devojki, vozvraten pozdrav I do vas I Kjukli ne zboruvaj nogu nogu tuku ti so toa tiramisuto me zastrvi moderno, ete da ti kazam
Се избунав со темиве, мислев во фемина инстаграм или поинаков фемина инстаграм сум кога ги видов сликите. Поздрав @Winter Lady, со една зимска трпеза.
@vitamina - затоа што е прекрасна личност која никогаш не штеди на убави зборови со кои некому ќе му го разубави денот, без разлика дали се секогаш исцрпните пофалби во модни критики или прекрасните комплименти во темава. Многу ми е мило што сум секогаш дел од твојата листа, те обожавам да знаеш До милата колешка @Anabelle.Amorette, моите @Lella и @Valerin, најмилите откачени @Kukla994 и @Аliсe, уметничките души @Lady Phoenix и @Abrakadabra, @honest girl (досега стално те заборавам во темава, а одамна мислам да те поздравам ), @LittleChili, @Adi888, @IronLady, @Marijana93 и до најдрагите момци @Ketchup и @PogbaPol @makedonkamak @Madam-A @kjukli @Adina @Elissa @QweenSM @Marossa @AnaKarenina @Mishela @Libera @Jordanovska-K @crimson @marama @mirandaa @Mama25 @LivingGlam @Giovanna @RainBow @ozbilnazena @Annath @bittersweet @julie77 @Snow-Star @rrrrrrrrrrrrrrrrrrrr @Ivy89 @Viktorijaaa5 @cresa-jagoda @Rama @joy1 @anel @galapce @Ginger^ @poenta @Peppermint @Natali.3 @macka91 @Sky-butterfly @Nausicaa @sia.bella... Have a nice weekend
Фала ти женска на поздравот, те поздравив јас во претходниот многуброен поздрав, може не си видела.Иако може се контравме во Скд, лом не направи дека гледавме Велики Брат и оти не пишуваме правилно, малце ти замерив тогаш но ете заборавив.Претходно помалку те среќавав на форумот со претходниот аватар со балерината, ама сега повеќе те читам.Нормално те има во Авон и во фемина инстаграм како може да не си ми мила бее Телефонот не ми вади толку добри слики како твоите и овие што се овде од нет, па се надевам дека во блиска иднина ке земам нов телефон, што ке вади подобри слики.Дотогаш ке ме гледате со овие малку матни .Ке ја правам втората панакота што ја објавив од сликата, немој и тогаш да се збуниш. Мање битно оваа погое што го истрескав, еве специјален поздрав за тебе со овој прекрасен арапски колач Кодра Кадир, што јас го правев во слична варијанта и ми е вториот неуспешен колач.
Specule, bebuske, pozdrav nazat :^<> @Someonespecial I da si go pozdravam Ketchupko predrodendenski @Ketchup Cuckava te pozdravuva Specule bidi umna I nemoj da ljubomoris, ne rekov deka go baknuvat ami deka go pozdravuvat Ve sakam I dvajcata si znajte
Pozdrav do @Someonespecial @Anabelle.Amorette @Valerin @hermosa @Sawyer @vitamina @Lella @PogbaPol @Kukla994 @Скопјетесакам @Madam-A @mirandaa @crimson @Marossa @Viktorijaaa5 @Nausicaa
До @Biodevojka У срце ме погоди во сдк, се надевам и јас ова ќе го пишувам за неколку години Buonanotte
Традиционален специјален поздрав до овонеделната победничка во Фото-натпревар - @RockNroLLGirL!!! Разиграна и интересна какви што и' се буквите во никот! И еден бонус од мене:
Ѝ упатувам специјален, најспецијален поздрав на @SV1911, која не само што ме израдува, туку и ми го разубави денот! Ти посакувам многу љубов и позитивна енергија драга, мы встретимся скоро!