@galapce Poso taka se grizis za mene,moram da te pozdravam nazad.. Ubav den po ubav pojadok se poznavatBujrum
Специјален поздрав до @Wahnsinn, немој да се грижиш, ако завршило значи не било вистинското. Вистинската љубов ќе пристигне кога најмалку очекуваш. Уште еден специјален поздрав до хиперактивната и заљубена @theowndemon. Сакам да ја поздравам и @natemila која знам со каков проблем се соочува, затоа што го имам и јас, па штом велиш дека ти е убаво, навистина е така, Луѓето како нас знаат да ги ценат ситниците во животот. Уште еден специјален за @SV1911, уживај во љубовта и нека ти биде ова исчекување слатка мака. И воопшто еден огромен специјален поздрав до сите кои се многу заљубени на форумов. Убаво е да се читаат љубовни постови исполнети со позитивни чувства.
СП до модните блогерки на форумов @marama, @crimson, @mirandaa Модата е безвременска слика од животот... Комбинациите од парчиња модели и бои се составен дел индивидуалноста и препознатлива глетка по која се идентификува посебноста... Потрагата по нешто ново е секогаш присутна, тука и наоколу. Одговорете на секој предизвик што ве пресретнува низ вашето стилско чувство и не заборавајте да ја понесете убавата крива линија на лицето. Секогаш е потребна на патот кон успехот и среќата.
Да не видев во СДК некои постови и слики за декември,верувајте немаше ни да ми текне дека денес е 1ви. Е толку сум изгубена. Сакам сите да ве поздравам и на сите да ви посакам многу среќни моменти во овој месец на празници и фамилијарни собиранки. Секој ден да бидете насмеани од 6ка до 6ка.
мамасита @makedonkamak и јас сакам воедно поздрав и до @galapce донт вори брачедот има само од прозор да гледа @Adina
@Lady Phoenix На факс бев кога видов пораката па неможев да ти се заблагодарам соодветно Еве нешто од мене за тебе: In the spirit of love
Ти благодарам Мадам, мило ми е што сум оставила таков впечаток. Богами и јас така си се осеќам, веќе фала му на бога созреав. Поздрав и до тебе.
Втор пат денес на темава. Сега сакам посебно да ја поздравам @theowndemon ,некако ми делува како многу весела личност,постовите ти зрачат со позитивност. Имај убава вечер!
Внуката, сестрата, золвата и тетката @Kukla994 со најсаканиот сопруг @Marjan007 и ќеркичето, пеперутчето на мама и принцезата на тато - душичето наше @Lella , упатуваат топол поздрав до својата сакана фамилија. Најпрво си ја поздравуваат најсаканата, најубавата и најмилата тете @Аliсe и најубавиот тетин на цел свет @Valerin Потоа до браќата, шурите и вујковците (значи на мене браќа, на мажуле шури а на пеперутчето мамино вујчиња) @Ketchup , @PogbaPol , @MysteryMan23 и штотуку откриеното братче @Mr. Right Снајkите и вујните (мене снајки на мажуле незнам ваљда и него снаи а на черкичето вујњи) @Someonespecial , @Anabelle.Amorette , @QweenSM Значи: @Ketchup со саканата сопруга @Someonespecial и нивната мала гулабица @srcence1607 .( мене и на мажуле внука а на принцезичето братучедка прва) @PogbaPol со нај нај саканата сопругa @Anabelle.Amorette (немаат дете сеуште ама ке биде дајБоже) @MysteryMan23 со саканата сопруга @QweenSM ( и овие немаат ама на пат е ) И @Mr. Right кој сеуште нее женет, мал е, че ојт на чколијa тој Ете тоа е нашата скромна хепи фемили. Ве сакаме и гушкамее!!! Lelce I Srcence На мајка убаво тоа, ногу сакат книги. Za niv teta I mama ima drugo za apkanje <>
Ве поздравувам мои драги дами, кои често ме поздравувате, а јас темата ретко ја отварам. @Viktorijaaa5 - те гушкам @Mama25 - женска се повеќе уживам во твоите слики, постирај ни често. @Someonespecial - зрачиш со добрина и спокојство мила, обожавам да те читам. @Ketrin.Moon - му фалиш на форумот @Nausicaa - мојата онлајн шопинг другарка @Umbrella22 - Амбрелче мила се надевам дека си добра и либето те мази и пази. Побрзо оздравување! @Winter Lady - сограѓанка моја . И до сите мили феминки кои обожавам да ги читам. @IronLady @danichap @Rose96 @mirandaa @Adina @Annath @Serafima @bittersweet @koritsaki @Mishela @sesilija @Doozy @vitamina @marama @lunicka @galapce @girl-miri @AngelOfArh @Lady Phoenix @crimson @sia.bella @mama89 @LivingGlam @Sky-butterfly @Madam-A @SV1911 @joy1 @AnaKarenina Уживајте во овие ладни декемвриски вечери. Ве частам по повод годишнината од нашата врска со љубениот, која од годинава е на едно повисоко скалило.
@Lady Phoenix фала на поздравот и на песната поздрав и од мене и до сите што го читаат ова , дека малку одсутна сум од форумов и ве немам поздравеноо
@tessie затоа што нејзината одмереност и позитивна енергија му недостасува на форумов. Враќај се! @jovanovska94 @Jordanovska-K @Lady Phoenix @Sanjichka007 @Winter Lady @simoncelicius затоа што се скроз различни, ама прекрасни и интересни личности. Стопати ми разубавиле ден, благодарам најмногу
@crimson поради коментарот што го прочитав за неа, во кој членка на форумов вика дека била изненадена што ја прифатила на фб, хахаххахах ме пресмеа. Го усреќи девојчето @Ицолгудбејбе затоа што ми беше колешка до пред 2 недели, колешка бруцошка што на 19 години сфатила дека институтот не го бива за ништо, инат голем, откачена, без влакна на јазик и малку напорна. @deskarada затоа што u животот не пробала кавадаречка ракија, срамота и поради еден коментар у темата што му фали на мојот карактер @kjukli затоа шо гледам некоја младешка полетнот, искреност, романтичност у коментарите, настрана тоа што е прекрасна на изглед.