@Someonespecial @Viktorijaaa5 @Ketchup @Winter Lady @crazylady @vitamina @Ivy89 Mili lugenca vi blagodaram sto ne ste me zaboravile i sto sum del od vasata lista na pozdravi,vi isprakam topli pregratki i pozitivna energija Pozdrav i do site dragi licnosti od forumov,stvarno ve ima vo golem broj,si znaete vie ocekuvajte naskoro da navratam da ve pocastam sto ke stanam tetka po vtor pat ve guskam site!!!
Фала на поздрав Дафи Да ви се множат годините заедно Повелете од мене да се почастите Спојлер: и нешто декемвриско што испадна голема слика па мора спојлер Добра ноќ. Твоја М,
Лелеее, мaл сум бил. Фaлa систер зa пoздрaвoт и пoздрaв дo целoтo нaше семејствo. Спојлер Шo ми се пaѓa мене Мaрјaнчo? Слaбo стoјaм сo рoднинскиве врски.
@Priroden треба да повежбаш малку и на филмови И чим ја фалите толку многу со @crimson сигурно посебна ракија е хаха НАреден пат ќе пробам малку да видам баш
Специјален поздрав до: @ColoursOfTheRainbow Спојлер , @Natali.3 , @eliesaab , @Anabelle.Amorette , @mileystar , @RockNroLLGirL , @nevermet18. Уживам во вашите постови. Иако некои од вас не се толку активни, сепак форумот без вас не би бил тоа што е. А би сакала да поздравам и други членови кои исто така обожувам да ги читам: @SV1911 , @AnaKarenina , @Cka , @RainBow , @Ketrin.Moon , @calliope , @Giovanna , @tessie , @crimson , @sia.bella , @EMoonlight , @makedonkamak , @QweenSM , @Someonespecial , @Lella, @Valerin , @lunicka , @bittersweet, @Doozy , @Hipster , @Lady Phoenix , @Mishela , @Umbrella22
Ти благодарам многу на СП @Snow-Star ! Пишувај почесто во СДК,нешто те снема скроз едно време,па повторно полека почна да стануваш активна. Поздрав и до тебе,имај убав ден!
Еден многу специјален шаховски поздрав до @Lella која освоила второ место на локален натпревар по шах!!!!!
@Kukla994 & @Marjan007 I kerkickata @Lella si ja pozdravuvaat najNajnaj sakanata bratucedka I tetka @Adina I golem pozdrav I do bebusko
@duffi драга ти благодарам на поздравот баш ми го разубави денов Среќна годишница, да ви се множат годините. Вечни да сте па во скоро време да играме на свадба @Someonespecial & @kjukli девојки ви благодарам што помисливте на мене, нека овој почеток на месецот ви донесе само убави моменти по што ќе ја паметите оваа година. Понекогаш знаете душата да ми ја стоплите и разнежните... Ве гушкам
@Priroden, Специјален поздрав и до тебе, ти благодарам на убавите зборови. Поздравчиња до многу драги луѓенца, @Miranda, @Someonespecial, @Lady Phoenix, @Mishela, @ana karenina, @Winter Lady, @vitamina, @Mama25, @danichap, @Viktorijaaa5, @crimson, @Kukla994, @Anabelle.Amorette, @referentka, @macka91, @Sky-butterfly, @lovemme, иии сите останати мили луѓенца.
СП до : @marama , @Mishela , @crimson , @Rose96, @Doozy , @kjukli , @LaraSolare , @Someonespecial , @mirandaa , @vitamina , @Mama25 , @Lady Phoenix , @Viktorijaaa5 , @Ginger^ , @AnaKarenina , @lovemme , @poenta , @Be-yO-nCe , @Sky-butterfly , @Natali.3 , @Anabelle.Amorette, @JollyGirl ,@joy1 , @purple..m , @Madam-A , @Jordanovska-K ....