Специальное приветствие дорогая @Jordanovska-K Спасибо за очень хорошее стихотворение, я действительно люблю Пушкина Омилен збор од досега научените ми е зборот за среќа - счастье, па и со него те поздравувам. Те држам за збор за понудената помош, сигурно ќе ми треба за понатаму... Имај убава вечер, дорогой
Еден специјален до @natemila @bubic.k и @Sawyer (кој веќе не е на форумов за да можи да прочита ама морав да го спомнам) фала ви што се појавивте и што постоите во мојот живот. Ве обожавам сите 3ца! Да не заборавам да си ги спомнам и старите другачки @simonna.a @Someonespecial и @Summerlover Убави времиња беа на чет
Oд мене по едно топло чоколадце за вас @Someonespecial и @Marijana93 Добра ви ноќ. Убава работтна недела Ваша М,
Специјален поздрав до едноставната @crimson. Кримсон, ти честитам што си влезена во третиот круг од блогерскиот предизвик и ти посакувам многу среќа. Искрено, се надевам дека ќе победиш. Те личи некако да носиш Fossil.
Епа гласајтееее Фала на поздравот, кога го видов сфатив дека почнал третиот круг. Знаев дека сум помината ама мислев дека почнува подоцна Поздрав назад, имај убав ден <3
@Adina чекај ме брачед стави чајче..идам со еленот... и утре сакам да си играме надвор цел ден, и снешко да правиме. Само да не се направиме утоп ќе не карат со мокри чорапи ако се вратиме дома
@Elissa braced eve idam,dodeka se spremam jas,emin gi toplit vnucite,go licit za tatko neli?? eve uste jas da se spremam i gotovi smeeeeeeeeeee
Ањњњњњ лелеееее Како си знајш кога и со шо да ме изненадишш уфффф сите чоколадца че ги изедам одма најодмааа!!! Тенк ју бае <> @Marjan007
Ми е мило кога ќе се видам во некој поздрав,сепак има некој што ме мисли.Возвраќам поздрави : Аничка Анабелка Спешл Ајрон Сањичка Вики Кечо омг Елиса , Рамита, кукла, Каренина, црешка, Скопје, Далерон, Адина, витамина.... и кој заборавив нека извини. ❤ праќам топли гушки за сите .
Јас пак наминав на темава да ја поздравам @Jenniffer Некако како порасната ми е во последно време и постовите и се разликуваат од претходно, што знам.... па решив да ја тагнам тука со моите неповикани позитивни забелешки . Е така. Еве ти една песна за добра ноќ М,
@Elissa jas ne ja pustam @Adina nadvor na snegot. Seta goli poloini Ne smee izvesen period.Da ne zakacit kaslica. Uspat bidete pozdraveni. @crimson da ne otvaram drugata tema za da cesttam,eve od ovde.Mnogu mi e milo za tvoite uspesi,neka prodolzat da se redat.Imas vo sebe nesto neseojdnevno,unikatno.Probaj da go zadrzis. Ke ja izdvojam vo pozdravite i @Someonespecial ,megu drugoto za da i se zablagodaram sto skoro sekogas me stava vo nekzinite pozdravi. Pozdrav i do druskite vdomeni vo +/- 40. Pozdrav do site sto begaat daleku od dvolicni,i povekelicni personi. Pozdrav i do site od trudnicki muabeti,femina instagram,sakam da kazam,svekrvite i snaite,temite za bebinja i deca.. uff... Pozdrav i za site grestivci so svoite aparati.Da ne zaboravam da gi pozdravam i devojkite vo modni kritiki,moda za klinci i klincezi.. I da nee zaboraaavam Mir vo svetot.
@galapce твојот поздрав беше првото нешто што го прочитав кога станав, и ми го разубави цел ден. Многу си мила, и посебно ме израдува затоа што си ми една од омилените членки. Поздрав назад и гушни го еднаш малото од мене